- Poruka
- 185.604
Vakcina protiv gripa veze nema sa kovidom 19.Apdejtovanu za covid 19.
Po zelji, naravno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vakcina protiv gripa veze nema sa kovidom 19.Apdejtovanu za covid 19.
Po zelji, naravno.
Ok, sta god mene ne dotice vakcinacija niti sam za ni protiv, samo udri.Vakcina protiv gripa veze nema sa kovidom 19.
Napalili se...Cekaj sad nam uvaljuju vakcinu protiv obicnog sezonskog gripa koji postoji svake godine?
NIti ste se vakseri rešili "variole" niti ste se rešili ijedne druge.To je vakcina protiv gripa, uobičajena stvar. Ajd' palite antivakseri, da ste se vi pitali još se ni variole ne bismo rešili. Srećom ništa se ne pitate niti ćete u budućnosti. Freestyle lupetanja na Fejsbuku se ne računaju.
Sto se ne vakcinises onda stalno ti gripovi postoje svake godineTo je vakcina protiv gripa, uobičajena stvar. Ajd' palite antivakseri, da ste se vi pitali još se ni variole ne bismo rešili. Srećom ništa se ne pitate niti ćete u budućnosti. Freestyle lupetanja na Fejsbuku se ne računaju.
Sigurno nije obavezna?Apdejtovanu za covid 19.
Po zelji, naravno.
Refke kolko cesto se vakcinises posto se vidi da si od onih koji cekaju red na pelcovanjeKako postoji sezonski grip, postoje i vakcine za isti. I to nije od ove godine, zamisli!
U sukobu stavova nauke, farmacjei i medicie, protiv stavova paora, ja biram nauku i obrazovanje. Kad mi zatreba kukuruza, javiću ti se.NIti ste se vakseri rešili "variole" niti ste se rešili ijedne druge.
Srećom postoji Ustav
Vakcvina ne može d aiskoreni bolest ukoliko ima neukih koji odbijaju vakcinu. Zahvaljujući takvim "braniocima ustava" imamo sezonski grip.Sto se ne vakcinises onda stalno ti gripovi postoje svake godine
I ja isto.U sukobu stavova nauke, farmacjei i medicie, protiv stavova paora, ja biram nauku i obrazovanje. Kad mi zatreba kukuruza, javiću ti se.
Zato prestani da vrtiš priče o iskorenjenim bolestima .Vakcvina ne može d aiskoreni bolest ukoliko ima neukih koji odbijaju vakcinu. Zahvaljujući takvim "braniocima ustava" imamo sezonski grip.
Uopšte ne čakam na rted, ne postoje takvi redovi. Odeš lepo u DZ (pre toga telefonom zakažešdatum i vreme) ne čekaš, dobiješ potvrdu za vakcinu, odeš u sledeću ordinaciju i primiš vakcinu. Sve to traje par minuta, a nemaš posle problem sa gripom kao mnogi koji se plaše iglice. Ja poslednjih desetak godina tako i nemam nemaru da menjam.Refke kolko cesto se vakcinises posto se vidi da si od onih koji cekaju red na pelcovanje
Ima li neko medju vama ko odgovara na pitanje koje je postavljeno a ne na ono koje bi on hteo da odgovoriVakcvina ne može d aiskoreni bolest ukoliko ima neukih koji odbijaju vakcinu. Zahvaljujući takvim "braniocima ustava" imamo sezonski grip.
To si čitao na ambalaži pesticida kad si prskao?I ja isto.
Nauka kaže da ni jednu jedincatu bolest vakcine nisu iskorenile.
Ja nikad i nemam nameru da menjam.Uopšte ne čakam na rted, ne postoje takvi redovi. Odeš lepo u DZ (pre toga telefonom zakažešdatum i vreme) ne čekaš, dobiješ potvrdu za vakcinu, odeš u sledeću ordinaciju i primiš vakcinu. Sve to traje par minuta, a nemaš posle problem sa gripom kao mnogi koji se plaše iglice. Ja poslednjih desetak godina tako i nemam nemaru da menjam.
Nema.Ima li neko medju vama ko odgovara na pitanje koje je postavljeno a ne na ono koje bi on hteo da odgovori
Velike boginje su iskorenjene, dečja paraliza nije zahvaljujući tebi i muslimanima, ali ima šanse da se to sredi.Zato prestani da vrtiš priče o iskorenjenim bolestima .
Nisam.To si čitao na ambalaži pesticida kad si prskao?
Dobio si odgovor na svako pitanje meni upućeno, šta te još muči?Ima li neko medju vama ko odgovara na pitanje koje je postavljeno a ne na ono koje bi on hteo da odgovori
Nisu.Velike boginje su iskorenjene, dečja paraliza nije zahvaljujući tebi i muslimanima, ali ima šanse da se to sredi.
Deset godina svake godine se vakcinises protiv sezonskog gripa?Uopšte ne čakam na rted, ne postoje takvi redovi. Odeš lepo u DZ (pre toga telefonom zakažešdatum i vreme) ne čekaš, dobiješ potvrdu za vakcinu, odeš u sledeću ordinaciju i primiš vakcinu. Sve to traje par minuta, a nemaš posle problem sa gripom kao mnogi koji se plaše iglice. Ja poslednjih desetak godina tako i nemam nemaru da menjam.
Tako je delovalo otprilike toliko stručno. Kako kad bi jedan paor učio druge o ozbiljnoj imunologiji.Nisam.
Pazi Harp, buuu!Nisu.
Ni jedna bolest nije iskorenjena .
Sredićete ko krmača baštu kad zahvaljujući vakcinama bude ostvaren plan o zlatnoj milijardi.