Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 69.658
Uz parolu: "Dok je para biće Nestora lekara malo lagi malo vara"Dobro je leci narod
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uz parolu: "Dok je para biće Nestora lekara malo lagi malo vara"Dobro je leci narod
Да, тачно, важно је да утврдимо да је Тихи изнео очигледну лаж.Nije vazno da li je to laz Kurte ili Murte, vazno je ne nasedati na price u 3-coj deceniji 21-veka, danas kad na 1-2 klika po interMetu imate sve dostupno, skoro svaku informaciju.
Одмах по формирању своје окупаторске власти, увели су ту злогласну одредбу. На теми о Дражи сам ти навео и цитат и линк који то потврђују.ТИ прво да научиш у ком тренутку и КАДА СУ немци почели да спроводе 100 за 1 ,(не да ми се просипаш неким лагаријама овде),
па тек онда можеш неком нешто да спочитаваш?
јел ти то јасно малени?
Стварно, @38imak , крећеш се у веома лошем друштву, Керки је овде потпуно у праву.Ma nije ali dosta vise samo lose o Srbima a i to poznaje samo pijane majstore i slican sljam.
Uz parolu: "Dok je para biće Nestora lekara malo lagi malo vara"
Ko mačkaТихи, како ћеш реаговати ако те опет ухватимо у лажи?
Ne kupuju samo Srbi. Evo i kod nas potrošnja raste već 18 mjeseci zaredom..Cene su vece jer Srbi kupuju i trose kao nenormalni.
imali smo televizore i devedeset treće brtEvo i ovaj članak.
Za inflaciju se sve manje mari, pomama za kućanskim aparatima
Nielsenova analiza maloprodajnog tržišta u regiji otkrila je brojne zanimljive trendove, no zajedničko je svima isto – u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji najviše se kupuju pivo, meso i sladoled.
No, posebno je zanimljiv porast zanimanja za male kućanske uređaje (prije svega televizori) i telekomunikacije, a na što su utjecala velika sportska natjecanja poput Europskog prvenstva u nogometu i Olimpijskih igara.
...
https://www.poslovni.hr/hrvatska/za...je-mari-pomama-za-kucanskim-aparatima-4454972
Pa jeste, ali tad nije Srbija išla na EP u nogometu i na OI.imali smo televizore i devedeset treće brt
ma kog boli k brtPa jeste, ali tad nije Srbija išla na EP u nogometu i na OI.
Pa i ja govorim svojoj djeci (gen Z) da je prije (pred 20-25 god) sve bilo bolje, ali mi ne vjeruju.ma kog boli k brt
živelo se i tad ok.. npr muzika je bila top.. dens, pop, rok, pank.. jbt nikad se neće ponoviti..kog danas imaš? pa gledaj onu evroviziju brt onaj satanizam i apokalipsu ljudske vrste
nisi imao gej parade al ok vama europljanima je sve to ok.. čuo sam u holandiji zoofilija je u modi
filmovi devedesetih odlični.. a danas??
pa seti se kakvo si ti imao detinjstvo a vidi sad.. deca liče na retarde realno.. ne sva al većina..Pa i ja govorim svojoj djeci (gen Z) da je prije (pred 20-25 god) sve bilo bolje, ali mi ne vjeruju.
Pa svuda je tako. Tehnika i tehnologija napreduju. Kad sam ja bio klinac nije bilo interneta, mobitela... Mi smo se igrali loptom, slušali glazbu na kazetofonima, radio stanice, filmove smo gledali u kinu... Drukčije je bilopa seti se kakvo si ti imao detinjstvo a vidi sad.. deca liče na retarde realno.. ne sva al većina..
to su bila vremena a ne ovo sadPa svuda je tako. Tehnika i tehnologija napreduju. Kad sam ja bio klinac nije bilo interneta, mobitela... Mi smo se igrali loptom, slušali glazbu na kazetofonima, radio stanice, filmove smo gledali u kinu... Drukčije je bilo
To je tako uvijek. Svima je lijepo kad su djeca, mladi. I moji starci su govorili da je u njihovo vrijeme bilo bolje, vjerojatno će naša djeca svojoj djeci (našim unucima) govoriti da je u njihovo vrijeme bilo bolje, ali ih oni neće slušati. To je taj generacijski jaz.to su bila vremena a ne ovo sad
a jel oće punding?Pastetu i virslu jedu samo svinje i velegradjani izgleda