Подмукло Вучић отима НИС од Руса и поклања Америци у замену за опстанак на власти!

Kako mozes da podrzavas ovako zle i pokvarene ljude?

Evropa umire i propada zahvaljujuci tome sto sledi Ameriku.
jujuju, pravicu se da sam precuo 1. recenicu

evropa propada i umire jer je nasrnula na srbiju treci put u 1 veku, a mi ameri samo sprovodimo boziju pravdu, kucnuo je cas osvete, dovoljno je samo jednu slucajno da siknemo na rusju, i ona ce morati da unisti evropu zauvek, a vidimo svi da bi da zarate, znaci mirna nam je savest, samo cekamo da ruje nastancuju oresnike, kazu dogodine spremni da razvale eu sa njima,... onda ok, dogodine, kazu i ne mora nukle4arni da budu, pa sta je problem onda?

ima da gori eu! zrtava bar koliko i ukrajinskih, POSTENO

Mi Srbi JEDNOSTAVNO NE VOLIMO ZLE I POKVARENE LJUDE!

A nema vecih zlikovaca i pokvarenjaka na ovom svetu od Amerikanaca.

Rusi su dobri i posteni a Amerikanci pokvareni i zli. Zato volimo Ruse a mrzimo zapadnjake iz dna duse jer su pokvareni i zli.

Evo ti i dokaz.

Amerika kupuje ruski tecni gas od Indije i preprodaje ga Evropi po visestruko uvecanim cenama kao svoj.

Mali Perica rezonovanje, a zašto onda ćerka Putina je u Fr, kao i ćerka Peskova?

Odakle oligarsima 300 milijardi imovine širom Evrope?

Ti ne voliš loše ljude a na vlasti u sopstvenoj zemlji 80g ti se menjaju hulje najgore.

Zašto kad je Putin tako dobar mu narod ne živi bolje, danas su primanja u Srbiji veca nego u Rusiji, eto kako dobri covek Putin koji je 25g na vlasti radi za svoj narod.

Navedi mi jednu zemlju koja je ekonomski procvetala nakon dila sa Rusima?

To su sve zemlje u kojima situacija je pred pucanjem i gde se vrlo teško živi, po pravili sa diktatorima na vlasti.

Mi Srbi JEDNOSTAVNO NE VOLIMO ZLE I POKVARENE LJUDE!

A nema vecih zlikovaca i pokvarenjaka na ovom svetu od Amerikanaca.

Rusi su dobri i posteni a Amerikanci pokvareni i zli. Zato volimo Ruse a mrzimo zapadnjake iz dna duse jer su pokvareni i zli.

Evo ti i dokaz.

Amerika kupuje ruski tecni gas od Indije i preprodaje ga Evropi po visestruko uvecanim cenama kao svoj.

Srbi vole zapad i Ameriku
Oduvek je bilo tako ui zauvek ce biti
Samo ujedinjena sa Europom, Srbija moze da prosperira.

Hvataj.PNG

Back