Подмукло Вучић отима НИС од Руса и поклања Америци у замену за опстанак на власти!

Zato I kažem putonofili i ja sam rusofil što se tiče Ruske umetnosti i književnosti 19-tog veka, ali nikako ne mogu podržavati vojnu huntu i nastavljace SSSR politike.

A od 1917 Rusi su najveći manipulatori, kao i njihov špijun Pasic, koji je sve činio da se Ruski uticaj širi i na štetu našeg naroda, dok mu je sin bio najgora protuva na grbaci našeg naroda.
oj rusijo mati nemoj tugovati

zovi samo zovi svi ce sokolovi za te zivot datiii

E
taman posla
volim ih podjednako meni to isto.

tebi je takodje to isto, otuda je primarna mrznja kod tebe srbofobija a rusofobija je sekundarna. proizvod ove prve jer ne volis srpske zastitnike i zelis da propadnu .
E tu sam te čekao.

Tebi je u avataru Rusija, ti voliš Rusiju kao Srbiju, ti nisi čovek koji želi da Srbin zivi dostojanstveno nego želiš da po cenu prosjacenja idemo sa Rusima, da jedemo hleba i vode ali da se ne izda vojna hunta.

Meni je Srbija jedina u srcu i moj narod da napokon imati život prosečnog Evropljanina, mene ne interesuje ni jedna strana dugoročno nego kako i na koji način da Srbija profitira i da budemo stabilni( nama šaka siptara pravi problem, dok Izrael sa 10m ljudi zavodi red po celom bliskom istoku).

А Вулин је Србенда? За шта је одликован?
Александар Вулин је Херој Србског Рода!

1734269169177.jpeg

Tebi je u avataru Rusija, ti voliš Rusiju kao Srbiju
Ко воли Русију, тај воли и Србију! Ко год мрзи Русију, обично мрзи и Србију! То је тако од памтивека!

E

E tu sam te čekao.

Tebi je u avataru Rusija, ti voliš Rusiju kao Srbiju, ti nisi čovek koji želi da Srbin zivi dostojanstveno nego želiš da po cenu prosjacenja idemo sa Rusima, da jedemo hleba i vode ali da se ne izda vojna hunta.

Meni je Srbija jedina u srcu i moj narod da napokon imati život prosečnog Evropljanina, mene ne interesuje ni jedna strana dugoročno nego kako i na koji način da Srbija profitira i da budemo stabilni( nama šaka siptara pravi problem, dok Izrael sa 10m ljudi zavodi red po celom bliskom istoku).
Ne mlati vise

SRPSKI NAROD NECE UVESTI SANKCIJE RUSIJI

Aj odsetaj sad

Ко воли Русију, тај воли и Србију! Ко год мрзи Русију, обично мрзи и Србију! То је тако од памтивека!
Srbofobija je primarna mrznja.
Rusofobija je sekundarna.

U odgovoru za emisiju "Nedelja sa Subotićem" na Euronews Srbija, iz američke ambasade u Beogradu su naglasili da je NIS nacionalni resurs za Srbiju, ali da ruski vlasnici koriste deo profita za finansiranje agresije na Ukrajinu.

"NIS je dragocen nacionalni resurs za Srbiju koji je vredeo više od dve milijarde dolara u 2008.godini, kada je Gazprom kupio više od polovine svojih akcija za mali deo njihove tržišne vrednosti. Sada je najprofitabilnija kompanija u Srbiji. Ruski vlasnici NIS-a koriste svoj deo profita da finansiraju brutalnu agresiju protiv Ukrajine i ugroze stabilnost na Balkanu i i širom Evrope, a ne da investiraju u budućnost Srbije", navodi američka ambasada u odgovoru za Euronews Srbija.

Naglašavaju da bi promena vlasništva NIS-a sigurno donela više mira i prosperiteta, i ovde i u regionu.
Ostaju, kažu, posvećeni partnerstvu sa Srbijom da diversifikuje svoje izvore energije i uspostavi energetsku nezavisnost tako da to koristi Srbiji, a ne agresivnoj i destabilizujućoj spoljnoj sili.

https://www.euronews.rs/biznis/bizn...utm_campaign=push-date-2024-12-15-news-149572

Šta ako volim Rusiju ali ne volm Putina?
То је немогуће! Сви који воле Русију воле и Путина! Као што сви који воле Србију воле и Председника Републике Србије Господина Александра Вучића!

Ako AV nogira Ruse iz NIS-a Ameri će ukinuti sankcije. To ne znači da će cvjetati ruže i da neće biti poskupljenja, ali ne bi bilo tako drastičnog poskupljenja u kratkom periodu što bi se lako moglo desiti pod sankcijima. Mogao bi se desiti potpuni kolaps ekonomskog sistema, pa čak i građanski rat srednjeročno kao posljedica toga. Dule, američke sankcije NIS-u u najavi su jako ozbiljna stvar. Ne znam koliko si svjestan toga. Vidim da se mnogi srpdaju sa tim kao neće nas to degradirati, a ima da se vataju za glavu za par mjeseci.
Nacionalizacija. Ali vucic nema 00 za to.

ПОДМУКЛО Вучић отима НИС од Руса и поклања Америци у замену за опстанак на власти!​

Суочен са најмасовним народним и студентиским протестима, као и чињеницом да би могао да буде пуштен низ воду у најкраћем року, уставокршитељ Александар Вучић је на свој препознатљиво подмукао начин, смислио нови поклон Западу у замену за продужетак власти.​

Вучић је синоћ изјавио да САД за неколико дана уводе комплетне санкције против Нафтне индустрије Србије због руског власништва.

„Њима се придружују Британци али то значи онда сви јер кад је нека фирма под америчким санкцијама нико неће са њом да ради. Не знам колико времена ће нам оставити. То нам ствара проблеме са нашим руским пријатељима“, додао је.

„Пробаћемо да разговарамо с Американцима. Како сам ја добио информацију, одлука важи од 1. јануара“, рекао је Вучић.

Вучић је изјавио да је одлука САД да уведе санкције НИС-у геополитичка и усмерена против Русије, а да је срачуната и на то да нас натера да уведемо санкције Русији. Каже да је ситуација тешка, чак и да Руси, што је мало вероватно, пристану на то да Србија откупи од њих цео удео у НИС-у.

Оно што заиста Вучић планира и то већ дуже време је да проба да откупи НИС од Русије, а затим да га поклони Америци у замену за продужетак владања, односно терорисања Србије. Уколико Руси не пристану на откуп, Вучић ће национализовати НИС под изговором да је то једини начин да Србија не остане без енергената.

Овај потез би Вучићу и те како ишао на руку нарочито ако јавност буде истрајна у противљењу рударења литијума, па би овај потез са НИС-ом могао да буде замена за неиспуњено обећање о Рио Тинту. Наравно, Вучић неће одустати од пројекта Јадар, али ће имати спремну резервну варијанту уколико народни бунт против литијума буде сувише велики.

Овај паклени план Вучића је још пре две године за „Србин инфо“ најавио др инж Мирослав Паровић, који је поручио да ће српски диктатор отети од Русије Нафтну индустрију Србије и поклонити је Западу.

– То значи да ћемо моменат када дође до велике светске мировне конференције на којој ће се делити сфере утицаја, а која би требало да 2025. године, дочекати без икаквих адута, већ ћемо више бити као северна покрајина Велике Албаније.

Немојте се изненадити ако НАТО трупе улете у територију Србије да бране Вучића и његов режим од народа – рекао је тада Паровић.

Остаје да се види и какав ће однос Русија заузети према српском издајнику после отимања Нафтне индустрије Србије.

https://srbin.info/politika/podmukl...lanja-americi-u-zamenu-za-opstanak-na-vlasti/

Ne pada sneg da pokrije breg, vec da svaka zverka pokaze svoj trag.
To bi mu bilo poslednje što je uradio, dolazi Vagner po njega u pratnji 6 miliona Srba

FPxu-J2WQAMah3s.jpg677z381-2-Untitled-1-664e29732ea56.jpgimages.jpg421975074_275681378875710_5463045219234266067_n.jpg394279739_217785377986393_1589974204548649381_n.jpg

Poslednja izmena:
Aleksandar Vulin, potpredsednik Vlade Srbije, izjavio je da sankcije Sjedinjenih Američkih Država Naftnoj industriji Srbije (NIS) nisu usmerene protiv Rusije, već imaju za cilj da nateraju Srbiju da menja svoju politiku.

On je naglasio da je cilj tih sankcija da Srbija odustane od samostalne spoljne politike i uvede sankcije Rusiji.
- Ako SAD uvedu sankcije NIS-u i tako nanesu ozbiljan udarac našoj privredi neće to uraditi da naškode Rusiji koja će lako nadoknaditi gubitak srpskog tržišta, već će uvesti sankcije Srbiji da bi nas naterali da odustanemo od samostalne politike i da mi uvedemo sankcije Rusiji, naveo je Vulin u saopštenju.

Smatra da SAD od Srbije ne traže prijateljstvo, već traže "da postanemo neprijatelji Rusije".

Dodao je da Rusija od Srbije nije tražila da stvara neprijatelje, već da joj je dovoljno "što smo njen prijatelj".
- Uvođenje sankcija NIS-u je napad na Srbiju i nastavak hibridnog rata koji se protiv nezavisne Srbije vodi pokušajima upada u Skupštinu, osporavanjem izbornih rezultata, blokadama mostova i škola, korišćenjem svake ljudske tragedije za nanošenje zla Srbiji, poručio je Vulin.

Tanjug

Aleksandar Vulin, potpredsednik Vlade Srbije, izjavio je da sankcije Sjedinjenih Američkih Država Naftnoj industriji Srbije (NIS) nisu usmerene protiv Rusije, već imaju za cilj da nateraju Srbiju da menja svoju politiku.

On je naglasio da je cilj tih sankcija da Srbija odustane od samostalne spoljne politike i uvede sankcije Rusiji.
- Ako SAD uvedu sankcije NIS-u i tako nanesu ozbiljan udarac našoj privredi neće to uraditi da naškode Rusiji koja će lako nadoknaditi gubitak srpskog tržišta, već će uvesti sankcije Srbiji da bi nas naterali da odustanemo od samostalne politike i da mi uvedemo sankcije Rusiji, naveo je Vulin u saopštenju.

Smatra da SAD od Srbije ne traže prijateljstvo, već traže "da postanemo neprijatelji Rusije".

Dodao je da Rusija od Srbije nije tražila da stvara neprijatelje, već da joj je dovoljno "što smo njen prijatelj".
- Uvođenje sankcija NIS-u je napad na Srbiju i nastavak hibridnog rata koji se protiv nezavisne Srbije vodi pokušajima upada u Skupštinu, osporavanjem izbornih rezultata, blokadama mostova i škola, korišćenjem svake ljudske tragedije za nanošenje zla Srbiji, poručio je Vulin.

Tanjug

Bravo za Vulina!!!

Bravo za Vulina!!!
У уводној теми кажеш да Вучић подмукло отима НИС и даје га Американцима, а сада Вучићевом сараднику скандираш браво ?
Каква су то шизофрена цепања ?

У уводној теми кажеш да Вучић подмукло отима НИС и даје га Американцима, а сада Вучићевом сараднику скандираш браво ?
Каква су то шизофрена цепања ?
ma napio ga ovaj sns sektas dule varalica, a inace tihi je nas

Bravo za Vulina!!!
Dal ce doci dan kad ce narod g.o.v.n.a iz JUL -a da vesa za mooda o bandere? A?

Da je sve to uradjeno 6.oktobra 2000-te Srbija bi danas bila deo EU i bez radikala na vlasti ali i bez put.tlerovaca na forumu...

Julovac, vodi Vulina kuci!

E

E tu sam te čekao.

Mi Srbi JEDNOSTAVNO NE VOLIMO ZLE I POKVARENE LJUDE!

A nema vecih zlikovaca i pokvarenjaka na ovom svetu od Amerikanaca.

Rusi su dobri i posteni a Amerikanci pokvareni i zli. Zato volimo Ruse a mrzimo zapadnjake iz dna duse jer su pokvareni i zli.

Evo ti i dokaz.

Amerika kupuje ruski tecni gas od Indije i preprodaje ga Evropi po visestruko uvecanim cenama kao svoj.

Kako mozes da podrzavas ovako zle i pokvarene ljude?

Evropa umire i propada zahvaljujuci tome sto sledi Ameriku.

Back