TONOLAN
Buduća legenda
- Poruka
- 29.817
Ti nisi Srbin, ti si merikanac? ... bar koliko ja znam.shvatice croati zasto su svi oni iz istocnog bloka primljeni u eu, a mi srbi nismo - samo neka se ugladaju na ukre, ako im se ne zivi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nisi Srbin, ti si merikanac? ... bar koliko ja znam.shvatice croati zasto su svi oni iz istocnog bloka primljeni u eu, a mi srbi nismo - samo neka se ugladaju na ukre, ako im se ne zivi
Recimo kao mržnja amerike prema rusima?
Sad će pojedine nato države da šalju i živu silu da vojuje sa Rusima.
Msm ... već šalju nezvanično, ali izgleda će početi i zvanično, demonstrativno.
Negde sam pročitao pre par sati ... sad ne znam gde ... ako neko nadje neka postavi.
Potomci ustaša, domobrana, handžar divizije ... neka se pripreme.
Пољаци су одавно тамо.Пољаци су пре који месец одбили
Ne oprašta Putinu Nagorno Karabah Jermenka.
Da li neko primećuje podsvesnu poruku koju gospođa Šahrimanijan šalje u ovoj emisiji?
Nosi crveni mundir.Ne oprašta Putinu Nagorno Karabah Jermenka.
Izdao je Jermeniju, trebao je zastiti. Sto ne znaci da ce Ruse u istocnoj Ukrajini izdati.Ne oprašta Putinu Nagorno Karabah Jermenka.
To samo ilegalno jer bi ih putin javno popišao i vratio u kesama.Пољаци су одавно тамо.
kako nisam srbin? ja sam 2 u jednomTi nisi Srbin, ti si merikanac? ... bar koliko ja znam.
tim ce biti lakse mete - bolje tajnim kanalimaSad će pojedine nato države da šalju i živu silu da vojuje sa Rusima.
Msm ... već šalju nezvanično, ali izgleda će početi i zvanično, demonstrativno.
ma, kakvi, to su gluposti, kako bi humanitarci i sa cime ratovali? to bi ukre samo da ih neko odmeni u izginucima, pa makar ih zvali u humanitarna misija - nema ludjih od ukra - rusi su tu oblast maznuli, ukre su napravile sranje, i sad da idu drugi tamo, humanitarci... aham, ici ce ako su ludi, ludji od ukraВојни аналитичари тумаче овај захтев Украјине као почетак великог европског рата НАТО и Русије а извесно је да ће прерасти у светски рат пошто ће се САД у све ово умешати.
Пољаци су одавно тамо.
ovo je ukra samrtni ropac, oce da kazu ako sada nato ne oblati cizme, nece nikad, bar ne u ukrajini, posle nj. of. rusi privode kraju demilitarizacijuA kad to propala ukrainski provizorj nije tražio uključivanje NATO-a u sukobe ?
Tražili a ovi ih odbili, s razlogom.
Пољаци су пре који месец одбили
Kažu da već ima 10 000 mrtvih.Пољаци су одавно тамо.
Ocekujem stotine miliona izbeglica iz EU prema Aziji,Afici zbog eskalacije rata i nuklearne radijacijeSamo da EU izbjegne rat eno vam Azija, tamo se mlatite
Pa gde ce opet da se seljakaju,tek su dovukli one silne sa bliskog istokaOcekujem stotine miliona izbeglica iz EU prema Aziji,Afici zbog eskalacije rata i nuklearne radijacije
Teško radijacija će da ide iz pravca londona.Ocekujem stotine miliona izbeglica iz EU prema Aziji,Afici zbog eskalacije rata i nuklearne radijacije
Srbin info nije dozvoljen info za otvaranje tema koliko znamУкрајина је затражила помоћ координационог центра НАТО за отклањање последица уништења хидроелектране Каховка, саопштила је прес-служба алијансе.
Евроатлантски центар за координацију одговора на катастрофе примио је захтев за међународну хуманитарну помоћ Украјине за заштиту становништва од поплава и њихових последица“, наводи се у поруци.
Украјински министар спољних послова Дмитриј Кулеба рекао је у среду да ће НАТО користити своје структуре за пружање хуманитарне помоћи Украјини у вези са уништењем хидроелектране Каховка.
Војни аналитичари тумаче овај захтев Украјине као почетак великог европског рата НАТО и Русије а извесно је да ће прерасти у светски рат пошто ће се САД у све ово умешати.
Војни аналитичари напомињу да је вода поплавила 90 посто руских територија и само 10 посто украјинских. Пошто се зна да су брану срушили Украјинци, јасно је зашто зову НАТО да уђе у Украјину.
Улазак НАТО војске у Украјину, Русија неће трпети ни трен, почеће велики европски рат а затим и светски. НАТО нема никакве ресурсе за рат са Русијом пошто су све залихе оружја исцрпели у Украјини.
Јасно је да иза те сулуде намере стоје САД са идејом да ће кланица бити локалног карактера и да до ње неће стићи. Генерали Пентагона свакако знају да Руси имају оружје које лако стиже до Америке.
У ноћи 6. јуна украјинске трупе су извршиле серију напада на хидроелектрану Каховскаја, као резултат тога, горњи део станице је уништен.
Шеф администрације Новокаховског градског округа Владимир Леонтјев окривио је Кијев за уништење хидроелектране.
Један од циљева кијевског режима бомбардовања хидроелектране Каховскаја је да се Крим лиши воде, изјавио је портпарол руског председника Дмитриј Песков.
Руски председник Владимир Путин назвао је уништавање хидроелектране Каховска варварском акцијом кијевског режима и напоменуо да је то довело до еколошке и хуманитарне катастрофе великих размера.
Министар одбране Сергеј Шојгу је изјавио да је кијевски режим дигао у ваздух хидроелектрану Каховскаја, пошто је ослабио своје позиције у правцу Херсона, пребацивши одатле трупе у офанзивну област.
Истражни комитет Руске Федерације покренуо је кривичну пријаву за напад.
Хидроелектрана Каховка је шеста (доња и последња) етапа каскаде Дњепарских хидроелектрана, која се налази пет километара од града Новаја Каховка, Херсонска област , која је након референдума постала део Русије 30. септембра 2022.
https://srbin.info/svet/pocinje-kraj-kijev-pozvao-nato-zbog-potopa-ulaze-i-krece-rat-sa-rusijom/
Pogledajte prilog 1356102
Možda je sve ovo oko dizanja brane ukrakjinska igra za uvlačenje NATO-a?
A možda su stvarno Rusi diogli branu da speče kontaofanzivu, kao što ukrajinci tvrde?