Подчињеност словенских народа, када Запад господари!

F. Chief

Elita
Poruka
17.306
ауторска тема

Последњих година имамо један феномен подчињености словенских народа Западном фактору .

Губитак јединства словенског народа бројним међусобним ратовима , који су изазвани од стране западног реметилачког фактора , довео је до једног подчињеног положаја словенских народа .Од нас , припадника словенког народа, се очекује да испуњавамо услове Западног дела света БЕЗ ПРИГОВОРА!

Запад је некако олако себи дао за право , а и ми словени сами себи , да он може са нама да командује , да од нас захтева , да нама манипулише , да нас уцењује било политички , било економско , да нам кроји границе ..једна све општа манипулација коју је Запад спроводи над словенским народима од краја хладног рата .

Изгубили смо јединство словенско и попали у ропство западних фактора.

Све док Русија , као светионик словенског народа , није устала и захтеве Запада одбила , одбила да им се покори и подчини .

Размишљам какав ће свет да буде након победе Русије над Западом ,која долази и све је извеснија , како ли ће се проментити наш положај, положај припадника словенског народа .

Да ли ћемо доживети да нам западни реметилачку фактор заувек сјаше са грбаче или још боље да када прођете као припадник словенског народа поред Западњака , они пред вама клекну на колена ...

Када словенски народи, пре свега Русија , преузму конторлу над Западом , реваншизма ће бити ?

Idi uvuci se u šupak Putku, trolu ruski :kafa:
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.