POČINJE VAKCINACIJA DVA MILIONA LJUDI U SRBIJI! Evo za koga je OBAVEZNA, a kome se PREPORUČUJE

Zvanično su velike boginje nestale upotrebom vakcina. Dečja paralizta bi bila iskorenjena da nije muslimana, koji su zbog sukoba sa SAD prekinuli vakcinaciju i tako ugrozili ceo projekat.
Odakle ti ideja da će te neko naterati da primiš vakcinu, to je stvar ličnog izbora?
Zvanično jesu al u stvarnosti nisu.
Čuvaju ih čike u laboratorijama i čekaju .

Ne, ti samo nemaš informacije a veruješ nekim "novinarima".

Mora se Javnost osloboditi ne samo za sve partije (greška "Dogovor sa Narodom"), već sloboda javnosti podrazumeva i struka da slobodno govori, kao i da se toj javnoj raspravi priključe i slobodni i odgovorni građani.

Sloboda Javnosti = Slobodna javna rasprava (političari+struka+građani)

Znam ja više nego dovoljno..
Niko ne daje garanciju niti isplaćuje odštete .
Zašto sad menjaš temu, nije reč o garancojama, već vlasništvu Torlaka? Čemu taj veleslalom kad ukapiraš da si napisao glupost? Budi šmeker, istraj u svojoj tvrdnji. Evo, možemo po 1000€ na sto i ti i ja, pa idemo do Torlaka da se uverimo. Može, ako si siguran u svoju tvrdnju? :ceka:

Zašto sad menjaš temu, nije reč o garancojama, već vlasništvu Torlaka? Čemu taj veleslalom kad ukapiraš da si napisao glupost? Budi šmeker, istraj u svojoj tvrdnji. Evo, možemo po 1000€ na sto i ti i ja, pa idemo do Torlaka da se uverimo. Može, ako si siguran u svoju tvrdnju? :ceka:
Kakav crni veleslalom?
Vlasnik Srbije se bre ne zna.
O Torlaku d i ne govoimo.

Ko ne želi.
tražite napismeno i overeno
da su vakcine testirane u bezbedne za ljudsku upotrebu.
To niko ne sme da vam da.
Onda ide nivo 2 sa idiotlucima tipa:
"Nevakcinisana deca su opasnost za vakcinisanu,. jer mogu da ih zaraze"

Pa koj su ih moj vakcinisali, ako nevakcinisani mogu da ih zaraze.

Ovo je, ustvari. big bussiness.
Inače, prošle godine je, na svetskom nivou
umrlo 2X više ljidi od običnog gripa nego ove od korone.
Normalno. žrtve su ljudi sa slabim plućima, stari bolesni.

OK, znači voliš da nešto tvrdiš, ali ti je frka da staneš iza svoje tvrdnje sa samo 1000€? Znači da baš i nisi sigruan u svoje laž... tvrdnje, ili samo nemaš dovoljno keša?
Ne blesiraj se .
Ljudi bre glave gube , otoič uhapsiše nemačkog lekara na sred korona protesta zbog govora koji nije stigao ni da održi.

Ko ne želi.
tražite napismeno i overeno
da su vakcine testirane u bezbedne za ljudsku upotrebu.
To niko ne sme da vam da.
Onda ide nivo 2 sa idiotlucima tipa:
"Nevakcinisana deca su opasnost za vakcinisanu,. jer mogu da ih zaraze"

Pa koj su ih moj vakcinisali, ako nevakcinisani mogu da ig zaraze.

Ovo je, ustvari. big bussiness.
Inače, prošle godine je, na svetskom nivou
umrlo 2X više ljidi od običnog gripa nego ove od korone.
Normalno. žrtve su ljudi sa slabim plućima, stari bolesni.
Umrli su oni koji nisu hteli ili nisu smeli da prime vakcine. U današnje vreme je to zaista suludo, jer imamo odlične vakcine protiv gripa.
Sve vakcine su testirane, naravno a bezbedne su kao i svaki drugi farmaceutski proizvod, recimo andol ili tako nešto. Uvek že se naći neko ko će da odreaguje, ali je procenat takvih zanemarljiv da bi se ugrožavali ostali kojima lekovi/vakcine pomažu.

Ti.
Recimo da su vakcine iskorenile bolesti.

Šta sam ja to tvrdio za šta nemam potvrdu?
Da, velikih boginja više nema u prirodi, niko ne može da oboli. Postoje uzorci u čuvanim laboratorijama.
Tvrdio si da je istina o prodaji Torlaka, jer si na moju tvrdnju da to nema veze napisao: " Naravno da ima veze."

Da, velikih boginja više nema u prirodi, niko ne može da oboli. Postoje uzorci u čuvanim laboratorijama.
Tvrdio si da je istina o prodaji Torlaka, jer si na moju tvrdnju da to nema veze napisao: " Naravno da ima veze."
Ne zna se u kojim sve laboratorijama , ko ih "čuva" i kad će da ih pusti..
Nisam.tvrdio da je prodato išta.
Rekao sam da odavno u ovoj zemlji vršlja ko kako hoće i da je sasvim moguće da je korupcija dovela do sumnje u kredibilitet bilo koje institucije.
Postavi citat pa će ti sve biti jasnije.

Pa i salama i mesne prerađevine iskorenjuje glad, ali za Matijevića nisam siguran, kada bi ga pustili da plasira najlošiju klasu prerađevina za neko pleme u Africi. Bojim se da bii h istrebio kao što je to rađeno posle 2.sv.rata sa lošim mlekom u prahu, jajima, vakcinama i sl...

Ne zna se u kojim sve laboratorijama , ko ih "čuva" i kad će da ih pusti..
Nisam.tvrdio da je prodato išta.
Rekao sam da odavno u ovoj zemlji vršlja ko kako hoće i da je sasvim moguće da je korupcija dovela do sumnje u kredibilitet bilo koje institucije.
Postavi citat pa će ti sve biti jasnije.
Novinarska patka, veze nema sa realnošću. I sveka godine neki "novinar" pokrene tu temu i svki put isto, upecaju sa oni koji voleu da im serviraju vesti.
Naravno da ima veze.
Ralnost je da niko ne snosi odgovornost za posledice i nuzpojave koje se mogu pojaviti.
Izvoli citat.
Naravno da se čuvau u laboratiraja, jer postoji opasnost da se pojavi nešto slično ili da je opstalo u nekim zabitima. A to što se ti plašiš da će neko da pusti bilo šta je samo tvoj strah.

Pa i salama i mesne prerađevine iskorenjuje glad, ali za Matijevića nisam siguran, kada bi ga pustili da plasira najlošiju klasu prerađevina za neko pleme u Africi. Bojim se da bii h istrebio kao što je to rađeno posle 2.sv.rata sa lošim mlekom u prahu, jajima, vakcinama i sl...
Naravo da su ti parizeri i salame bolje od gladovanja, ili ti misliš drugačije?

Back