Подфорум Љубав и секс је пропао!

Подфорум Љубав и секс је пропао!

• јесте, одавно

• ма, јок, о чему ти то

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Fiamma

Iskusan
Poruka
6.964
- обиље бесмислених тема које не служе ни за шта друго него за млаћење празне сламе...
- све врви од неких циркузаната, тролова и сличних ликова који уживају да својом болесном маштом и глупаријама забављају доконе...
- онај ко жели да добије савет из ове области, сигурно га на овом месту неће добити...

Шта ви кажете?

- обиље бесмислених тема које не служе ни за шта друго него за млаћење празне сламе...
- све врви од неких циркузаната, тролова и сличних ликова који уживају да својом болесном маштом и глупаријама забављају доконе...
- онај ко жели да добије савет из ове области, сигурно га на овом месту неће добити...

Шта ви кажете?

Potpuno se slazem da su teme idiotske i nemaju veze za Ljubavi i Sexom

i za ono u vezi saveta kojih ima na drugom PDF-u

Шта ви кажете?

100% tacno

тотало сте непостмодерни
Не знам какви смо, само сам приметила да тренутно на ЉиС-у постује много мање људи него када сам се ја регистровала на форум. И други ''жале'' за некима што се више овде не појављују.
Осим тога, добро се сећам да су тада теме биле другачије (читај:нормалне), а сада је већина бесмисленог садржаја.

na podforumu ljis od 2003 godine postoji citav niz besmislenih tema...to sto ljudi misle da su bas oni otkrili toplu vodu je druga stvar :) cilj ovog podforuma nikad nije ni bio isti nacin funkcionisanja kao npr podforuma zdravlje gde ti dodjes postavis pitanje kako se sve moze razbiti kamen u bubregu i onda ti ljudi odgovaraju...upravo zato je najzanimljiviji jer nije protokolaran
protok ljudi uvek oscilira to je nesto sto je normalno
a ljudi ko ljudi uvek ih ima raznih
ukoliko ne zelite besmislene teme postavite smislene :)

u potpisu potparol ljisa :hahaha:

Шта ви кажете?
Nikada se nije ni izdigao.
Za ozbiljne stvari imaš pdf

http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/293-Ozbiljno-o-ljubavi-i-seksu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back