Pod vlascu Aleksandra Vucica i Srpske Napredne Stranke srpski narod bukvalno gladuje i zivi na hlebu i vodi

za 1000 dinara
2013 te pre nego što je zajahalo SNS krdo
15 litara mleka
12 litara jogurta
kg maslaca
8 kg pirinča
80 jaja

danas sve duplo skuplje

2013 moja zena imala platu u prosveti 53.000. Sad ima 65.000 a sve duplo skuplje znaci standard joj je srozan katastrofalno.

za 1000 dinara
15 litara mleka
12 litara jogurta
kg maslaca
8 kg pirinča
80 jaja

danas sve duplo skuplje
Али и веће плате него ономад, то си заборавио да кажеш. Наравно, јер не иде у прилог твојој демагогији.

Svaka budala zna da su sve vlasti od Miloševića do danas debelo pljačkale narod i državu, između ostalog zato živimo jadno i bjedno već 35 godina. Konkretne dokaze lopovluka imaju domaće i strane službe koje iste drže u svojim fiokama i pomoću njih pritišću i ucjenjuju vlastodržce i političare.
Свака будала све зна. За такве тврдње треба ипак озбиљнијих доказа од онога што свака будала ,,зна". ;)

za 1000 dinara
15 litara mleka
12 litara jogurta
kg maslaca
8 kg pirinča
80 jaja

danas sve duplo skuplje
Npr. danas je svinjetina znatno skuplja nego prije samo 2 godine, čak i do duplo skuplja. U Avgustu sam kupio 30-ak litara soka od paradajza i platio 100 dinara po litru, u isto doba prošle godine je bil 50 dinara. Primjera je bezbroj.

@dulesrbenda zašto lažeš da u Srbiji rapidno ne skaču cjene hrane zadnjih godina? Ako si hrišćanin trebao bi znati da je laganje grijeh!

Свака будала све зна. За такве тврдње треба ипак озбиљнијих доказа од онога што свака будала ,,зна". ;)
Vidimo po našem životnom standardu od 1990-ih na ovsmo da nas niko ne pljačka, jerbo imamo standard kao Švedska. :rotf::rotf:

Poslednja izmena:
@dulesrbenda zašto lažeš da u Srbiji rapidno ne skaču cjene hrane zadnjih godina? Ako si hrišćanin trebao bi znati da je laganje grijeh!
Расту, али се и снижавају. Државна акција ,,најбоља цена" управо има за циљ да потрошачима олакша куповину.
Али, ви то исмејавате, уместо да поздравите.

2013 moja zena imala platu u prosveti 53.000. Sad ima 65.000 a sve duplo skuplje znaci standard joj je srozan katastrofalno.
pa normalno brt to svi znaju
al psiho da večeras izađe na tv i da kaže da je sutra prvi maj i da svi odu na prvomajske uranke pola miliona sendvičara bi po pljusku ujutru okupiralo izletišta i raspalilo roštilje.. dulesendvičar i ostali

Шта фали нашем данашњем стандарду? Конкретно, шта теби фали у Србији данас?
Prosječan građanin Srbije živi znatno ispod evropskog standarda, pa čak i ispod balkanskog. Npr. U Makedoniji su plate nešto niže nego u Srbiji, ali je hrana za 20-50% jeftinija nego u Srbiji.

Prosječan građanin Srbije živi znatno ispod evropskog standarda, pa čak i ispod balkanskog. Npr. U Makedoniji su plate nešto niže nego u Srbiji, ali je hrana za 20-50% jeftinija nego u Srbiji.
@dulesrbenda @pop80
I u Crnoj Gori se živi bolje nego u Srbiji. Nedavno sam bio u CG, a bio sam i prošle godine. Cjene su slične kao u Srbiji, ali zato su u CG veća prosječna plata nego u Srbiji.

Bio ja skoro u Beogradu tamo mi zivi sestra od strica, i doveo decu kod nje da ostanu 2 dana krenuo na poslovni put.

Dok sam cekao zenu da ih ubaci u stan ,parkiran ispred zgrade videh 4 ljudi za vrlo kratko vreme kako dolaze i kopaju po kontejnerima .

Sigurno da ne kopaju zato sto im je to hobi, vec zato sto su gladni.
Bio ja skoro u Zagrebu tamo mi zivi tetka, i doveo ženu kod nje da ostanu 2 dana krenuo na poslovni put.

Dok sam cekao zenu ,parkiran ispred zgrade videh 4 ljudi za vrlo kratko vreme kako dolaze i kopaju po kontejnerima .

Sigurno da ne kopaju zato sto im je to hobi, vec zato sto su gladni.

Npr. danas je svinjetina znatno skuplja nego prije samo 2 godine, čak i do duplo skuplja. U Avgustu sam kupio 30-ak litara soka od paradajza i platio 100 dinara po litru, u isto doba prošle godine je bil 50 dinara. Primjera je bezbroj.

On je hriscanin po potrebi.

Pod vlascu Aleksandra Vucica i Srpske Napredne Stranke srpski narod bukvalno gladuje i zivi na hlebu i vodi

Selo je totalno upropasteno udruzenim zlocinackim poduhvatom vlasti DS-a i SNS-a po nalogu zapadnih centara moci.

Domaci proizvodjac je potpuno nezasticen, a drzava ne isplacuje ni najbednije moguce subvencije .

Usled suse prinosi po hektaru psenice, kukuruza, jecma, soje i suncokreta su bukvalno prepolovljeni.

Seljaci imaju ogromne gubitke od makar 500 evra po hektaru i bukvalno gladuju.

Za 12 godina vlasti Vucica i SNS-a stocni fond je desetkovan.

2012. godine smo imali preko milion grla stoke a danas jedva 157.000.

Pogledajte prilog 1610692

Kompletan poljoprivredni budzet republike Srbije za 2024 godinu je opljackan i pokraden.

Jos nisu isplacene svima cak ni osnovna davanja po hektaru , a ove godine uopste nema subvencija za podizanje visegodisnjih zasada voca, za povrtarstvo, ratarstvo, stocarstvo.

Znaci bukvalno su pare koje su zakonom u budzetu predvidjene za tu namenu brutalno opljackane i utrosene ko zna gde.

Usled toga se nasa proizvodnja hrane srozala na najnize grane - a uvoznicki SNS lobi masovno uvozi iz inostranstva meso vrlo loseg kvaliteta i prodaje narodu po previsokim cenama.

Kilogram svinjetine je dva puta skuplji u Srbiji nego u Svedskoj.

Usled toga gladuju i gradjani i seljaci, seljaci zbog nebrige drzave, sto pokazuje i sledeca slika. Srpski narod jede 3 puta manje teletine, 2 puta manje svinjetine tj cistog mesa u odnosu na druge evropske narode.

Zivimo na parizeru, kerecim salamama i ostalom smecu.

Umesto da se novac ulaze u poljoprivredu , i da od toga zivi milion seljaka u Srbiji + da gradjani imaju jeftino i kvalitetno meso, mleko i druge stvari , sve se uvozi a novac iz budzeta se trosi na EXPO 2027 , izgradnju nacionalnih stadiona i druga Potemkinova sela. Kupuju se tuce aviona od francuza za 3 milijarde dolara dok je agrarni budzet opljackan i prazan.

Pogledajte prilog 1610689

Dokle ce srpski narod gladovati i trpeti ovu katastrofalno losu vlast?

Autorska tema.
jos malo..........SVO se privodi kraju. Izdrzimo.

Расту, али се и снижавају. Државна акција ,,најбоља цена" управо има за циљ да потрошачима олакша куповину.
Али, ви то исмејавате, уместо да поздравите.

Sta se snizilo. Nemoj mi samo reci pojeftinio parizer i pasteta od iznutrica jer to ne jedem niti wsam ikad jeo. Posto je kilogram cevapa. Bio pre 2 godine 400 din sad je 1000 din.

Kome je plata u Srbiji porasla za dve godine duplo? Pa nikome.

Znaci narod zivi nikad gore.

Sta se snizilo. Nemoj mi samo reci pojeftinio parizer i pasteta od iznutrica jer to ne jedem niti wsam ikad jeo. Posto je kilogram cevapa. Bio pre 2 godine 400 din sad je 1000 din.

Kome je plata u Srbiji porasla za dve godine duplo? Pa nikome.

Već godinama Srbija ima najbrži rast cjena hrane u čitavoj Evropi.

u Srbiji dizel 200 dinara u Bosni 140 dinara
u Bosni hrana 30 - 50 % jeftinija nego u Srbiji
u Bosni vaspitačica npr 2200 KM ( oko 1100 eura ) plata bez dodataka u Srbiji ne znam kolika je al nema šanse da je 1000 eura
u raspaloj Bosni poludržavi gde imaš 3 vlade i milion poslanika, ministara i budžetskih radnika pošto imaš dve države u državi se bolje živi nego u Psihovoj sendvičarskoj Srbiji

u Bosni vaspitačica npr 2200 KM ( oko 1100 eura ) plata bez dodataka u Srbiji ne znam kolika je al nema šanse da je 1000 eura
u raspaloj Bosni poludržavi gde imaš 3 vlade i milion poslanika, ministara i budžetskih radnika pošto imaš dve države u državi se bolje živi nego u Psihovoj sendvičarskoj Srbiji
@dulesrbenda ovo što je iznio @pop80 su činjenice. Kao što već rekoh u Makedoniji je hrana jeftinija slično koliko i u Bosni (značajno jeftinija), a plate su malo niže. U CG cjena hrane je slična kao u Srbiji, ali su plate već. U Rumuniji se živi bolje nego u Srbiji, a moguće i u Albaniji i Bugarskoj.

pa normalno brt to svi znaju
al psiho da večeras izađe na tv i da kaže da je sutra prvi maj i da svi odu na prvomajske uranke pola miliona sendvičara bi po pljusku ujutru okupiralo izletišta i raspalilo roštilje.. dulesendvičar i ostali

Burek 2012 kostao 50 dinara. Danas kosta 200.

Jel porasla nekom plata 4 puta za 12 godina?

Nikako. Zivi se nikad gore.

U Srbiji vaspitacice imaju od 60-80.000 dinara sto mu dodje 500-600 evra.

Економски показатељи кажу другачије:

1726476436811.png

И БДП и просечна плата су нам већи него у целом региону.

Него да ја вас питам, оно што ја видим у реалности, у Србији сваки дан све је више коцкарница и кладионица. А као нема пара? Па ко иде по тим коцкарницама и кладионицама? Колико знам, тамо не може да се иде без пара.

Економски показатељи кажу другачије:

Pogledajte prilog 1611002

И БДП и просечна плата су нам већи него у целом региону.

Него да ја вас питам, оно што ја видим у реалности, у Србији сваки дан све је више коцкарница и кладионица. А као нема пара? Па ко иде по тим коцкарницама и кладионицама? Колико знам, тамо не може да се иде без пара.

Idu bolesnici cije porodice preko promocije kocke vi SNSovci unistavate.

U svakoj normalnoj drzavi kocka je zabranjena ili se stavi jedan grad u pustinji da bude mesto kocke. A kod nas kockarnice na 100 metara svakih po jedna. Zlo i naopako.

Претерујеш. Не кажем да је све бајно (уосталом, где је све бајно) али то да народ ,,гладује" и живи ,,никад горе" је бајка.

Ја сам у време ДОС жутих лопужа примао 10 000 плату, а данас имам скоро 70 000. Мој брат има 100 000 плату.
Моја мајка има 60 000.
Плус радимо пољопривреду.

Не кмечимо и не кукамо, радимо и зарађујемо. И не жалимо се.

Idu bolesnici cije porodice preko promocije kocke vi SNSovci unistavate.
Сад је Вучић крив и што се народ коцка, Тихи дал не помислиш некад да претерујеш?
Јел Вучић неког тера да се коцка?

Него, само ми није јасно, ако већ толико нека пара, одакле паре за коцку?

Back