sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.264
A koji po redu je taj "zavrsni sloj" ?
Koliko znam, postavi se beton, pa osnovni sloj i gazeci sloj (dva sloja asvalta ukupno). Ako je taj "zavrsni" jednako sa gazeci, onda ok. Ako nije, objasni. To vec dugo stoji nerazjasnjeno.
I verovatno ces da tvrdis da su ulice pre 2000. bile bolje
A za to, da je Djilas nesto ukrao... jesu ga smenili? Jesu. Gde su prijave? Nema ih. Pljuvanje je posluzilo samo radi skidanja i umetanja sopstvene pozadine u fotelju.
Znas kad ce da budu izbori? Za 4 meseca, valjda... pa onda jos mesec dana da dogovore koaliciju (ko god da bude)... Imacemo normalnu vlast u Beogradu ne pre maja 2014. godine.
Ali znas sta ja ocekujem? Da ce sve morati da se plati. Jel ministarka na energetiku rekla da struja mora da se plati? Rekla je, naravno. Uskoro ce da kazu da gas mora da se plati. Pa ce da kazu da i prevoz mora da se plati (sa ili bez busplusa, on nece pojeftiniti). Na kraju ce da za neprijatelje naroda i drzave proglase one koji ne placaju porez i racune.
A ja cu samo da se smeskam.
I pocecu da cistim sneg, samo da prvo ozdravim od ovog gnjaveza od prehlade.
U 20om veku je sve bilo bolje. Sve se pravilo da traje. Danas se sve pravi da što pre dotraje da mora da se kupi novo..
Neće biti prijava. Zato što su svi isti. I naravno da je pljuvanje za to služilo. Misliš da živim u tripu da će ovi da donesu neke olakšice? Ne.
Tvoj Đile je preterano krao! Previše je pogan bio i to će se svima nama olupati o glavu.

, a ne neko ko ih procenjuje na osnovu slike.....a siguran sam da i ti sto se razumeju u te stvari ne proucavaju kvalitet spojnice na osnovu jedne fotografije...