buudala
Stara legenda
- Poruka
- 77.647
KenyašTako je delovalo otprilike toliko stručno. Kako kad bi jedan paor učio druge o ozbiljnoj imunologiji.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KenyašTako je delovalo otprilike toliko stručno. Kako kad bi jedan paor učio druge o ozbiljnoj imunologiji.
Pazi i ti.Pazi Harp, buuu!
Ne, to je tvoja logika. Ti si, verovatno, manje osetljiv na grip, što nije večno. Imam par prijatelja koji su isto to govorili, pa su poslednjih godina kukali i trpeli bolove, otkinuo ih grip. Nije imunitet isti uvek, niti u svim godinama. Ja nemam tu mogućnost da budem dugo bolestan i van radnog okruženja. Ne želim da budem bolestan, a današnja medicina mi je to omogućila.Deset godina svake godine se vakcinises protiv sezonskog gripa?
Vidis ja se nisam nikad vakcinisao protiv toga i po logici tih lekara bih trebao da se raspadam od bolesti
Ne, već tebi smeta istina da pojma nemaš o ovoj temi, jer si običan internet antivakcer. U stvari neznalica.Kenyaš
Blago tebi.Ne, to je tvoja logika. Ti si, verovatno, manje osetljiv na grip, što nije večno. Imam par prijatelja koji su isto to govorili, pa su poslednjih godina kukali i trpeli bolove, otkinuo ih grip. Nije imunitet isti uvek, niti u svim godinama. Ja nemam tu mogućnost da budem dugo bolestan i van radnog okruženja. Ne želim da budem bolestan, a današnja medicina mi je to omogućila.
Sasvim dovoljno znam da bih video kakve nebuloze o iskorenjenim bolestima na primer, odvaljuju vakseri.Ne, već tebi smeta istina da pojma nemaš o ovoj temi, jer si običan internet antivakcer. U stvari neznalica.
Opet bežiš sa rasprave, a?Blago tebi.
Ima devojaka koje vade rebra zbog uspeha i karijere.
Samo prisilno je pogrešno.
Drži se onoga što znaš i svima super. Ostavi nauku onima koji su se za to školovali.Sasvim dovoljno znam da bih video kakve nebuloze o iskorenjenim bolestima na primer, odvaljuju vakseri.
University of Upper KarinaDrži se onoga što znaš i svima super. Ostavi nauku onima koji su se za to školovali.
Ne.Opet bežiš sa rasprave, a?
Nije isti al zato ne pusim ne pijem pa mi ne trebaju ni takva "pomagala". Niko koga znam se nije vakcinisao protiv sezonskog gripa pa evo svi preziveli.Ne, to je tvoja logika. Ti si, verovatno, manje osetljiv na grip, što nije večno. Imam par prijatelja koji su isto to govorili, pa su poslednjih godina kukali i trpeli bolove, otkinuo ih grip. Nije imunitet isti uvek, niti u svim godinama. Ja nemam tu mogućnost da budem dugo bolestan i van radnog okruženja. Ne želim da budem bolestan, a današnja medicina mi je to omogućila.
Pričvrljiš? Glupostima neukih.Ne.
Ti padaš u prostački mod i krećeš na ad hominem kad god te pričvrljim
Da ste se vi školovani pitali nas Srba odavno ne bi bilo.Drži se onoga što znaš i svima super. Ostavi nauku onima koji su se za to školovali.
Suštom neporecivom istinom.Pričvrljiš? Glupostima neukih.
Vidiš da se vakciniše.Nije isti al zato ne pusim ne pijem pa mi ne trebaju ni takva "pomagala". Niko koga znam se nije vakcinisao protiv sezonskog gripa pa evo svi preziveli.
Ozbiljno te pitam jel se prethodnih 10 godina svake godine vakcinises?
Ni ja ne pušim i ne pijem i da, poslednjih 10-ak godina se uredno vakcinišem. Nisam ja ni napisao da će onaj ko ne uzme vakcinu da umre. Odakle ti to? Eventualno neko ko je star i prilično bolestan. Ali će neko ko dobije grip da bude van posla tih desetak dana. I sad treba da troši tvoj i moj novac jer nije hteo vakcinu, koju ne plaća iz svog džepa (to pokriva zdravstveno).Nije isti al zato ne pusim ne pijem pa mi ne trebaju ni takva "pomagala". Niko koga znam se nije vakcinisao protiv sezonskog gripa pa evo svi preziveli.
Ozbiljno te pitam jel se prethodnih 10 godina svake godine vakcinises?
Pa znam za napaljenike na vakcine al bas da se bode 10 godina zaredom...Vidiš da se vakciniše.
Što bi čovek lagao?
On misli da će tako da bude zdraviji.
Ne, od vakcine ne moćeš da ozdraviš ili postaneš zdraviji, to je to tvoje veliko znanje, zar ne?Vidiš da se vakciniše.
Što bi čovek lagao?
On misli da će tako da bude zdraviji.
Ne možeš, naravno.Ne, od vakcine ne moćeš da ozdraviš ili postaneš zdraviji, to je to tvoje veliko znanje, zar ne?
Da nije vozacke zaboravio bih kako izgledaju domovi zdravlja, kakva vakcinaNi ja ne pušim i ne pijem i da, poslednjih 10-ak godina se uredno vakcinišem. Nisam ja ni napisao da će onaj ko ne uzme vakcinu da umre. Odakle ti to? Eventualno neko ko je star i prilično bolestan. Ali će neko ko dobije grip da bude van posla tih desetak dana. I sad treba da troši tvoj i moj novac jer nije hteo vakcinu, koju ne plaća iz svog džepa (to pokriva zdravstveno).
Bolovanje do mesec dana pokriva firma...Ni ja ne pušim i ne pijem i da, poslednjih 10-ak godina se uredno vakcinišem. Nisam ja ni napisao da će onaj ko ne uzme vakcinu da umre. Odakle ti to? Eventualno neko ko je star i prilično bolestan. Ali će neko ko dobije grip da bude van posla tih desetak dana. I sad treba da troši tvoj i moj novac jer nije hteo vakcinu, koju ne plaća iz svog džepa (to pokriva zdravstveno).
Vakcinama se ne bavi državi, već stručnjaci (država samo naruči određenu količinu). U ovom slučaju, stručnjaci iz Torlaka, a tamo ih ima vrhunskih.
Skoro nikad. Ali to nema veze sa gripom.Da nije vozacke zaboravio bih kako izgledaju domovi zdravlja, kakva vakcina
Kolko cesto si bolestan?