Pod vlascu Aleksandra Vucica i Srpske Napredne Stranke srpski narod bukvalno gladuje i zivi na hlebu i vodi

Nije vazno da li je to laz Kurte ili Murte, vazno je ne nasedati na price u 3-coj deceniji 21-veka, danas kad na 1-2 klika po interMetu imate sve dostupno, skoro svaku informaciju.
Да, тачно, важно је да утврдимо да је Тихи изнео очигледну лаж.
@Krishna , како ти коментаришеш чињеницу да се Тихи послужио очигледним лажима у сврху политичке кампање? Зар није лаж, нама као хришћанина, забрањена?

ТИ прво да научиш у ком тренутку и КАДА СУ немци почели да спроводе 100 за 1 ,(не да ми се просипаш неким лагаријама овде),
па тек онда можеш неком нешто да спочитаваш?
јел ти то јасно малени? :D
Одмах по формирању своје окупаторске власти, увели су ту злогласну одредбу. На теми о Дражи сам ти навео и цитат и линк који то потврђују.
Не брукај се незнањем.

Ma nije ali dosta vise samo lose o Srbima a i to poznaje samo pijane majstore i slican sljam.
Стварно, @38imak , крећеш се у веома лошем друштву, Керки је овде потпуно у праву.
Мораш да промениш средину, дружи се са паметним људима, а не са будалама.

Cene su vece jer Srbi kupuju i trose kao nenormalni.
Ne kupuju samo Srbi. Evo i kod nas potrošnja raste već 18 mjeseci zaredom..
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/potrosnja-u-hrvatskoj-porasla-18-mjesec-zaredom-20220830
A zašto ljudi kupuju? Pa jednostavno, imaju više novaca, činjenica je da su ipak plaće rasle više nego cijene, bez obzira što je percepcija drukčija, pa troše. Ne bi trošili da nemaju.
Podaci govore dovoljno, recimo prosječna plaća je od ulaska Hrvatske u EU narasla za skoro 80%. Minimalna plaća je veća za 113%, a inflacija je nekih malo manje od 30%.
Vjerojatno je slično i kod vas, ali ne tako izraženo kao kod nas.

Evo i ovaj članak.

Za inflaciju se sve manje mari, pomama za kućanskim aparatima​

Nielsenova analiza maloprodajnog tržišta u regiji otkrila je brojne zanimljive trendove, no zajedničko je svima isto – u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji najviše se kupuju pivo, meso i sladoled.
No, posebno je zanimljiv porast zanimanja za male kućanske uređaje (prije svega televizori) i telekomunikacije, a na što su utjecala velika sportska natjecanja poput Europskog prvenstva u nogometu i Olimpijskih igara.
...
https://www.poslovni.hr/hrvatska/za...je-mari-pomama-za-kucanskim-aparatima-4454972

Evo i ovaj članak.

Za inflaciju se sve manje mari, pomama za kućanskim aparatima​

Nielsenova analiza maloprodajnog tržišta u regiji otkrila je brojne zanimljive trendove, no zajedničko je svima isto – u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji najviše se kupuju pivo, meso i sladoled.
No, posebno je zanimljiv porast zanimanja za male kućanske uređaje (prije svega televizori) i telekomunikacije, a na što su utjecala velika sportska natjecanja poput Europskog prvenstva u nogometu i Olimpijskih igara.
...
https://www.poslovni.hr/hrvatska/za...je-mari-pomama-za-kucanskim-aparatima-4454972
imali smo televizore i devedeset treće brt ;)

Pa jeste, ali tad nije Srbija išla na EP u nogometu i na OI.
ma kog boli k brt
živelo se i tad ok.. npr muzika je bila top.. dens, pop, rok, pank.. jbt nikad se neće ponoviti..kog danas imaš? pa gledaj onu evroviziju brt onaj satanizam i apokalipsu ljudske vrste
nisi imao gej parade al ok vama europljanima je sve to ok.. čuo sam u holandiji zoofilija je u modi
filmovi devedesetih odlični.. a danas??

ma kog boli k brt
živelo se i tad ok.. npr muzika je bila top.. dens, pop, rok, pank.. jbt nikad se neće ponoviti..kog danas imaš? pa gledaj onu evroviziju brt onaj satanizam i apokalipsu ljudske vrste
nisi imao gej parade al ok vama europljanima je sve to ok.. čuo sam u holandiji zoofilija je u modi
filmovi devedesetih odlični.. a danas??
Pa i ja govorim svojoj djeci (gen Z) da je prije (pred 20-25 god) sve bilo bolje, ali mi ne vjeruju. :mrgreen:

pa seti se kakvo si ti imao detinjstvo a vidi sad.. deca liče na retarde realno.. ne sva al većina..
Pa svuda je tako. Tehnika i tehnologija napreduju. Kad sam ja bio klinac nije bilo interneta, mobitela... Mi smo se igrali loptom, slušali glazbu na kazetofonima, radio stanice, filmove smo gledali u kinu... Drukčije je bilo

to su bila vremena a ne ovo sad
To je tako uvijek. Svima je lijepo kad su djeca, mladi. I moji starci su govorili da je u njihovo vrijeme bilo bolje, vjerojatno će naša djeca svojoj djeci (našim unucima) govoriti da je u njihovo vrijeme bilo bolje, ali ih oni neće slušati. To je taj generacijski jaz.

Pastetu i virslu jedu samo svinje i velegradjani izgleda

a jel oće punding? :D
a vola čokopolitanke? :D

1726566885335.jpeg
1726566908539.jpeg

Aj mi nadji Sandžakliju koji ne vola, aj, ada ene...
Davam ralo i volovi ako nadješ bar jednoga da ne vola a da to nisi baš ti a još manje šurak zaovinog zeta komšija (to ti je najjača fora kad počneš da trtomudaš)

Back