Podeljenost muskaraca i zena po kontinentima

момоа

Legenda
Poruka
72.519
Jedna feministkinja ( zaboravih joj ime) predlozila je ovu ideju kao nacin iznalazenja problema tenzija i nasilja koje postoje na relacija musko-zensko. Dakle, privremeno (ili trajno) odvajanje u cilju rasterecenja i relaksacije i jednih i drugih bilo bi kako ona tvrdi pozeljno. Zene bi zivele na jednom,muskarci na drugom kontinentu. Muskarci bi zenama na njihov zahtev slali zamrznute spermatozoide kako bi se ove samooplodjivale. Ukoliko dete bude musko,zene ga sa svog kontinenta vracaju muskarcima, a ukoliko bude zensko zadržavaju ga za sebe. Sto se mene tice ovo nije losa ideja. Sta mislite?

Jedna feministkinja ( zaboravih joj ime) predlozila je ovu ideju kao nacin iznalazenja problema tenzija i nasilja koje postoje na relacija musko-zensko. Dakle, privremeno (ili trajno) odvajanje u cilju rasterecenja i relaksacije i jednih i drugih bilo bi kako ona tvrdi pozeljno. Zene bi zivele na jednom,muskarci na drugom kontinentu. Muskarci bi zenama na njihov zahtev slali zamrznute spermatozoide kako bi se ove samooplodjivale. Ukoliko dete bude musko,zene ga sa svog kontinenta vracaju muskarcima, a ukoliko bude zensko zadržavaju ga za sebe. Sto se mene tice ovo nije losa ideja. Sta mislite?

jel ti to ideja iz one epizode Rika i Mortija? z:lol: Ako hoce spermatozoide moraju necim da ih zasluze

Kako nikome ne pada na pamet da radi na svesti i edukaciji ljudi,
Da ljudi postaju svesni da su ljudi ravnopravni kad je u pitanju ljubav i poštovanje,
Ali ne i isti kad je u potanju izgled, snaga , sposobnost....

Nisam nista gluplje cuo od pocetka godine.

Prica o jednakim pravima je postala sprdnja.
Svi pricaju kako nema zena na rukovodecim mestima u istom broju kao muskaraca a niko kako ih nema u istom broju u rudarskim jamama.

Svako prica ono sto mu odgovara i kuka umesto da svojim radom i trudom to dobije.

Onoga ko podrzava ovo treba poslati na neko ostrvo bez kontakta sa ostatkom sveta i posle 2 godine ga vratiti medju ljude.

Nisam nista gluplje cuo od pocetka godine.

Prica o jednakim pravima je postala sprdnja.
Svi pricaju kako nema zena na rukovodecim mestima u istom broju kao muskaraca a niko kako ih nema u istom broju u rudarskim jamama.

Svako prica ono sto mu odgovara i kuka umesto da svojim radom i trudom to dobije.

Onoga ko podrzava ovo treba poslati na neko ostrvo bez kontakta sa ostatkom sveta i posle 2 godine ga vratiti medju ljude.

Ovo iako je tek februar moze da udje u uzi krug za 2019.JEdino mogu da ga pobede neki na politici i teorijama zavere.
Nego,ovo je ili neka gospodza koja se prestavlja kao Momcilo,ili kandidat za promenu pola,vecita feministkinja u telu muskarca.
Ili se namerio na neku forumasicu koja fura ta femnisticka sr@nja pa bi na ovaj nacin da proba da umoci malo...
Sve u svemu,covek ne da ne zna zene nego verovatno od kako je odrastao nije ni pricao sa nekom od njih (ako je muskarac).
Pa zamisli ti zajednicu u kojoj SVAKI clan ima PMS,nema sex (i dalje vise zena preferira hetero odnose,hvala milom Bogu),gde su vecina jedna na drugu ljubomorne zbog kilaze/cipela/nema bubuljicu......itd.Ili sa druge strane okeana nervozni,nevini muskarci kojima kipe hormoni...Najbolji nacin da se svetska populacija skrati na minimum,i da prezive samo peederi i lezbeeejke.

Nisam gej, ali bi mi lakse bilo kao i velikom procentu muskaraca, da zivimo u svetu bez zena nego da svaki dan mucimo izgladnelu dušu gledajuci ih, a nismo u stanju da uspostavimo interakciju, sto dovodi do ogromnog stresa. Sa druge strane, zenama bi bilo bolje jer ih niko vise ne bi maltretirao ni ograničavao,niti bi vise za svoje neuspehe kao razlog mogle da navode muski šovinizam i mizoginiju. Mislim da je za oba pola bolje ovako, bar za veliku većinu kod oba pola. Mada, kakvi smo idioti, sigurno bi sa nase strane bilo mnogo onih koji bi preplivali atlantik sa ružom u ustima samo da je poklone svojoj dragoj. Bljak

debilizam

Nisam gej, ali bi mi lakse bilo kao i velikom procentu muskaraca, da zivimo u svetu bez zena nego da svaki dan mucimo izgladnelu dušu gledajuci ih, a nismo u stanju da uspostavimo interakciju, sto dovodi do ogromnog stresa. Sa druge strane, zenama bi bilo bolje jer ih niko vise ne bi maltretirao ni ograničavao,niti bi vise za svoje neuspehe kao razlog mogle da navode muski šovinizam i mizoginiju. Mislim da je za oba pola bolje ovako, bar za veliku većinu kod oba pola. Mada, kakvi smo idioti, sigurno bi sa nase strane bilo mnogo onih koji bi preplivali atlantik sa ružom u ustima samo da je poklone svojoj dragoj. Bljak
Ti se preseli sa istomisljenicima tamo gde nema zena, ne moras i nas ostale da uvlacis u to.

Ako me mozes da uspostavis interalciju trazi resenje a ne izgovor.

Ne ide ni meni sa zenama pa jos nisam dosao ma odeju da ih proteram vec razmisljam kako da privucem jednu.

Feministice izvaljuju sve veće i veće nebuloze. Feminizam je jako zastranio od svoje izvorne namjere, a to je davanje jednakih prava ženama. Sada se feminizam pretvorio u nešto slično nacizmu, gdje su umjesto arijevske rase žene a umjesto Židova i "nižih" rasa muškarci. Evo recimo ova feministica se javno zalaže za to da se broj muškaraca smanji za 90% :eek: a da onih 10% muškaraca koje ostave služi samo za rasplod.https://www.google.com/amp/s/www.vice.com/amp/en_au/article/5gkkj5/is-reducing-the-male-population-by-90-percent-the-solution-to-all-our-problems

Poslednja izmena:
i ti bi ovo da im oduzmeš? :lol:

Sta bi da im oduzmem?

- - - - - - - - - -

Feministice izvaljuju sve veće i veće nebuloze. Feminizam je jako zastranio od svoje izvorne namjere, a to je davanje jednakih prava ženama. Sada se feminizam pretvorio u nešto slično nacizmu, gdje su umjedto arijevske rase žene a umjesto Židova i "nižih" rasa muškarci. Evo recimo ova feministica se javno zalaže za to da se broj muškaraca smanji za 90% :eek: a da onih 10% muškaraca koje ostave služi samo za rasplod.https://www.google.com/amp/s/www.vice.com/amp/en_au/article/5gkkj5/is-reducing-the-male-population-by-90-percent-the-solution-to-all-our-problems

Kao sto kazem, došlo je do ozbiljnih trvenja medju polovima, te je situacija uzavrela, pa je najbolje da se sklonimo jedni od drugih na neko vreme.

Nekoliko razgovora sa psihoterapeutom ce ti pomoci da ubijes tu nesigurnost u sebi koja vristi....Ili ces shvatiti da si ipak latentni gej i poceces da primecujes i lepe,zgone muskarce...To sto je tebi bljak nekome je normalno,ja sam isao po nekoliko hilj. km da vidim zensku osobu do koje mi je stalo,i koja to zasluzuje.
Ako je svaka prema tebi losa zapitaj se,da li je stvar u njima ili u tebi?

Nekoliko razgovora sa psihoterapeutom ce ti pomoci da ubijes tu nesigurnost u sebi koja vristi....Ili ces shvatiti da si ipak latentni gej i poceces da primecujes i lepe,zgone muskarce...To sto je tebi bljak nekome je normalno,ja sam isao po nekoliko hilj. km da vidim zensku osobu do koje mi je stalo,i koja to zasluzuje.
Ako je svaka prema tebi losa zapitaj se,da li je stvar u njima ili u tebi?

Po nekoliko hiljada km za neku koja zaslužuje? Eto tipičnog primera bizonskog ponasanja. Pa koje jos zivo stvorenje na svetu, osim mozda rodjene majke, zaslužuje da se zbog njega predje nekoliko hiljada km. Nije rec o meni nego o velikom procentu muškaraca.

- - - - - - - - - -

mogucnost da svoje neuspehe pravdaju muskim sovinizmom i mizoginijom

Da, ali cu im dati mogućnost da ostvare uspeh i da ih ne ograničava volja njihovog suverena. :D

Po nekoliko hiljada km za neku koja zaslužuje? Eto tipičnog primera bizonskog ponasanja. Pa koje jos zivo stvorenje na svetu, osim mozda rodjene majke, zaslužuje da se zbog njega predje nekoliko hiljada km. Nije rec o meni nego o velikom procentu muškaraca.

- - - - - - - - - -
Da, ali cu im dati mogućnost da ostvare uspeh i da ih ne ograničava volja njihovog suverena. :D

Ne mogu da procenim jel' se sprdas ovde ili zaista mislis tako?
Veliki procenat muskaraca nesto hebe,ako cemo iskreno,pa se ne bi slozio sa tobom da treba da se podelimo na dva kontinenta.A i ti si pokretac teme,tako da se ovde radi o tebi.
Momak,ako zaista mislis ovo sto pises,zaista ti treba pomoc strucnjaka.Inace se iz takvih frustracija pojavljuju i razne bolesti,a ponekad i masovne ubice.

JE l ono Ajnštajn rekao da je glupost beskonačna?

Back