Podešavanje mts mejla

Džudi S

Domaćin
Moderator
Poruka
4.874
Pre 15 dana prešla sam sa SBB-a u MTS. U Ugovoru mi stoji da imam i mejl adresu, dobila sam i lozinku..i sada ne znam da podeseim tu adresu, ima ono POP3..

Kada hoću da se logujem na platformi Moj MTS stalno mi izlazi obaveštenje "Vaši podaci su neispavni".

Da li da idem do najbliže poslovnice MTS-a da mi oni aktiviraju tu adresu ili..?

Dobila sam po Ugovoru da plaćam 14 meseci po dinar. Žena iz call centra je rekla da platim samo 14 dinara, ni dinar više.

Na koju adresu će doći mejl sa računom? Na ovaj mts mejl ili na moj yahoo mejl?

Da li neko može da mi pomogne ili da idem u poslovnicu MTS-a?

Pre 15 dana prešla sam sa SBB-a u MTS. U Ugovoru mi stoji da imam i mejl adresu, dobila sam i lozinku..i sada ne znam da podeseim tu adresu, ima ono POP3..

Kada hoću da se logujem na platformi Moj MTS stalno mi izlazi obaveštenje "Vaši podaci su neispavni".

Da li da idem do najbliže poslovnice MTS-a da mi oni aktiviraju tu adresu ili..?

Dobila sam po Ugovoru da plaćam 14 meseci po dinar. Žena iz call centra je rekla da platim samo 14 dinara, ni dinar više.

Samo ću da kažem srećno. Sve što mogu da sjebu su sjebali.

Najbolje je da odes do poslovnice i da ti oni rese i pokazu kako i sta ide.

Evo sad sam samom sebi aktivirao mejl adresu
Ne treba ti ovo pop3, to ti je protokol za neki dodatni uredjaj.
Ides ovde https://mts.rs/, ulogujes se

zatim ides ovde https://mts.rs/Privatni/Internet/Usluge/mts-web-mail
I kliknes na dugme "pristupite" i uneses identicnu lozinku kao i na portalu, ako ti je prvi put potrazice da uneses neku tvoju mejl adresu tipa outlook ili gmail kao backup,

Lozinka webmaila je identicna kao i lozinka na portalu

Ako nisi sigurna koja je lozinka, klikni na samom portalu mts "zaboravljena lozinka"
1730596980953.png
i imaces opciju da ti posalju verifikacioni kod sms-om pomocu kojeg ces moci da napravis novu.

Bukvalno sam sada sve to prosao posto sam i ja zaboravio lozinku, aktivirao mejl i evo radi

ps.
Kada se logujes na mts portal probaj da umesto korisnickog imena upises broj mobilnog telefona u formatu 06xxxxxxx

Ne mogu da koristim broj telefona jer sam na A1 mreži.

Dobila sam danas neki račun od MTS-a da uplatim 26 dinara. A rečeno mi je da uplatim 14, nevažno.

I vidim da mogu da platim online, preko njihovog portala.

Zapravo, mene zanima da li MTS treba da mi aktivira nalog?

Probala sam sada da uđem na portal i izlazi poruka

1730852787184.png

Da li da priobam sa Firefox-a? Da promenim pretraživač?

Hvala puno na savetima :)

Ne mogu da koristim broj telefona jer sam na A1 mreži.

Dobila sam danas neki račun od MTS-a da uplatim 26 dinara. A rečeno mi je da uplatim 14, nevažno.

I vidim da mogu da platim online, preko njihovog portala.

Zapravo, mene zanima da li MTS treba da mi aktivira nalog?

Probala sam sada da uđem na portal i izlazi poruka

Pogledajte prilog 1637698

Da li da priobam sa Firefox-a? Da promenim pretraživač?

Hvala puno na savetima :)
Pa ovde sama poruka kaze da nesto nije kako treba ili pass ili username, mozda zaista nije aktiviran

Savet: Nikad nemoj da koristis email kod provajdera za bilo sta znacajno. Razlozi dolaze na kraju. Primer - mts salje racune na email koji ti daju. Kad raskines s njima izgubis i svu dokumentaciju o proteklim racunima tj nemas vise pristup na taj email.

Moraću da odem do poslovnice MTS-a jer najverovatnije nisu aktivirali nalog ili mejl..

Račun sam dobila na svoj yahoo mejl.

logujes se na:
https://moj.mts.rs/Prijava-b2c
odatle imas link na email.
namesti da ti racuni uvek idu na yahoo. Nikako kod njih.
nevidjeno su bezobrazni i bezobzirni

trenutno nemam MTS za fizicka lica pa ne mogu da ti puno pomognem oko detalja. Ako ti treba salji PP

logujes se na:
https://moj.mts.rs/Prijava-b2c
odatle imas link na email.
namesti da ti racuni uvek idu na yahoo. Nikako kod njih.
nevidjeno su bezobrazni i bezobzirni

trenutno nemam MTS za fizicka lica pa ne mogu da ti puno pomognem oko detalja. Ako ti treba salji PP

Dobila sam neki račun na yahoo adresu. Taj njihov mejl hoću da koristim samo za ulazak u onaj panel Moj MTS. kako bih kontrolisala kasnije račune.

I neću ovaj mali račun da platim preko njihove aplikacije već preko mog e-bankinga.

ako imas neki paket kod njih sa telefonom, probaj da se na moj mts ulogujes preko tog broja telefona mislim da ima i ta opcija. Onda kad udjes imas sve nesto rasporedjeno

1730931118660.png

Dobila sam neki račun na yahoo adresu. Taj njihov mejl hoću da koristim samo za ulazak u onaj panel Moj MTS. kako bih kontrolisala kasnije račune.

I neću ovaj mali račun da platim preko njihove aplikacije već preko mog e-bankinga.

Uspela sam da uđem na portal. Možda su tek danas aktivirali nalog.

Išla sam na "zaboravljenu lozinku" i ušla sam. 🙂
super! Bravo

Back