Počeo sneg u Beogradu!!

A koji po redu je taj "zavrsni sloj" ?

Koliko znam, postavi se beton, pa osnovni sloj i gazeci sloj (dva sloja asvalta ukupno). Ako je taj "zavrsni" jednako sa gazeci, onda ok. Ako nije, objasni. To vec dugo stoji nerazjasnjeno.

I verovatno ces da tvrdis da su ulice pre 2000. bile bolje :think:

A za to, da je Djilas nesto ukrao... jesu ga smenili? Jesu. Gde su prijave? Nema ih. Pljuvanje je posluzilo samo radi skidanja i umetanja sopstvene pozadine u fotelju.
Znas kad ce da budu izbori? Za 4 meseca, valjda... pa onda jos mesec dana da dogovore koaliciju (ko god da bude)... Imacemo normalnu vlast u Beogradu ne pre maja 2014. godine.
Ali znas sta ja ocekujem? Da ce sve morati da se plati. Jel ministarka na energetiku rekla da struja mora da se plati? Rekla je, naravno. Uskoro ce da kazu da gas mora da se plati. Pa ce da kazu da i prevoz mora da se plati (sa ili bez busplusa, on nece pojeftiniti). Na kraju ce da za neprijatelje naroda i drzave proglase one koji ne placaju porez i racune.
A ja cu samo da se smeskam.

I pocecu da cistim sneg, samo da prvo ozdravim od ovog gnjaveza od prehlade.

U 20om veku je sve bilo bolje. Sve se pravilo da traje. Danas se sve pravi da što pre dotraje da mora da se kupi novo..
Neće biti prijava. Zato što su svi isti. I naravno da je pljuvanje za to služilo. Misliš da živim u tripu da će ovi da donesu neke olakšice? Ne.
Tvoj Đile je preterano krao! Previše je pogan bio i to će se svima nama olupati o glavu.

Gledaj ovo...

To su ostaci puta koji je pravljen pre više od 40 godina. To je deo koji je ostao vidljiv a ranije je tu most spajao trgovačku i požešku. Pogledaj debljinu asfalta. (poslužila sam se nečijom istrošenom kutijom, čisto da dočaram debljinu)
Pogledaj debljinu asfalta koja se danas postavlja. Da nije možda stvar u tome što je boljeg kvaliteta? Ne. Samo je stvar u tome da se što više ukrade.

Gle sad ovo

Ovaj nadvožnjak (kod ade) takođe ima više od 40 godina. Pogledaj spoj.

a pogledaj đilasov spoj (priključnica u radničku sa novog mosta)

U 20om veku je sve bilo bolje. Sve se pravilo da traje. Danas se sve pravi da što pre dotraje da mora da se kupi novo..
Neće biti prijava. Zato što su svi isti. I naravno da je pljuvanje za to služilo. Misliš da živim u tripu da će ovi da donesu neke olakšice? Ne.
Tvoj Đile je preterano krao! Previše je pogan bio i to će se svima nama olupati o glavu.

A odakle je krao, jel ima dokaza ili ce sve da se zavrsi na stranackom klaparanju? :whistling:

Da li je neka spojnica kako treba ili ne, moze da kaze samo neko ko se razume u spojnice :) , a ne neko ko ih procenjuje na osnovu slike.....a siguran sam da i ti sto se razumeju u te stvari ne proucavaju kvalitet spojnice na osnovu jedne fotografije...

Takodje, u 20. veku je napravljeno i mnogo djubreta.

Da li je neka spojnica kako treba ili ne, moze da kaze samo neko ko se razume u spojnice :) , a ne neko ko ih procenjuje na osnovu slike.....a siguran sam da i ti sto se razumeju u te stvari ne proucavaju kvalitet spojnice na osnovu jedne fotografije...

I to stoji a to je problem koji može da se reši bez ijednog dodatno uloženog dinara. Onaj koji ga baca ima nedelju dana da skuplja po ulici isto. Imamo na pertek i obične i komunalne policije.

A odakle je krao, jel ima dokaza ili ce sve da se zavrsi na stranackom klaparanju? :whistling:

Ja niti sam član, niti podržavam ijednu stranku. A to da li je krao i da li ima dokaza je jako glupo pitanje

Da li je neka spojnica kako treba ili ne, moze da kaze samo neko ko se razume u spojnice
smile1.gif
, a ne neko ko ih procenjuje na osnovu slike.....a siguran sam da i ti sto se razumeju u te stvari ne proucavaju kvalitet spojnice na osnovu jedne fotografije...

Da svi koji se u nešto razumeju rade svoj pos'o u skladu sa onim kako su učeni a ne u slkadu sa tim kako diktira šef lopov sve bi bilo drugačije.
Svima je samo bitno da ture pare u džep a to što ne valja, nije bitno. Popraviće se.

Poslednja izmena:
Ja niti sam član, niti podržavam ijednu stranku. A to da li je krao i da li ima dokaza je jako glupo pitanje

Bezveze je davati izjave bez dokaza. Jel Dacic 5 godina ministar policije? Jel pruzio dokaze? Nije. Moja je pretpostavka da ih ni nema. To sto se iz SNS cuje buka... video sam i vece lazi sa njihove strane.

Jel ima neko utisak o snegu, koji se uglavnom otopio? Jel vam smeta u kretanju kroz grad?

Put do MAXIja kod babe u naselju
Tu je zeznuto baš zimi pošto je nizbrdica, pogotovo kad se zaledi. Samo bi mogli stanari iz okolnih zgrada da se organizuju pa da očiste tih par metara staze, mada je to izgleda suviše komplikovano za njih.
Važno je da su svojevremeno ogranizovali protiv izgradnje tog Maksija i da gadaju radnike na gradilištu krompirima i korama od lubenice.........žarkovčani :lol:

Moze da se organizuje da se ta nizbrdica pomalo posoli. Skupstine stanara imaju pravo na industrijsku so (dzak, dva, u mesnoj zajednici). Mislim da ne kontrolisu koliko je ko trosio, tako da mozes da uzimas svake godine, mislim i vise od jednom... samo ne u bliskom roku.

Jel ovo mozda slika od zime 2011 / 2012. ?

Pa ova nije sigurno. Sećaš se fotkilice drugarčiću plataniću To je ona zima kad si ti stavio fotku od tvoju ljopatu :lol:

Tu je zeznuto baš zimi pošto je nizbrdica, pogotovo kad se zaledi. Samo bi mogli stanari iz okolnih zgrada da se organizuju pa da očiste tih par metara staze, mada je to izgleda suviše komplikovano za njih.
Važno je da su svojevremeno ogranizovali protiv izgradnje tog Maksija i da gadaju radnike na gradilištu krompirima i korama od lubenice.........žarkovčani :lol:

Tu gde je taj put je parkić. Malo dalje je podrum pića. Pijandure sede na klupicama, šljokaju i bacaju flaše. Mala deca se tu igraju a đubreta tona. Ne mogu da verujem da - ako već neće da pozovu komunalce (zbog pijandura) ili JKP Z.Beograd (oni su nadležni za čišćenje parkova, ne JKP Gradska čistoća) ne nađu za shodno da barem jednom mesečno koliko toliko dovedu u red to gde im se deca igraju.

Poslednja izmena:
Verovatno ces da uslikas sam led, jer su ga prvo ovaj minus i potom konacno ovaj vetar potpuno u to pretvorili.
Dobro je da sam malo sredio prilaze zgradi, malo je i sunce pomoglo da se osusi pre ovog vetra, ovo sada je... neprijatno.

Back