T
Tamara89
Gost
Moze li neko da mi kaze kako da pocnem sa VB
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamara89:Moze li neko da mi kaze kako da pocnem sa VB
Backy:VB je odlican pocetak. Ako imas Studio onda imas i tutoriale i helpove i sampleove, pa od svega toga uzmes po malo i to je pocetak. E onda uzmes C++, napravis nesto revolucionarno i postavis ga na net.
Onda se malo hvalis na svim mogucim sajtovima i tu je kraj tvoje programerske karijere.
Guru:Backy:VB je odlican pocetak. Ako imas Studio onda imas i tutoriale i helpove i sampleove, pa od svega toga uzmes po malo i to je pocetak. E onda uzmes C++, napravis nesto revolucionarno i postavis ga na net.
Onda se malo hvalis na svim mogucim sajtovima i tu je kraj tvoje programerske karijere.
Ako zelis zaista da se bavis programiranjem bilo bi najbolje da krenes od pocetka(nekog DOS a ne visual programa). Da bi se od pocetka vaspitala u objektno orijentisanom duhu najbolje ti je da krenes sa C++ jer ce ti to kasnije mnogo olakstai da pocnes da se bavis ozbiljnijim programiranjem. Pocinjanje s nekim visual jezikom ce ti omoguciti da vec u startu pravis neke zanimljive aplikacije koje ce biti dobra zabava ali to te odvlaci od sustine stvari. Ovo ti govorim iz licnog iskustva :wink: Na tebi je da odlucis sve zavisi koliko ozbiljno zelis time da se bavis.
Tamara89:Moze li neko da mi kaze kako da pocnem sa VB