Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.616 01.08.2008. u 12:21 - Pocetak kraja... #51 dobro kaze Treca...desnica je sigurnija od bilo koje cure
gulum Zainteresovan član Poruka 464 01.08.2008. u 12:49 - Pocetak kraja... #52 baby jane: my preciousssssss....uspeo si da vratis svoj prsten? bas ti je dobar nick Kliknite za proširenje... Nije valjda samo nick dobar...Prsten još nemam al sam na dobrom putu...valjda...mada...ipak...
baby jane: my preciousssssss....uspeo si da vratis svoj prsten? bas ti je dobar nick Kliknite za proširenje... Nije valjda samo nick dobar...Prsten još nemam al sam na dobrom putu...valjda...mada...ipak...
baby jane Buduća legenda Poruka 44.496 01.08.2008. u 13:26 - Pocetak kraja... #53 gulum: Nije valjda samo nick dobar...Prsten još nemam al sam na dobrom putu...valjda...mada...ipak... Kliknite za proširenje... pa dobro,meni i gulum nekako bio sladak...bilo mi ga zao sto ga zadesila tako zla sudbina
gulum: Nije valjda samo nick dobar...Prsten još nemam al sam na dobrom putu...valjda...mada...ipak... Kliknite za proširenje... pa dobro,meni i gulum nekako bio sladak...bilo mi ga zao sto ga zadesila tako zla sudbina
neizreciva Buduća legenda Poruka 34.075 01.08.2008. u 13:30 - Pocetak kraja... #54 baby jane: pa dobro,meni i gulum nekako bio sladak...bilo mi ga zao sto ga zadesila tako zla sudbina Kliknite za proširenje... ....uh, nisam znala da se neko moze saosecati sa njim.....
baby jane: pa dobro,meni i gulum nekako bio sladak...bilo mi ga zao sto ga zadesila tako zla sudbina Kliknite za proširenje... ....uh, nisam znala da se neko moze saosecati sa njim.....
baby jane Buduća legenda Poruka 44.496 01.08.2008. u 13:31 - Pocetak kraja... #55 oljamol: ....uh, nisam znala da se neko moze saosecati sa njim..... Kliknite za proširenje... eto,ima nas raznih...nekako je bio tuzan uvek pa mi bilo zao
oljamol: ....uh, nisam znala da se neko moze saosecati sa njim..... Kliknite za proširenje... eto,ima nas raznih...nekako je bio tuzan uvek pa mi bilo zao
gulum Zainteresovan član Poruka 464 01.08.2008. u 14:02 - Pocetak kraja... #56 Na svu sreću ja nisam tužan čak šta više,ali mi je nekako lik simpa pa eto tako...