POČINJE VAKCINACIJA DVA MILIONA LJUDI U SRBIJI! Evo za koga je OBAVEZNA, a kome se PREPORUČUJE

To je vakcina protiv gripa, uobičajena stvar. Ajd' palite antivakseri, da ste se vi pitali još se ni variole ne bismo rešili. Srećom ništa se ne pitate niti ćete u budućnosti. Freestyle lupetanja na Fejsbuku se ne računaju.
NIti ste se vakseri rešili "variole" niti ste se rešili ijedne druge.
Srećom postoji Ustav

Refke kolko cesto se vakcinises posto se vidi da si od onih koji cekaju red na pelcovanje
Uopšte ne čakam na rted, ne postoje takvi redovi. Odeš lepo u DZ (pre toga telefonom zakažešdatum i vreme) ne čekaš, dobiješ potvrdu za vakcinu, odeš u sledeću ordinaciju i primiš vakcinu. Sve to traje par minuta, a nemaš posle problem sa gripom kao mnogi koji se plaše iglice. Ja poslednjih desetak godina tako i nemam nemaru da menjam.

Uopšte ne čakam na rted, ne postoje takvi redovi. Odeš lepo u DZ (pre toga telefonom zakažešdatum i vreme) ne čekaš, dobiješ potvrdu za vakcinu, odeš u sledeću ordinaciju i primiš vakcinu. Sve to traje par minuta, a nemaš posle problem sa gripom kao mnogi koji se plaše iglice. Ja poslednjih desetak godina tako i nemam nemaru da menjam.
Ja nikad i nemam nameru da menjam.

Deset godina svake godine se vakcinises protiv sezonskog gripa?
Vidis ja se nisam nikad vakcinisao protiv toga i po logici tih lekara bih trebao da se raspadam od bolesti

Back