DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 42.199
Evo @Jugoslav Čvarak dajem ti moje srpsko drzavljanstvo, ne treba mi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo @Jugoslav Čvarak dajem ti moje srpsko drzavljanstvo, ne treba mi.
@Hadži-Тихи svesrpski ujedinitelj AV-botova i Šolak-botovaEvo @Jugoslav Čvarak dajem ti moje srpsko drzavljanstvo, ne treba mi.
Добар је то бизнис, веруј ми.Ne rugam se ja momku, dobar je biznis to sa stokom.
Nego ga snima primitivac neki seoski kompleksaš
da ga ismeva za padeže što se na snimku vidi kroz titlove.
O takvima ti ja govorim...
Ovaj sa stokom samo na jedno govedo uzme 500€ i više
A ovaj snimatelj može samo da obriše video života
Nije lak naravno, al si svoj na svomeДобар је то бизнис, веруј ми.
Није. По месец дана човек није од куће, него иде од пијаце до појаве, од места до места.Nije lak naravno, al si svoj na svome
i to im nije dovoljno nego još i gaze čitave porodice po ibarskojSve se raspada!!!!
Narod umire dok se rezimski lopovi goje
Pod vlascu Aleksandra Vucica i Srpske Napredne Stranke srpski narod bukvalno gladuje i zivi na hlebu i vodi
Шаровић је комедија од човека...Sve se raspada!!!!
Није ваљда @Тихи?Treba da se podsetimo ko je ono na forumu svima govorio da glasaju za Tomu Grobara, i da ce pod SNS doci novo zlatno doba Srbistana
znaci mislili ste da je mislio za dozivotnog?kada se sns sekta podvuce zutim [gownima] preletacima covek ne sme da primeni misljenje?Treba da se podsetimo ko je ono na forumu svima govorio da glasaju za Tomu Grobara, i da ce pod SNS doci novo zlatno doba Srbistana
Kad ono, glad, a plate kazu na Pinku nikad vece
Kad skroz ostari i poumire ovaj postojeci narod doci ce mladi migranti pa ce njih da nastave da pljacka zasticena sekta belih medveda al po hallaluSve se raspada!!!!
Za vreme Djilasa žuti pokrali Jezdu i Dafinu, staru deviznu štednju... Zato Vuqiq sve vratio narodu...Svaka budala zna da su sve vlasti od Miloševića do danas debelo pljačkale narod i državu, između ostalog zato živimo jadno i bjedno već 35 godina. Konkretne dokaze lopovluka imaju domaće i strane službe koje iste drže u svojim fiokama i pomoću njih pritišću i ucjenjuju vlastodržce i političare.