Podanici zapada sad bi policiju da unište

pa najvise krivicnih dela cine oni koji su u policiji preko 10 godina i vise a cesto su i ucesnici Milosivcevih ratova .To za DB nisam ja izmislio vec je dokazano u brojnim sudskim postupcima protiv njenih celnika .A i Djiki nije mogao odrzavati Slobu na vlasti od 96. jer je DS zajedno sa DSS om i GSSom bojkotovao parlamentarne izbore 97 . pa nije mogao ni da ucestvuje niti odrzava vlast.
Da se mi vratimo godinu unapred, ko je činio DEPOS?
Šta se desilo istom, i šta se desilo s Miloševićem i JUL-om nakon te sprdačine, za koju se čak i zna da je finansirana od Amerike?:lol:

a ja mislio teritorija, stanovnistvo i suverena vlast :roll:
monopol sile je samo jedan aspekt vlasti
:lol:
mala je biser :lol:

dobro si mislio, samo su neki ovde malčice zastranili
veću glupost skoro nisam pročitao, od ove "šta čini državu"
da se zanela, napisali bi državu Srbiju čine Jocke, Rade i Aca Tomić
i ONA Ljilja Nedeljković:grin::grin::grin:

dobro si mislio, samo su neki ovde malčice zastranili
veću glupost skoro nisam pročitao, od ove "šta čini državu"
da se zanela, napisali bi državu Srbiju čine Jocke, Rade i Aca Tomić
i ONA Ljilja Nedeljković:grin::grin::grin:
Pročitaj ponovo šta sam napisala i ne čupaj iz konteksta, inače ćeš takodje biti svrstan u gorenavedenu kategoriju.
A ako ti nije jasno...onda, definitivno spadaš ''tu''.

Odvadi malo, Sevilja, mnogo si zacepila.
Kadrovsko srozavanje policije je počelo davno. Dok su trajali naši pobednički ratovi, redove policije su popunjavali s' koca i konopca, poludelim povratnicima sa ratišta, "rehabilitovanim" kriminalcima. Jocić je naspram njih mala beba, šta je tada ulazilo u policiju.
A od najnižih do najviših nivoa policije samo je sprega sa kriminalcima funkcionisala savršeno.

Odvadi malo, Sevilja, mnogo si zacepila.
Kadrovsko srozavanje policije je počelo davno. Dok su trajali naši pobednički ratovi, redove policije su popunjavali s' koca i konopca, poludelim povratnicima sa ratišta, "rehabilitovanim" kriminalcima. Jocić je naspram njih mala beba, šta je tada ulazilo u policiju.
A od najnižih do najviših nivoa policije samo je sprega sa kriminalcima funkcionisala savršeno.
Sve ovo što si napisala je istina, ne poričem ranije poduhvate i spregu sa kriminalcima, daleko bilo.
Ali, znaš moje mišljenje, ne uvidjam veliku razliku izmedju Miloševicevaca, Julovaca i Djindjićevaca. (naravno, govorim o ljudima koji vuku neke poteze, koji imaju vlast u svojim rukama).
A i Svetoliku sam napisala, a on mi nije odgovorio ko je napravio one instant policajske kurseve od 6 meseci trajanja gde je svaka budala mogla da pristupi. Ne ruše li se i tako kadrovi, čak i najubedljivije?

Kakava god da je naša policija, to ne znači da kojekakvi (osvedočeni neprijatelji) belosvetski treba da guraju nos u našu stvar. Mi ne ulazimo (skoro) u EU, pa je sad potrebno HITNO reformisati navrat, nanos, tu policiju i još po definiciji da bude u gorem i nemoćnijem stanju nego što jeste.

Kakav rezultat treba da očekujemo posle već viđene reforme vojske ? Šta, treba da budemo optimisti ? Na osnovu čega ?

Kad se naše stranke dogovore o potrebi, planu, metodologiji i dinamici reforme - OK. Vozi Miško.

Sve ovo što si napisala je istina, ne poričem ranije poduhvate i spregu sa kriminalcima, daleko bilo.
Ali, znaš moje mišljenje, ne uvidjam veliku razliku izmedju Miloševicevaca, Julovaca i Djindjićevaca. (naravno, govorim o ljudima koji vuku neke poteze, koji imaju vlast u svojim rukama).
A i Svetoliku sam napisala, a on mi nije odgovorio ko je napravio one instant policajske kurseve od 6 meseci trajanja gde je svaka budala mogla da pristupi. Ne ruše li se i tako kadrovi, čak i najubedljivije?
Ti kursevi jesu teški debilitet, kandidate za pandure treba kroz 9 sita protresti, ali pre čak ni toga nije bilo, nikakve provere, u pandure nije otišao samo onaj ko nije hteo. Nomalni ljudi su sa viših položaja bežali. To je bilo daleko ubedljivije rušenje kadrova nego sada, mada slažem se, ni ovo nije ni izdaleka zadovoljavajuće.

Ti kursevi jesu teški debilitet, kandidate za pandure treba kroz 9 sita protresti, ali pre čak ni toga nije bilo, nikakve provere, u pandure nije otišao samo onaj ko nije hteo. Nomalni ljudi su sa viših položaja bežali. To je bilo daleko ubedljivije rušenje kadrova nego sada, mada slažem se, ni ovo nije ni izdaleka zadovoljavajuće.
Imamo jednu situaciju do ratova. Tada su se vršile provere itekako.
Vreme ratova- vreme bezumlja.
Vreme posle ratova- posledice vremena bezumlja.
Pre ovog novopečenog kursa se morala završiti škola za pandure- U Kamenici ( npr.)- 4 godine školovanja gde su savršeno mogli videti ko jeste, a ko nije zataj posao.
Uvreme rata mnogi od tih pandura su završili naratištu, gledajući sve i svašta, mnogi oboleli od hroničnog posttraumatskog stresnog poremećaja koji može da se ispolji i godinama nakon preživele traume. Da li je samim tim nelogično očekivati od tih, straijih generacija, ispade? Meni nije? Hoću da kažem da za iste postoji debelo opravdanje.
A šta možemo da očekujemo i šta dobijamo od ovih novopečenih?
Priča je mnogo opširnija, da ne ulazimo u detalje, ali ne mogu se porediti ovi sad panduri, i oni od ranije. Prosto, lošim ih čine različiti uzroci.

Imamo jednu situaciju do ratova. Tada su se vršile provere itekako.
Vreme ratova- vreme bezumlja.
Vreme posle ratova- posledice vremena bezumlja.
Pre ovog novopečenog kursa se morala završiti škola za pandure- U Kamenici ( npr.)- 4 godine školovanja gde su savršeno mogli videti ko jeste, a ko nije zataj posao.
Uvreme rata mnogi od tih pandura su završili naratištu, gledajući sve i svašta, mnogi oboleli od hroničnog posttraumatskog stresnog poremećaja koji može da se ispolji i godinama nakon preživele traume. Da li je samim tim nelogično očekivati od tih, straijih generacija, ispade? Meni nije? Hoću da kažem da za iste postoji debelo opravdanje.
A šta možemo da očekujemo i šta dobijamo od ovih novopečenih?
Priča je mnogo opširnija, da ne ulazimo u detalje, ali ne mogu se porediti ovi sad panduri, i oni od ranije. Prosto, lošim ih čine različiti uzroci.

za vreme Duleta Mihajlovica zvanog crna ovca je postojala visa skola unutrasnjis poslova u Kamenici ,a ona je ukinuta pre dve godine za vreme onog crnogorskog smeca i ljubitelja trafika ,tako da je jedino Trafikina krivica sto sada idu na te kurseve .Mislim ako su ih i uveli pre njega mogao je patriotski i drzavotvorni DSS da ih ukine i uvede neki drugi sistem ali ne oni su i skolu u Kamenici ukinuli,a sada neki bolesnici u raznoraznim toalet papirima od novina serendaju neke paranoicne bljuvotine o svetskoj zaveri protiv Jocine uzorne sluzbe.

za vreme Duleta Mihajlovica zvanog crna ovca je postojala visa skola unutrasnjis poslova u Kamenici ,a ona je ukinuta pre dve godine za vreme onog crnogorskog smeca i ljubitelja trafika ,tako da je jedino Trafikina krivica sto sada idu na te kurseve .Mislim ako su ih i uveli pre njega mogao je patriotski i drzavotvorni DSS da ih ukine i uvede neki drugi sistem ali ne oni su i skolu u Kamenici ukinuli,a sada neki bolesnici u raznoraznim toalet papirima od novina serendaju neke paranoicne bljuvotine o svetskoj zaveri protiv Jocine uzorne sluzbe.

А ти волиш Каменицу? Аааааааа? Па то је највећи расадник дебилних
Брозових садиста ...:roll::roll::roll:

Ne lupetaj!Ja nisam iz NKPJ pa da se ponasam kao shizofrenik,tj.da ne priznajem raspad SSSR,SFRJ...koji u vasim glavama jos uvek postoje.Itekako za mene postoje institucije policija,vojska,drzava,pa to nam je glavni neprijatelji.Buducnost pripada komunizmu,svakako,ali slobodarskom,a ne drzavnom.I ponovo apelujem da se neki malo opismene MILICIJA i policija NISU isto.SSSR izuci malo anarhizam pa onda se upustaj u raspravu,mnogo srsh.

Ti verovatno baratas argumentima i menjas ideologiju u skladu sa potrebama.Dakle zar nije ono vasa cuvena porola na zidovima Beograda-SMRT DRZAVI! Ili mi se ipak to mozda ucinilo?!:confused: Drzava za anarhiste ne postoji i stojim iza toga.Naravno da se ti boris protiv nje,ne zbog toga sto je ona kapitalisticka,vec zbog toga sto ti smeta sam njen pojam.To se kosi sa ideologijom anarhizma koja ne priznaje drzavne institucije,a pogotovu ne policiju/miliciju.Doduse imali su i anarhisti neku vrstu svoje milicije u spanskom gradjanskom ratu uz pomoc koje su se obracunavali sa politickim protivnicima,ali ja to ne bih nazvao institucijom,vec odredom koji ce da sprovodi teror zarad ideologije.
Sama tvoja recenica "buducnost pripada komunizmu,"ALI NE DRZAVNOM",ide u prilog onome sto ja ovde navodim.

Malo bih da oftopikujem ovu zaludnu raspravu i da nesto kazem svetoliku trpkovicu.

Prijatelju, znam da je primamljivo i da je deo folklora, ali nemoj Jocica nazivati trafikantom, jer prosto zamagljuje njegove prave greske i banalizuje iovako banalnu situaciju. Jocic, naime, jeste obio trafiku. I za to je platio dug drzavi i to se, po nasem pravnom sistemu, brise i on je slobodan da se potpuno integrise u drustvene procese. Cak i da bude ministar (drugo je pitanje da li stranka ima sposobniji kadar od coveka koga su u 3. deceniji zivota uhvatili kako obija trafiku). Legalno je i umnogome legitimno.

Medjutim, Jocic mora da odgovara usmeno zbog nekih sumnjivih sastanaka, moralno zbog obmanjivanja javnosti i iznosenja lazi (koje je kasnije priznao) i krivicno za falsifikovanje (potrebno je malo apstrakcije, jer beleska nije postojala pa ju je bilo nemoguce i falsifikovati) sluzbene beleske.

Mozete da nastavite...

Back