aleksije radicevic
Domaćin
- Poruka
- 4.191
Znači, napašćete nas?Ali nije dobila aneksiju Poljske
Razlog: nije pobedila u ratu. Te tako i vi Dodikovci nikada nećete dobiti miran razlaz
(Da se vidi ko oće rat)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, napašćete nas?Ali nije dobila aneksiju Poljske
Razlog: nije pobedila u ratu. Te tako i vi Dodikovci nikada nećete dobiti miran razlaz
Ti si lažov ali ne naročito pametan. Diktatura je upravo ovo što Nijemac u BiH nameće zakone kao pojedinac s ne srpski parlament.Svako zazire od diktatorskih rezima.
Diktatorske rezime zabole za tvoju nacionalnost, ako ima vlast nad tobom, vladace diktatorski nad tobom.
Svako treba da zazire od ovakve vlasti u Srbiji, od ovakve srpske Sluzbe, ne samo ne-Srbi. Svi Srbi treba da zaziru od takve vlasti.
To je kako rekoh dokazano milion puta, ne samo na ovim nasim prostorima, nego i na celoj planeti Zemlji. Diktatorski banditi ce da vladaju diktatorski nad svojim podanicima. To su najveci neprijatelji svojih gradjana.
Svi ostali spin narativi koji takvi rezimi koriste nisu bitni. To su price za malu decu, i za njihove diktatorske ciljeve.
Osim ovih udbasa koji su i sami delovi tih rezima, najveci neprijatelji gradjana su njihovi sopstveni diktatorski rezimi. Ovaj u Srbiji je jako mocan u regionu, jbga za nas, njegove podanike.
Ti si dragone besmisleni udbas, i potpuno je nebitno sta ti mislis/kazes/napises.Ti si lažov ali ne naročito pametan. Diktatura je upravo ovo što Nijemac u BiH nameće zakone kao pojedinac s ne srpski parlament.
Kakve prijetnje? Daleko bilo. Biće to mirnim putem. I niko vas neće pitati.Pa dobro, kako to misliš izvesti? Na forumu? Kreni, jbt, pusti puste prijetnje..
A što niste mirnim putem 1992, šta se promenilo.Kakve prijetnje? Daleko bilo. Biće to mirnim putem. I niko vas neće pitati.
Напрежеш се да тролаш.A što niste mirnim putem 1992, šta se promenilo.
Ja i ne moram da uvlačim vrednosni sud o tome da li je RS nezavisnost super ili ne, nego je prosto van pameti tražiti nekadašnje ratne ciljeve mirno.
Još jedan primer: Irak je napao Kuvajt 1990, ali je 1991. vojno izbačen. Zašto Irak nije onda rekao: "OK, sve kul, nego dajte nam ipak Kuvajt."
Nije rekao jer ima dovoljno razuma da ne priča besmislice.
Није нико ништа ни тражио '92 осим о(п)станка тадашње државе.A što niste mirnim putem 1992, šta se promenilo.
Jesmo mirnim putem i 1992. dok Alija nije onemogućio mirno rešenje odbijanjem Kutiljerovog plana.A što niste mirnim putem 1992, šta se promenilo.
Ja i ne moram da uvlačim vrednosni sud o tome da li je RS nezavisnost super ili ne, nego je prosto van pameti tražiti nekadašnje ratne ciljeve mirno.
Još jedan primer: Irak je napao Kuvajt 1990, ali je 1991. vojno izbačen. Zašto Irak nije onda rekao: "OK, sve kul, nego dajte nam ipak Kuvajt."
Nije rekao jer ima dovoljno razuma da ne priča besmislice.
Znači ako sad Baker kaže: "Nema otcepljenja," vama je sve propalo?Jesmo mirnim putem i 1992. dok Alija nije onemogućio mirno rešenje odbijanjem Kutiljerovog plana.
Ne, najozbiljnije se čudim kako se u medijima olako već godinama priča: "Ako nam nije uspeo rat, onda ćemo mirno i šlus."Напрежеш се да тролаш.
Ti blage veze nemaš o stanju u BiH, kako tokom prošlog rata tako ni o sadašnjem. Lupetaš gluposti koje veze sa razumom i stvarnošću nemaju.Ne, najozbiljnije se čudim kako se u medijima olako već godinama priča: "Ako nam nije uspeo rat, onda ćemo mirno i šlus."
I niko da izazove tu postavku. Pa moram ja da vam Obrazlažem
Pa opstanak Srbije i Bosne u jednoj zajednici 1992. je Velika SrbijaНије нико ништа ни тражио '92 осим о(п)станка тадашње државе.
тј. погрешна адреса, замјена теза или како већ мање патиш.
Ne moram da znam detalje o Han Pijesku, ali znam za princip: "Ono što nije moglo ratom i s 100,000 mrtvih, svakako neće moći verbalnim lupendranjem."Ti blage veze nemaš o stanju u BiH, kako tokom prošlog rata tako ni o sadašnjem. Lupetaš gluposti koje veze sa razumom i stvarnošću nemaju.
Nema on blage veze, lupeta lik.Jesmo mirnim putem i 1992. dok Alija nije onemogućio mirno rešenje odbijanjem Kutiljerovog plana.
Koliko ja znam Izetbegović je odustao od Lisabonskog sporazuma a ne Karadžić. Muslimani su ti koji su započeli rat a ne Srbi.Ne moram da znam detalje o Han Pijesku, ali znam za princip: "Ono što nije moglo ratom i s 100,000 mrtvih, svakako neće moći verbalnim lupendranjem."
U prevodu, Dodik nema moć da pucne prstima i ostvari nezavisnost
Pa eto, znači rekompozicija BiH nemoguća je mirno.Koliko ja znam Izetbegović je odustao od Lisabonskog sporazuma a ne Karadžić. Muslimani su ti koji su započeli rat a ne Srbi.
Prestani da lažeš.
Ne, lažeš. Nudili su takvu Jugoslaviju i čak da Izetbegović bude predsjednik.Pa opstanak Srbije i Bosne u jednoj zajednici 1992. je Velika Srbija
To i jeste vaš cilj, ali kao što vidiš nemoguć na miran način
Ja mislim da ni JD Vance ne bi dozvolio da ponovo ratujete u BiH, ali čak i ako se on popišmani, dovoljne su Engleska Francuska i Nemačka da bombarduju političku Bijeljinu, i vaš pokušaj secesije je propo ko žeton.Muslimani prete praznom puškom. Na ovom primeru se vidi da nemaju ništa.
1. Nemaju vojsku - dele oružane snage sa Srbima i Hrvatima
2. Nemaju saveznike - Cvijanovićka se sastaje sa Erdoganom, Dodik sa Trampovim savetnicima uz nedvosmislenu podršku Srbije, Rusije i Mađarske.
3. Nemaju svoj entitet - dele federaciju sa Hrvatima koji ih blokiraju za sve živo ukoliko im nešto nije po volji.
Jedino što imaju je islamističku PTSP dijasporu i internet botove koji vise po krstarici, BN televiziji i portalu Nebojše Vukanovića.
Sve u svemu, u tako tužnoj situaciji da sam Bošnjak gledao bih da pustim Srbe i obračunam se sa Hrvatima kako bi od Federacije napravio nacionalnu državu gde bi činili 75+% stanovništva. Ali poznato je da gde islam dođe tu razum umire.
Moguća je, BiH je faktički podjeljena zemlja i teritorijalno i nacionalno.Pa eto, znači rekompozicija BiH nemoguća je mirno.
Slovenija je već bila izašla, tako da je vaša nova "Jugoslavija" samo drugo ime za Veliku SrbijuNe, lažeš. Nudili su takvu Jugoslaviju i čak da Izetbegović bude predsjednik.
A čak je i Izetbegović nekako pristao na Kutiljerov plan ali je Cimerman rekao - ne može!!
Srbi nemaju nameru da ratuju. Postoji MUP Srpske, postoji EUFOR, postoji tzv entitetska linija po kojoj se oblikuje buduća granica.Ja mislim da ni JD Vance ne bi dozvolio da ponovo ratujete u BiH, ali čak i ako se on popišmani, dovoljne su Engleska Francuska i Nemačka da bombarduju političku Bijeljinu, i vaš pokušaj secesije je propo ko žeton.
Nema logike da nešto što Krvavim Ratom nije išlo, sad može jednostavnim tvitom DodikaMoguća je, BiH je faktički podjeljena zemlja i teritorijalno i nacionalno.
Sa ovim što rade ubiće i ono malo državnih institucija što je radilo.
Sve će se raspasti.
Pa šta ako je izašla Slovenija? Trebalo bi da su ista prava i za izaći i ostati ali kod vas fašista to ne vrijedi.Slovenija je već bila izašla, tako da je vaša nova "Jugoslavija" samo drugo ime za Veliku Srbiju
Verujem ja vama da ste taj cilj hteli mirno, isto kao što je Putin preferirao da se Ukrajina preda u ropstvo bez rata
Nema to veze sa Dodikom, veze ti nemaš blage šta se dešava.Nema logike da nešto što Krvavim Ratom nije išlo, sad može jednostavnim tvitom Dodika