Podela studenata na dva bloka

Av je hodajući mrtvac zar ne vidite? Pokušaće što više srba da odvjče sa sobom u smrt!

1000015279.webp

Čuj dve ako ne napravi 10 lažnih studentskih listi nije ništa uradio.

Na poslednjim izborima uopšte nisi mogao da nađeš ono za šta hoćeš da glasaš. Jedno je sigurno nikako za prvog na listi.

Pre se znalo ko je koji broj na listi tako su se i oglašavali.

Kantautorska,

Više nije tajna da ne mogu sa opozicijom ali sada su se i studenti sami podelili.

Prednjače dva bloka.
Novosadski i Beogradski.

Novosadski čuva ikonu Mile Pajić na tavanu, voljen je kod Picule i Nataše Kandić, dok Beogradski čuva ikonu Koštunice i voljen je kod Lompara.

Već na zadnjem skupu u Novom Sadu Beogradski je ostao nem, bez oglašavanja i podrške.

Za koga ste vi?

Ja ako mogu da predložim, ne bi bilo loše još neki blok da imamo - npr. Kragujevački, čisto demokratije i pluralizma radi.. :)
'bem ti "Srbina i drzavu", kojema su studenti neprijatelji? Samo se zlu radujte . . .

Av je hodajući mrtvac zar ne vidite? Pokušaće što više srba da odvjče sa sobom u smrt!

Pogledajte prilog 1858876
osudio napad na svoju cerku (jedna jedina poruka na X koja njega naziva pedofilom a ne cerku) nakon sto je hvalio nasilnike sa palicama prekrstio u heroje, likusu koja gazi direkt u narod...

posledica ovog monstruma jeste da penzosi nemaju ni mozda ni ponasanja, ispran im je mozak, zombi su. Jedna dedurina pretio mojoj drugarici onom reci na S jer je njemu dizala brisace na starudiji, pa se ljutio. Matora drtina penzos ima nekako majku, ja joj kazem sta joj sin govori, nju boli k ziv. Zadruga ispiranje mozga, pretvoreni su u zombije koji ne razmisljaju, koji samo idu bez glave gde god. Trebao sam njemu lobanju da polomim a njoj protezu samarom da isteram, bezobrazni nevaspitani neskolovani i neradnici...

podela inace nema, kolko god da guraju svoje agente nema nikakvog uspeha, ako bog da lomice se sns jaja do aprila

Evo predikcije za sledeće izbore..

SNS sa koalicionim partnerima - 45%
Novopazarski studenti - 3%
Novosadski studenti - 12%
Beogradski studenti - 24%
Studenti koji žele da uče - 7%
Marinika Đilas - 2,7%
Miša Vrancuz - 1,2%
Nestorović - 2,4%
Ćuta - 1,9%
Ruska stranka - 0,8%

Back