Podjela BiH

Da li ste za podjelu BiH?

• Da, svakako

• Ne, nikako

• Za britanski koncept uredjenja BiH

• Nemam ideju

• Da, svakako

• Ne, nikako

• Za britanski koncept uredjenja BiH

• Nemam ideju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A tko će lobirat, gdje i kako? Zar ne lobiraju političari iz RS svakodnevno svojim izjavama da je neodrživa? I što si dobio? Ništa. Problem je što većinski narod u Bosni ne želi podjelu jer će bit sabijen u enklave.

Nece biti sabijen u enklave nijedan narod u Bosni a kamoli bosnjacki narod. Bosnjaci su mozda u najboljoj poziciji jer imaju Tursku ali problem je kod danasnjih Bosnjaka sto medju njima ima onih koji se boje Islama i serijata. Bas kao ovi Egipcani koji ne vole Mursija. Naravno da se serijat ne moze uvesti ako to ne zeli vecina bosnjackog naroda ali imam utjesak da su ti Bosnjaci ispunjeni vecom islamofobijom od Srba i Hrvata.

ovo ti je prvoregistrovani mingo, retard koji pokusava da blati na krstarici prije svega Islam, pa onda Bosnjake i za to vjerovatno placen al evo da porucim ovim da je ovaj mnogo retardiran isuvise

Islam je suvise gownjav da bi mogao da se blati.Gomila satanistickih KURanckih recenica i prorok pedofil govore sve.Svako sa pola mozga moze to da vidi.Steta sto ''bosnjaci'' nemaju ni toliko.:per:

A tko će lobirat, gdje i kako? Zar ne lobiraju političari iz RS svakodnevno svojim izjavama da je neodrživa? I što si dobio? Ništa. Problem je što većinski narod u Bosni ne želi podjelu jer će bit sabijen u enklave.

Nece biti sabijen u enklave nijedan narod u Bosni a kamoli bosnjacki narod. Bosnjaci su mozda u najboljoj poziciji jer imaju Tursku ali problem je kod danasnjih Bosnjaka sto medju njima ima onih koji se boje Islama i serijata. Bas kao ovi Egipcani koji ne vole Mursija. Naravno da se serijat ne moze uvesti ako to ne zeli vecina bosnjackog naroda ali imam utjesak da su ti Bosnjaci ispunjeni vecom islamofobijom od Srba i Hrvata.

То што они говоре уопште није лобирање. Лобирање је кад ти платиш америчке политичаре да утичу на одлуке Америке о БиХ, кад ти одлично сарађујеш с Израелом јер знаш да су они најбољи амерички савезници...

Sala na stranu, ali stvarno Bosnjaci nisu jedinstveni i kad bi Bosnjaci imali jednu nacionalnu drzavu ne bi bili slozni. Ima puno onih koji ne vole Islam i ateista. Ali, svi su oni slozni u anti-srbizmu ali na svoj nacin. Inace, Bosnjaci su pokazali da su neslozan narod i to se odrazilo i tokom rata kad se ratovalo protiv Fikreta Abdica. Isto tako ne bih rekao da bosnjacki narod ima jednu strategiju vodjenja nacionalne i vjerske politike.

За поделу. Није људима лако живети тамо. Ни једнима. Знам пуно људи који су одавде ишли да ратују, али живе овде и боли их пенис. Тешко је људима који су се убијали, а сада живе заједно...

И још нешто, каква бре Турска. Домаћи муслимани су словенски, односно европски народ, јебо Турску, вратиће вас 300 година у назад. А то што ради, не ради зато што вас воли. Веруј ми, поуздано знам, Турци вас више мрзе него Србе, али имају интерес...

За поделу. Није људима лако живети тамо. Ни једнима. Знам пуно људи који су одавде ишли да ратују, али живе овде и боли их пенис. Тешко је људима који су се убијали, а сада живе заједно...

To je tacno. To je silovanje naroda. To se drugim rijecima ne moze opisati. Dejtonska Bosna siluje narod i tjera ga da zivi silom sa onima prema kojima se ne osjeca ljubav. Ja u potpunosti razumijem Srbe koji ne vole da zive u Bosni. Ja ne bih volio da zivim u Bosni u ovakvoj Bosni koja je za mene nocna mora. Meni je nocna mora kad pogledam u bosanske novine i kad se spominju razni kantoni i matraci. Ja se cudim kako ljudi mogu uopce zivjeti u tim okolnostima. Kad imas vsoju nacionalnu drzavu da se tako izrazim onda imas volju da radis za nju i da je volis. Ovako, ja ne mogu voljeti drzavu koja je nepostojeca i koja nije moja.

И још нешто, каква бре Турска. Домаћи муслимани су словенски, односно европски народ, јебо Турску, вратиће вас 300 година у назад. А то што ради, не ради зато што вас воли. Веруј ми, поуздано знам, Турци вас више мрзе него Србе, али имају интерес...

To sto smo mi slovenski narod to nista ne znaci. Prirodno je da se muslimani vezuju za muslimane i kad Bosnjak ode u inostranstvu on se veze ssa ostalim muslimanima eto radi zenidbe i brakova i tih slicnih obicaja. Inace sada je lako mrziti Bosnjake i ja ih ne volim iako sam Bosnjak. Ne volim tu glupost koju cine jer oni nista ne cine da povrate ponos i da se sa ponosom mogu pominjati. Da bi te neko volio trebas nesto uciniti da bi prvo sebe zavolio pa onda da druge volis. LJubav prema jeednom narodu se stice kad ima svoju drzavu i kad ima kapitala. Sirotinju niko ne voli. Kapital se stice kad imas svoju sopstvenu drzavu i kad njegujes zajednicke vrijednosti sa svojim bratom iste vjere.

To sto smo mi slovenski narod to nista ne znaci. Prirodno je da se muslimani vezuju za muslimane i kad Bosnjak ode u inostranstvu on se veze ssa ostalim muslimanima eto radi zenidbe i brakova i tih slicnih obicaja. Inace sada je lako mrziti Bosnjake i ja ih ne volim iako sam Bosnjak. Ne volim tu glupost koju cine jer oni nista ne cine da povrate ponos i da se sa ponosom mogu pominjati. Da bi te neko volio trebas nesto uciniti da bi prvo sebe zavolio pa onda da druge volis.

Ма бре ми смо иста говна. Овде се мрзимо, а када се у беломе свету сретну Србин и Бошњак, воле се највише на свету, језик нас веже. Имена нашег језика су политичка, а не лингвистичка. Сви наши радници на бродовима и у Америци се држе заједно ко браћа, да не раде тако, сатрли би их Индијци и слично...

Na primjer, Albanci nisu nikome bili simpaticni pa ni Turcima. Turci su ih smatrali nizom rasom ali nakon Kosova i nakon sticanja nacionalnog samopouzdanja oni su pobrali simpatije sirom islamskog svijeta i oni se sa postovanjem spominju.

Ма бре ми смо иста говна. Овде се мрзимо, а када се у беломе свету сретну Србин и Бошњак, воле се највише на свету, језик нас веже. Имена нашег језика су политичка, а не лингвистичка. Сви наши радници на бродовима и у Америци се држе заједно ко браћа, да не раде тако, сатрли би их Индијци и слично...

To je posljedica zajednickog zivota u jednoj drzavi a to je SFRJ. To je normalno. Odnosi idu dobro sve dok se ne pocne sa politikom. Inace, kad dodje do braka svako voli da mu kcer uzme svoju vjeru nego tudju.

Ма албанци су идиоти. Не могу да уреде рођену државу, систем је слаб. Још сукобе решавају крвном осветом. А то што се Косова тиче, нису то они успели, него вољена Америка... И шта ће се десити... Када се промени стање светских сила, а хоће, Срби ће им се одмах окачити на грбачу и опет ће крви бити... Нго да се вратимо на тему, одакле си из Босне? Како се живи тамо, какви су мећунационални односи у твом месту?

Ма албанци су идиоти. Не могу да уреде рођену државу, систем је слаб. Још сукобе решавају крвном осветом. А то што се Косова тиче, нису то они успели, него вољена Америка... И шта ће се десити... Када се промени стање светских сила, а хоће, Срби ће им се одмах окачити на грбачу и опет ће крви бити... Нго да се вратимо на тему, одакле си из Босне? Како се живи тамо, какви су мећунационални односи у твом месту?

Nisam iz Bosne. Ja sam sa Kosova. Kosovski Bosnjak.

Back