Počinje "svetska revolucija": Građani ustaju

Хаос у Лондону: Народ устао против карантина, више од 100 ухапшених /видео/
© REUTERS / HENRY NICHOLLS
Европа
09:31 06.11.2020(освежено 09:32 06.11.2020) Преузмите краћи линк
0 986
Пратите нас
У Лондону је у четвртак увече дошло до нереда када су се демонстранти сукобили са полицијом протестујући против најновијих рестриктивних мера које је увела британска влада.
Према саопштењу полиције приликом демонстрација ухапшене су 104 особе због кршења прописаних мера због корона вируса. ...
------------------------------------------------------------
Počinje!
Čuo sam i za Ljubljanu ...
 
Da, sa ulice morate da ga mjenjate.

Da je Kraljavina kao sto treba biti, mogao bi da se zalis Kralju da demokratski predstavnici krse ljudska prava, ili ustav. Pa bi im drzava to sudski i vojno zabranila. Ovako nemas zastitu od demokratskog divljanja. To je vas demokratski terorizam.

И шта би краљ урадио другачије од демонкрата ? То ме баш занима. Мислим ако претпоставимо да би били краљевина Србија, а не краљевина Срба, албанаца и миграната......рецимо. Пошто је наш последњи краљ марио за све осим за Србе.
 
Poslednja izmena:
Izvinite kolega, moj je komunistički terorizam :rtfm:
Vaš je demokracki terorizam!
Moramo da pravimo razliku ...

Интернационала је интернационала, само је питање где ти је Центар.

Ми монархисти немамо ничији Центар утопија, већ вертикалу и аксиологију!
 
И шта би краљ урадио другачије од демонкрата ? То ме баш занима. Мислим ако претпоставимо да би били краљевина Србија, а не краљевина Срба, албанаца и миграната......рецимо.

Kralj mari za drzavu jer je njegova, i mari za red u svojoj kuci. Kad bi bili kraljevina ja kad sluzim vojsku ne bi sluzio KPJ, Anti Pavelicu, Milosevicu, Maji Gojkovic, i ostalim politickim demokratskim bandama i mafiji, nego ddrzavu, ne politickoj drzavi kako treba biti. Kad bi bili Kraljevina ja bi se mogao obratiti Kraljevskomsudu sa demokratske nepravde, i svojoj zupi za Kraljeve. Drzava i drustvo bi bili odvojeni. A ovako me tlaci samo partija i nemam rekurs. Kad bi bili Kraljevina, pravo na drzavu bi imala samo Kraljevina i zemlja bi bila Kraljevska, a ne buntovnicka deomkratska gdje svaka partija moze da uzme oruzje, terorise, i pravi svoju drzavu.
Sluzili bi pravdi, i bili bi zasticeni pravno od javasluka, kad bi bili Kraljevina. Ne bi bili teroristi.
 
Све је то теорија, а у теорији је и демократија добар систем ако се спроводи савесно.....а шта ћемо са праксом ? Како би та краљевина функционисала у пракси ? Како је живео народ у краљевини СХС ? То је толико савршен систем владавине да не може да се злоупотреби ? Злоупотреба је оно што руши сваки систем и ако људи нису достојни свог позива џаба све....и краљеви и политичари су гадно грешили и те грешке народ плаћа.... Народ вапи за људима који су у стању да донесу правду и ред а да ли ће то бити кроз краљевину или кроз нешто десето то обичном човеку није битно.
 
Poslednja izmena:

Back
Top