Billy The Kidd
Aktivan član
- Poruka
- 1.230
Kakvi pacijenti!Pa vi ste još gluplji od pandura!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bratska Grčka? Nadam se da si ironičan.Sevilja,ja sam mislio da si ti naučila nešto pametno u bratskoj nam Grčkoj!
Billy The Kidd , ja sam mislio da su tvoja vremena divljeg zapada prošla. Međutim tvoji naslednici se veoma trude da svoje "kulturne" vrednosti prenesu i van kontinenta ... Naći će se već neko ko će vam stati nogom za vrat ...
Pacijent.
...ali, ipak , smatram da je dobro što je ista u rukama DSS-a...vidimo šta se desilo sa vojskom ( koju drži već duuuugo DS)- uništena potpuno.
sevilja:Ne lupetaj.
U policiji ima itekako poštenih ljudi. I zahvaljujući njima, ista još uvek nije propala.
Osnovu svake države čine vojska, milicija i tajne službe..
Vidim, ponajviše te opterećuje forma...nije čudno što gubiš suštinu.Ne lupetaj!Ja nisam iz NKPJ pa da se ponasam kao shizofrenik,tj.da ne priznajem raspad SSSR,SFRJ...koji u vasim glavama jos uvek postoje.Itekako za mene postoje institucije policija,vojska,drzava,pa to nam je glavni neprijatelji.Buducnost pripada komunizmu,svakako,ali slobodarskom,a ne drzavnom.I ponovo apelujem da se neki malo opismene MILICIJA i policija NISU isto.SSSR izuci malo anarhizam pa onda se upustaj u raspravu,mnogo srsh.
hebote pa nisam znao da je vama DSSovcima bas toliko ispran mozak pa ovakve nebuloze ne pricaju ni radikali ,ni socijalisti "DB odlicno radila posao" sto je pratila gotovo sve politicke protivnike rezima ,a neke i ubijala ili pokusavala (Stambolic,Curuvija,Draskovic) ,valjala drogu i drzala istu u banci od kljucem umesto da je unistava mislim koliko covek moze biti poremecen da izjavi da je to "odlican posao' valjda zato njen shef sada guli zatvorsku kaznu zbog najtezih krivicnih dela .Dalje vojska je takodje bila odlicna pre Djindjica samo sto je u raznim formama i pod raznim imenima izgubila 4 rata za manje od 10 godina (Slovenija,Hr ,BiH i Kosovo) isto super skor nema sta .A sto se tice policije raspitaj se malo mozes i po internetu koliko je Obijacevih i to aktvnih policajaca pocinilo najtezih krivicnih dela u poslednje 4 godine i to ubistava ,dilovanja droge ,teskih telesnih povreda ,podvodjenja,iznudjivanja ... pa onda pricaj o tome kako je bas supar policija i sad oce eto dusmani da je uniste .Tacnje da su mnoge stvari jasne i prosecno inteligentnom coveku ali nazalosti ti iz dana u dan dokazujes da si sve nize i od tog proseka .Ne lupetaj.
U policiji ima itekako poštenih ljudi. I zahvaljujući njima, ista još uvek nije propala.
Kao što se da primetiti, DB je odlično radio dok Djindjić nije došao na vlast, vojska takodje, dok je nije ščepao DS, a sad bi i miliciju. Mislim da je svakom, prosečno inteligentnom čoveku jasno ko je ko i ovoj državi.
A milicija nije protiv naroda...i to je jasno svakom prosečno inteligentnom.
Radio si za DB pa znaš 100% tačno šta se i ako dešavalo?hebote pa nisam znao da je vama DSSovcima bas toliko ispran mozak pa ovakve nebuloze ne pricaju ni radikali ,ni socijalisti "DB odlicno radila posao" sto je pratila gotovo sve politicke protivnike rezima ,a neke i ubijala ili pokusavala (Stambolic,Curuvija,Draskovic) ,valjala drogu i drzala istu u banci od kljucem umesto da je unistava mislim koliko covek moze biti poremecen da izjavi da je to "odlican posao' valjda zato njen shef sada guli zatvorsku kaznu zbog najtezih krivicnih dela .Dalje vojska je takodje bila odlicna pre Djindjica samo sto je u raznim formama i pod raznim imenima izgubila 4 rata za manje od 10 godina (Slovenija,Hr ,BiH i Kosovo) isto super skor nema sta .A sto se tice policije raspitaj se malo mozes i po internetu koliko je Obijacevih i to aktvnih policajaca pocinilo najtezih krivicnih dela u poslednje 4 godine i to ubistava ,dilovanja droge ,teskih telesnih povreda ,podvodjenja,iznudjivanja ... pa onda pricaj o tome kako je bas supar policija i sad oce eto dusmani da je uniste .Tacnje da su mnoge stvari jasne i prosecno inteligentnom coveku ali nazalosti ti iz dana u dan dokazujes da si sve nize i od tog proseka .
pa najvise krivicnih dela cine oni koji su u policiji preko 10 godina i vise a cesto su i ucesnici Milosivcevih ratova .To za DB nisam ja izmislio vec je dokazano u brojnim sudskim postupcima protiv njenih celnika .A i Djiki nije mogao odrzavati Slobu na vlasti od 96. jer je DS zajedno sa DSS om i GSSom bojkotovao parlamentarne izbore 97 . pa nije mogao ni da ucestvuje niti odrzava vlast.[COLOR="Red"]Radio si za DB pa znaš 100% tačno šta se i ako dešavalo?
Ne budi smešan.[/COLOR]
Zna se kako su se vodili ratovi . Ti da išta znaš o vojsci, znao bi i da ona sprovodi odluke vrhovne komande, a to je bio Milošević koga redovno pljuješ i koga je upravo tvoj Djiki održavao na vlasti od '96. kad je SPS izgubio izbore. Znači Milošević počeo da rastura, Djindjićevi dotukli. Nemoj bagru da razdvajaš.
A u priču o Miloševiću i tome čiji je on bio podanik, ne ulazi mi se.
A što se tiče tih krivičnih dela, nije čudno. Seti se da danas u miliciji radi gomila likova koja je prošla samo šestomesečnu obuku.I to sa minornim proverama dosijea. Reci mi pile, ko je napravio te kampove i čija je to ideja bila??
I odlično što si to spomenuo, jer to upravo jedna od prvih sprovedenih mera koje vode ka uništenju policije.
A ako si zaboravio tad je ministar policije bio Dušan Mihajlović, koalicioni partner tvog Djindjića.
Radio si za DB pa znaš 100% tačno šta se i ako dešavalo?
Ne budi smešan.
Kao što se da primetiti, DB je odlično radio dok Djindjić nije došao na vlast, vojska takodje
cesto upotrebljavas ovaj argument kad ti odgovara, a kad ti ne odgovara samo kazes: "ne budi smesan, to se ZNA"....
mala je biser
Pravi pravcati biser...ali ne kao vi.
Kakvi pacijenti!Pa vi ste još gluplji od pandura!
Pravi pravcati biser...ali ne kao vi.
Hej,polako...mnogo vređaš.
Mislim da je svakom, prosečno inteligentnom čoveku jasno ko je ko i ovoj državi.
A milicija nije protiv naroda...i to je jasno svakom prosečno inteligentnom.
Jasno da to koristim kao argument.cesto upotrebljavas ovaj argument kad ti odgovara, a kad ti ne odgovara samo kazes: "ne budi smesan, to se ZNA"....