Почиње крај: Кијев позвао НАТО због потопа. Улазе и креће рат са Русијом

Sad će pojedine nato države da šalju i živu silu da vojuje sa Rusima.
Msm ... već šalju nezvanično, ali izgleda će početi i zvanično, demonstrativno.

Negde sam pročitao pre par sati ... sad ne znam gde ... ako neko nadje neka postavi.

Potomci ustaša, domobrana, handžar divizije ... neka se pripreme.

Recimo kao mržnja amerike prema rusima? 🤔

Рецимо као мржња

амричкихираца амричкихнемаца амричкихиталијана према амричкимшпанцима амричкимцрнцима амричкиминдијанцима

и свих њих према Србима

Уствари није мржња у правом смислу режи .. већ само изговор зафинансијске шпекулације...

Нацисти Адолфовинису стварно мрзели Хебереје .. већ су само написали законе да их опљачкају и убију ....

Што би се рекло ' Само посао '

Negde sam pročitao pre par sati ... sad ne znam gde ... ako neko nadje neka postavi.

Potomci ustaša, domobrana, handžar divizije ... neka se pripreme.

Пољаци су пре који месец одбили

Ti nisi Srbin, ti si merikanac? ... bar koliko ja znam.
kako nisam srbin? ja sam 2 u jednom
tim ce biti lakse mete - bolje tajnim kanalima

Војни аналитичари тумаче овај захтев Украјине као почетак великог европског рата НАТО и Русије а извесно је да ће прерасти у светски рат пошто ће се САД у све ово умешати.
ma, kakvi, to su gluposti, kako bi humanitarci i sa cime ratovali? to bi ukre samo da ih neko odmeni u izginucima, pa makar ih zvali u humanitarna misija - nema ludjih od ukra - rusi su tu oblast maznuli, ukre su napravile sranje, i sad da idu drugi tamo, humanitarci... aham, ici ce ako su ludi, ludji od ukra

Пољаци су одавно тамо.

Нетачно.

Пољацима је понужен дил да их унајме као војску масовно.

Њихово присуство у рату је маргинално.

Боље потом водом него потом радијацијм.

Међутим УСА као део НАТО не интересује 'порука'

ЕУ део НАТО је добио БЕФЕЛ да као у Великом и Светском рату изгине ...

A kad to propala ukrainski provizorj nije tražio uključivanje NATO-a u sukobe ?
Tražili a ovi ih odbili, s razlogom.
ovo je ukra samrtni ropac, oce da kazu ako sada nato ne oblati cizme, nece nikad, bar ne u ukrajini, posle nj. of. rusi privode kraju demilitarizaciju

Украјина је затражила помоћ координационог центра НАТО за отклањање последица уништења хидроелектране Каховка, саопштила је прес-служба алијансе.

Евроатлантски центар за координацију одговора на катастрофе примио је захтев за међународну хуманитарну помоћ Украјине за заштиту становништва од поплава и њихових последица“, наводи се у поруци.

Украјински министар спољних послова Дмитриј Кулеба рекао је у среду да ће НАТО користити своје структуре за пружање хуманитарне помоћи Украјини у вези са уништењем хидроелектране Каховка.

Војни аналитичари тумаче овај захтев Украјине као почетак великог европског рата НАТО и Русије а извесно је да ће прерасти у светски рат пошто ће се САД у све ово умешати.

Војни аналитичари напомињу да је вода поплавила 90 посто руских територија и само 10 посто украјинских. Пошто се зна да су брану срушили Украјинци, јасно је зашто зову НАТО да уђе у Украјину.

Улазак НАТО војске у Украјину, Русија неће трпети ни трен, почеће велики европски рат а затим и светски. НАТО нема никакве ресурсе за рат са Русијом пошто су све залихе оружја исцрпели у Украјини.

Јасно је да иза те сулуде намере стоје САД са идејом да ће кланица бити локалног карактера и да до ње неће стићи. Генерали Пентагона свакако знају да Руси имају оружје које лако стиже до Америке.

У ноћи 6. јуна украјинске трупе су извршиле серију напада на хидроелектрану Каховскаја, као резултат тога, горњи део станице је уништен.

Шеф администрације Новокаховског градског округа Владимир Леонтјев окривио је Кијев за уништење хидроелектране.

Један од циљева кијевског режима бомбардовања хидроелектране Каховскаја је да се Крим лиши воде, изјавио је портпарол руског председника Дмитриј Песков.

Руски председник Владимир Путин назвао је уништавање хидроелектране Каховска варварском акцијом кијевског режима и напоменуо да је то довело до еколошке и хуманитарне катастрофе великих размера.

Министар одбране Сергеј Шојгу је изјавио да је кијевски режим дигао у ваздух хидроелектрану Каховскаја, пошто је ослабио своје позиције у правцу Херсона, пребацивши одатле трупе у офанзивну област.

Истражни комитет Руске Федерације покренуо је кривичну пријаву за напад.

Хидроелектрана Каховка је шеста (доња и последња) етапа каскаде Дњепарских хидроелектрана, која се налази пет километара од града Новаја Каховка, Херсонска област , која је након референдума постала део Русије 30. септембра 2022.

https://srbin.info/svet/pocinje-kraj-kijev-pozvao-nato-zbog-potopa-ulaze-i-krece-rat-sa-rusijom/
Pogledajte prilog 1356102

Možda je sve ovo oko dizanja brane ukrakjinska igra za uvlačenje NATO-a?

A možda su stvarno Rusi diogli branu da speče kontaofanzivu, kao što ukrajinci tvrde?
Srbin info nije dozvoljen info za otvaranje tema koliko znam

Nije u APR

Sad cu da te prijavim

Back