Pocinju da pevaju.....

Upravo na RTS-u vest.....Mexicki doktor izjavio da su u Nemackoj unistili po zahtevu haskog tuzilastva preko 400 uzoraka DNK srpskih zrtava koje su siptari masakrirali i prodavali im organe.

Вест не представља велику новост и само је потврда ранијих навода да је Хашко тужилаштво опструисало истрагу у случају "Жута кућа"
Током 2005-е трибунал у Хагу покренуо је истрагу под именом "Дон Кихот"која је имала за циљ да истражи доказе и чињенице везане за злочине који су се односили на трговину органа.Заменик главног Хашког истражитеља дао је налог да се ураде хемијске анализе сумљивих предмета пронађених у жутој кући,да би годину дана касније Хашки трибунал донео одлуку да се сав материјал као и докази униште.
 
a onda nam josh posle svega dodje onaj buljash vestervele iz nemachke da nas uslovljava evropom :poludeo:

Ваљда си мислио на ШВЕСТЕРвеле !?

Можда су их мало Кинези иритирали са оном наградом ,пандам Нобелу ,па је у свету прорадила савест , и почињу да испливавају нови ХЕРОЈИ попут Асанжа,Мартија,а ко ће још да се појави
тек ћемо видети,али се надам да ће их БИТИ !
 
Više od dve decenije je brižljivo građena slika o Srbima kao genocidnom narodu koji pati od kolektivne paranoje i manije gonjenja i sanja "Veliku Srbiju".Svaki pokušaj u raznim meijima u svetu da se to mišljenje dovede u pitanje je,uglavnom propadao,ili ostao nezapažen u opštoj poplavi.Tome je zdušno pomagao glas mnogih organizacija i pojedinaca iz Srbije.Bojim se da sva "otkrića"dolaze previše kasno za akte koje je "međunarodna zajednica" već donela na osnovu ustanovljene slike o Srbima.
 
Upravo na RTS-u vest.....Mexicki doktor izjavio da su u Nemackoj unistili po zahtevu haskog tuzilastva preko 400 uzoraka DNK srpskih zrtava koje su siptari masakrirali i prodavali im organe.

Ђубрета нацистичка..... полако... почело је да се одмотава клупко - А ТАЈ ДИК МАРТИ ЈЕ ЖИВИ ГЕНИЈЕ... И ИЗУЗЕТНО ХРАБАР ЧОВЕК...BEOGRAD, ŽENEVA 18. 12. 2010
TANJUG
Sudski lekar: Uništeni uzorci DNK zrtava na Kosovu

Sudski lekar Hoze Pablo Barjabar, koji je radio pri UNMIK-u, izjavio je da je u Nemačkoj, uz odobrenje Haškog tribunala, uništeno 400 uzoraka DNK žrtava na Kosovu

Sudski lekar Hoze Pablo Barjabar, koji je radio pri UNMIK-u, izjavio je da je u Nemačkoj, uz odobrenje Haškog tribunala, uništeno 400 uzoraka DNK žrtava na Kosovu.

On je kazao da je "čudno da (bivša glavna tužiteljka Tribunala) Karla Del Ponte objavljuje knjigu o trgovini ljudskim organima, jer je mogla da pokrene istragu o tome, još dok je bila na funkciji", prenela je beogradska Televizija B92.

"Sa naše strane mi (sudski lekari) smo uradili posao. Reći će da nisu imali odobrenje za istragu u Albaniji, ali da ih je to interesovalo, bili bi aktivniji", izjavio je Barjabar.

"Nemački policajci na Kosovu, 1999. godine su skupili 400 uzoraka DNK. Godine 2002. tražio sam te uzorke za identifikaciju. Nemci su rekli da su ih uništitli jer im je Haški tribunal to dozvolio", rekao je Barjabar u intervjuu švajcarskom dnevniku "Vreme".

On je podvukao da je u to vreme mogla biti pokrenuta i istraga o nestanku 470 lica, većinom Srba sa Kosova, posle dolaska Kfora, preneo je B92.

Barjabar, koji je radio poslednjih 20 godina kao ekspert Ujedinjenih nacija u Ruandi, Haitiju, Bosni, Hrvatskoj i Kosovu, bio je šef Biroa za istragu nestalih i sudske medicine, osnovanom pri UNMIK-u od 2002. do 2007.

Barjabar, kako piše ženevski list, bio je medju prvima koji su bili obavešteni o trgovini ljudskim organima.

"Kad sam došao na Kosovo 2002 godine već je bilo informacija o tome, ali dva meseca kasnije jedan izvor nam je tvrdio da postoji Žuta kuća. Dosije se sastojao od osam svedočenja , lica koja koja se medjusobno nisu poznavala i koja su odvozile zatvorenike do granice, ili same Žute kuće", rekao je Barjabar.

On je ukazao kao veliki problem nedostatak pravne nadležnosti UNMIK-a na teritroji Albanije i da je "bilo nemoguće" to zatražiti.

Barjabar je optužio ministra za javne radove Albanije Lulzima Bašu, da je bio upoznat sa trgovinom organima, jer je bio njegov prevodilac tokom privatne posete "Žutoj kući".

Prema njegovim rečima ne samo da Haški Tribunal nije bio zainteresovan za istragu, već i američki predstavnik u Prištini nije mario za nju.

U intervjuu, Barjabar je opisao i posetu Žutoj kući, u kojoj su pronašli "kesice lekove, mišićne relaksante, medicinske igle i čak i jednu opremu za transfuziju krvi".

"Bilo nam je nazamilsivo da seljaci u toj nedodjiji znaju da se služe tim materijalom. Sve je bilo odneto Haškom Tribunalu. Na zidovima Žute kuće bilo je i tragova krvi", rekao je on.

******************************************

Основно питање дрипцима из Хашког трибунала које се поставља: АКО СУ СЕ ВЕЋ ОГЛАСИЛИ НЕНАДЛЕЖНИМ ЗА ЖРТВЕ тј.КИДНАПОВАНЕ И РАСКОМАДАНЕ СРБЕ - С КОЈИМ ПРАВОМ СУ ТРАЖИЛИ УНИШТЕЊЕ ДНК УЗОРАКА..... олош нацистички.........
 

Back
Top