Rat je poceo, Antic izasao iz SNS

Pa nema rascepa,stranka je tu gde je,a ovi paraziti su slobodni da idu gde im lepše...

Znaci, sve one silne plate koje clanovi ili sada bivsi clanovi sns.a nisu prijavili tj ponasali su se kao paraziti kako to to zoves, I to se po zakonu inace ne sme, jel ce biti sada krivicno procesuirano, za neprijavljivanje imovine ili prihoda, sto su, ponovo naglasavam duzni po zakonu I podleze sankcijama. Hoce li odgovarati pred zakonom?

- - - - - - - - - -

Не би им требало дозволити да сада беже. Сва та издајничка гомна и цео СНС и ДС треба да заврше у канализацији.

Vrana vrani oci ne vadi. Ovde ce se potezati pitanja korupcije, kriminala, zloupotreba I ostalih mutnih radnji samo za potrebe izbacivanja ljudi lojalnih Tomislavu Nikolicu

- - - - - - - - - -

Pa umesto njih će doći pošteni iz SNS ?:manikir:

Oni su svi preposteni, prepodobni, ma na hleb da ih mazes umesto margarina. I sve sami eksperti. Narocito ovi sto su ih primali iz drugih stranaka...

:lol:

Онај крејзи гај из Северне Кореје своје противнике ликвидира а овај наш их само избаци из странке.

То показује да смо цивилизацијски далеко испред Северне Кореје.

Онај крејзи гај из Северне Кореје своје противнике ликвидира а овај наш их само избаци из странке.

I to je nesto xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Treba da smo ponosni, bicemo politicki uzor pjongjangu

- - - - - - - - - -

Taj Antic je teski olos

A Vucic je sveti Petar :lol:

Potpuno nebitna ličnost za političku scenu u Srbiji. Rascep bi bio kada bi se razišli Vučić i Nikolić...

Ја сам стекао утисак да је Антић први николићев сарадник. То баш и није "небитна личност за политичку сцену у Србији" осим ако битност неке личности не посматрамо кроз њену популарност у бирачком телу.

Ја сам стекао утисак да је Антић први николићев сарадник. То баш и није "небитна личност за политичку сцену у Србији" осим ако битност неке личности не посматрамо кроз њену популарност у бирачком телу.

Vrlo brzo će se pokazati koliko je beznačajan. Vučić trenutno može da zgazi (politički) bilo koga. Uključujući i ovog Antića a i Tomu.
Nikakvog razlaza neće biti...

Vrlo brzo će se pokazati koliko je beznačajan. Vučić trenutno može da zgazi (politički) bilo koga. Uključujući i ovog Antića a i Tomu.
Nikakvog razlaza neće biti...

Ахам. Вучић ће да згази Антића и Тому а разлаза неће бити? Или нисам добро разумео?

Или је можда напад на Антића само "порука" председнику Николићу? Шта ће бити ако Николић задржи Антића за саветника?

Шта ће бити нпр. са млађим Николићем који је апсолутно "веран" Вучићу иако "највише воли свога оца"?

Ма јес луд ти бре.

Србија, попд Вучићем, је ,,узорна еуропсака демократија".

Ко у то посумња, тај ће бити избачен из партије или са посла (пошто шутирају са посла сваког ко није у СНС-у).

Значи, на помолу је распад СНС-а?

Па можда је на помолу распад, ал' ја бих пре рекао да је у питању превентивни обрачун са свима који могу другачије да размишљају у односу на Вучића. Уклања све који другачије мисле и задржаће само гомилу полтрона, попут слине, и њему сличних.

Верујем да остају они који су му показали максималну, безрезервну оданост а одлазе они који су имали макар и трунчицу самосталног размишљања. Дакле, не бих чак ни рекао да је ово у некој већој мери сукоб Вучић-Николић већ показивање вучићевог апсолутизма, да се случајно не деси у будућности другачије размишљање у односу на вучићево.

Back