Podnete krivične prijave zbog napada na Anu Bekutu

Mecenaa

Iskusan
Poruka
5.743
Izvor
www.novosti.rs
Screenshot_20260115_103120_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20260115_103138_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20260115_103143_Samsung Internet.jpg

Doba odgovornosti tek dolazi.promene u pravosuđu,policiji,sudstvu su u toku.
Sve one koji su ludovali ovih godinu dana ce stici zaslužena karma.
Potrebna nam je jaka država i nisu nam potrebni oni koji nas tuzikaju po svetu samo da bi dosli na vlast.
Ova godina ce biti godina naplate.sta mislite?

Izvor
www.novosti.rs
Pogledajte prilog 1847396
Pogledajte prilog 1847397Pogledajte prilog 1847398
Potrebna nam je jaka država i nisu nam potrebni oni koji nas tuzikaju po svetu samo da bi dosli na vlast.
jel kazu nesto kad ce odgovorni za nastrsnicu da budu procesuirani?

Ma sta im bre kriju imena i pisu inicijale, to ranije nikada nije bilo, neka se zna ko su ti divljaci da svi beze od njih i da im se ime zapamti!
Toj babuskeri ani bekuti treba naplatiti retroaktivno porez. Svi ti estradni umetnici su utajivaci poreza i kriminalci !

Toj babuskeri ani bekuti treba naplatiti retroaktivno porez. Svi ti estradni umetnici su utajivaci poreza i kriminalci !
Svako neka gleda u sebe kakav je, i neka se pusti drugoga. Ako neko nije "mafijas" na toj sceni, to je ona.

A kladim se da je i Jadranka Jovanovic (ko to bese???!) pozvana da peva, i nju biste gadjali.

Sklonite se!

Izvor
www.novosti.rs
Pogledajte prilog 1847396
Pogledajte prilog 1847397Pogledajte prilog 1847398
Pa to su uglavnom aktivisti opozicije i kojekakvih org. Wannabe " studenti" ..... Takvi ce da nayepu sigurno....

Mislimo da ces na kraju da pojedes gowno zbog ovog botovanja kad padne ova vlada, da ces se zavuci u misju rupu i cutati ili se praviti da nikada nisi podrzavao ovu vlast.
A ti si idealista,kao da ne razumes srpski mentalitet,ti i tebi slicni ste stvarno ubeđeni da kad se promeni vlast neko odgovarati sto je piskarao po forumima ?
Da te pitam nesto
Za sta ce odgovarati?
Ko ce da tuži ?
Po kom zakonu ?

Samo neka mastanja iracionalna

To se i traži. Treba krenuti od smrti onih 16 ljudi u novom sadu. Šta bi sa istragom?
Jel' to opravdanje da se ledenicama gadjaju u glavu "slucajni prolaznici"?

Samo zato sto se "sumnja" da su "caci" ili u nekom "dilu" sa vlascu?

Pa ovo je gore od fasizma, daleko vam lepa kuca, nikada ali nikada zbog ovakvih stvari i ljudi necu biti za studente koji se nikada od takvih nisu ogradili ni oglasili.

Jel' to opravdanje da se ledenicama gadjaju u glavu "slucajni prolaznici"?

Samo zato sto se "sumnja" da su "caci" ili u nekom "dilu" sa vlascu?

Pa ovo je gore od fasizma, daleko vam lepa kuca, nikada ali nikada zbog ovakvih stvari i ljudi necu biti za studente koji se nikada od takvih nisu ogradili ni oglasili.
Ja sam dobijao grudve u glavu kao klinac 450 puta, i nikada i nigde niko nije ni prekrsajno odgovarao zbog toga.

Ja sam dobijao grudve u glavu kao klinac 450 puta, i nikada i nigde niko nije ni prekrsajno odgovarao zbog toga.
Ja sam dobila 900 puta, ali to je bilo grudvanje, a ne coporativni i jednostrani napad na jednu osobu i to jos "ledenicama", to nisu nikakve grudve i samo najgri djaci i tadasnji olos koji je bio mali procentualno, se njima grudvao.

Kukavice!

Back