Podela studenata na dva bloka

Black Hand

Ističe se
Poruka
2.259
Kantautorska,

Više nije tajna da ne mogu sa opozicijom ali sada su se i studenti sami podelili.

Prednjače dva bloka.
Novosadski i Beogradski.

Novosadski čuva ikonu Mile Pajić na tavanu, voljen je kod Picule i Nataše Kandić, dok Beogradski čuva ikonu Koštunice i voljen je kod Lompara.

Već na zadnjem skupu u Novom Sadu Beogradski je ostao nem, bez oglašavanja i podrške.

Za koga ste vi?

Ja ako mogu da predložim, ne bi bilo loše još neki blok da imamo - npr. Kragujevački, čisto demokratije i pluralizma radi.. :)

Poslednja izmena od moderatora:
Imaju jos podfrakcija.vise mi je i smesno sto se zovu studenti.politicki aktivisti bi bilo mnogo jasnije

Da.
Ne mogu se više zvati ni studentima a ni profesorima.
Sada polako postaju dekani.. :)

Elem, na pomolu je još jedna jaka frakcija koja pak dolazi sa jugozapada a plan i program će vas sve iznenaditi.

Pored standardnih mita i korupcije, bla, bla, bla.. u planu i programu imaće zahtev za izmenu teksta himne Srbije.. Ali da ne otkrivam previše, nije vreme.. :)

Kantautorska,

Više nije tajna da rogovi u vreći ne mogu sa opozicijom ali sada su se i studenti sami podelili.

Prednjače dva bloka.
Novosadski i Beogradski.

Novosadski čuva ikonu Mile Pajić na tavanu, jahao bi popove i voljen je kod Picule i Nataše Kandić, dok Beogradski čuva ikonu Koštunice i jahao bi džipove zajedno sa popovima i voljen je kod Lompara.

Već na zadnjem skupu u Novom Sadu Beogradski je ostao nem, bez oglašavanja i podrške.

Za koga ste vi?

Ja ako mogu da predložim, ne bi bilo loše još neki blok da imamo - npr. Kragujevački, čisto demokratije i pluralizma radi.. :)

Kragujevački blok itekako da postoji.

Sve su to stare stvari, koje sad samo malo više dolaze do izražaja i u javnost.

Da.
Ne mogu se više zvati ni studentima a ni profesorima.
Sada polako postaju dekani.. :)

Elem, na pomolu je još jedna jaka frakcija koja pak dolazi sa jugozapada a plan i program će vas sve iznenaditi.

Pored standardnih mita i korupcije, bla, bla, bla.. u planu i programu imaće zahtev za izmenu teksta himne Srbije.. Ali da ne otkrivam previše, nije vreme.. :)

Jugozapada?

DUNP?

Pa tako bi jedni u Evropu, drugi u Kinu i Rusiju, jedni bi u Zagreb i Novi Pazar, drugi bi u Herceg Novi i Banja Luku..
mi bismo u svabiju kao milica da ucimo skole, ili njen tata u uk, i plus da nam kao sinisi malom to sve placa nas zapadni prijatelj sa tajnih racuna na devicanskim ostrvima...

sta treba srpsko da prodamo i izdamo sto vi sns vec niste, pa da nam se ostvare zelje? ce da date generalstab sad abu dabiju, zayebu, umesto da otplacujete kredit za koji nemate para, raspikuce?

mi bismo u svabiju kao milica da ucimo skole, ili njen tata u uk, i plus da nam kao sinisi malom to sve placa nas zapadni prijatelj sa tajnih racuna na devicanskim ostrvima...

sta treba srpsko da prodamo i izdamo sto vi sns vec niste, pa da nam se ostvare zelje? ce da date generalstab sad abu dabiju, zayebu, umesto da otplacujete kredit za koji nemate para, raspikuce?

A iz kog ste vi bloka kolega? :)

Nije tačno.
Ja podržavam studente..
Ali ne sve.

Ovi su mi recimo ok..

Screenshot_20260118-134557.png

A vidi recimo ove sramote što se stide svojih prađedova..

Kantautorska,

Više nije tajna da rogovi u vreći ne mogu sa opozicijom ali sada su se i studenti sami podelili.

Prednjače dva bloka.
Novosadski i Beogradski.

Novosadski čuva ikonu Mile Pajić na tavanu, jahao bi popove i voljen je kod Picule i Nataše Kandić, dok Beogradski čuva ikonu Koštunice i jahao bi džipove zajedno sa popovima i voljen je kod Lompara.

Za koga ste vi?

Da, dva bloka. Samoorganizovani i avangardni studenti i oni ubačeni od strane prljave vlasti!

Imaš studente koji su levo, imaš i one koji su desno. To je fakat istina.

Samo nije istina da su zavađeni. Nego pravac na izbore svi zajedno jer je teška muka zadesila i jedne i druge, pa kad se to reši, onda može ideologija ;)

Neće da može, idu odvojeno..
Već je odlučeno tako.

O čemu se zapravo radi..

Ovi tvoji i Natašini neće preći cenzus zbog ultra leve i eu politike a ovi Lomparovi hoće ali za njih pak neće glasati manjine..

Mislim, to je plan za sada ukoliko ne iskoči nova frakcija, a hoće.. :)

Back