pod hitno.....!!!!!!!!!

devojcurak

Zainteresovan član
Poruka
481
ZA ZDRAV KO DREN!!!!!!!!!!!

Decko je dupla Vaga sa Venerom u 1. polju.
Ne deluje mi da nema para. Sa ovom konjunkcijom Jupitera i Plutona deluje mi obezbedjeno za ceo zivot.

Da li si ti sigurna da on nije ozenjen?

Vas kompozit nikako ne ide jedan s drugim. Merkur, Venera, Neptun u vasem zajednickom 1. polju znaci - razgovori i "ljubav" u tajnosti.
Chiron - tacka bola nalazi se u vasem compositu u 5. polju. Patnja je oboma prisutna.

Ta veza bi mogla da se prodlongira ali ne vodi nicemu.
On ima druge planove u kojima ti nisi.
Ako te jos nesto interesuje vezano za njega ili tebe - konkretno pitanje.
A moj ti je savet da krenes dalje, da se ne mucis vise.

Ovo sam dobila od jedne devojke u vezi mene i njega a ti si rekao da smo super par!!!!!!

Super ste par. On je veoma seksualan (Venera/Mars u sektilu), a tvoja venerica mu je budi i omogucuje da se ispolji. Tvoj Mars u blizancima u trigonu sa njegovim suncem dodatno intenzivira seksualne mogucnosti, zelje i zadovoljstva. I mnostvo je tu jos lepih aspekata i pozicija po poljima.

Vidim samo jedan problem: emotivnosti. Ti nosis osecaj emotivne uskracenosti (rana smrt jednog od roditelja, ljubomora na starijeg brata/sestru, sklonost depresiji - ispoljavanja Mesec/Saturn opozicije)koji on moze da ti olaksa (njegovi jupiter/pluton u devici lepo kanalisu tvoje frustracije), ali i da ti nepotrebno aktivira osecej nevoljenosti (njegov saturn u tvojoj trecoj kuci u kvadratu sa tvojom emotivnom frustracijom). Znaci da prvo ti moras da u sebi resis uzroke emotivnih ogranicenja i depresivnosti, pa zatim da shvatis da u komunikaciji sa njime nema potrebe da te povredjuje/gusi i slicno.

Super je za tebe i odnos dobrih prema losim aspektima i pozicijama je 10:1. Gde su decica?

A sto se tice venere u skorpiji, uvek ce te nervirati njegova posesivnost, jer ces svoju komunikaciju sa muskarcima dozivljavati krajnje nevinom.

Da li je ovo dovoljno za odgonetku?

Opozicija Mesec/Saturn je vrlo teska kombinacija (imam je licno pa je potpuno razumem). Ona znaci osecaj nevoljenosti, neuzvracene ljubavi, strahove i inferiornosti... U tvom slucaju je u kucama odnosa Ti spram Njega, Ti i svi drugi... A jos i upravlja odnosima i brakom, sto je jos gore.

To znaci da ti moras puno da poradis na sebi. Na licnom samopostovanju. Na spoznaji da je nevoljenost tvoje licno osecanje koje je cesto u neskladu sa onim sta ti drugi pruzaju. Kad izgradis osecaj licne sigurnosti, prevazidjes svoje strahove i postanes svesna da TI prekidas veze sa drugima da bi potvrdila svoju potrebu da se osecas nevoljenom, tada ces moci da izgradis partnerstvo koje ce ti omoguciti stabilan brak.

Kako sam ti vec napisao, ON jeste idealan partner za tebe jer ti puno moze pomoci u prevazilazenju osecaja emotivne sputanosti i ulozi truda oko njega. Osvajaj ga svakog dana i imaces samo licne (emotivne) koristi.

Jel` nisam bio preterano crn?

POMOC.......JER GA STVARNO VOLIM....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nisam simbolista i ne analiziram tudja tumacenja.
PROBLEM JE U TEBI.

Postoji reciprocitet u emisiji ljubavi. Koliko se otvoris toliko mozes i biti voljena. I psihicki i fizicki.

Stoga se ne opterecuj nasim tumacenjima i njihovim suprotnostima, vec sledi svoje srce.

On stvarno jeste idealan za tebe, jer izvlaci mnostvo loseg u tebi i kanalise u adekvatnim pravcima.

Ako je ozenjen, kako te je pitala, onda idi dalje. Ali se otvori i izadji, ne visi na forumu i slicnim glupostima.

Back