Počeo obračun Tadićevog režima protiv Rodića i njegovih listova

To isto su radili i Slobodan Milosevic i Mira Markovic! A sto se tice pomenutog seljaka Raje, za njega me bas zabole. Inace ovde je u pitanju princip, tj.meni se ne svidja sta emituje B92, tj ja mislim da su oni placeni od strane Sorosh fondacije i Jevrejskog lobija kako bi rasturili drzavu Srbiju, a sve pod parolom borbe za demokratiju itd.... pa hajde njih da zatvorimo, ili ajde da organizujemo glasanje pa da vidimo koji od medija imaju podrsku a koji nemaju.... Da rezimiram: Samo trziste je merodavno koji mediji rebaju da postoje a koji ne, tako da dokle god neko kupuje taj, slozicu se sa nekima, toalet papir, trebalo bi da nesmetano rade. Ali da ponovim Isto kao Mira i Sloba, vec vidjeno samo je parola drugacija...........:bye:

To isto su radili i Slobodan Milosevic i Mira Markovic! A sto se tice pomenutog seljaka Raje, za njega me bas zabole. Inace ovde je u pitanju princip, tj.meni se ne svidja sta emituje B92, tj ja mislim da su oni placeni od strane Sorosh fondacije i Jevrejskog lobija kako bi rasturili drzavu Srbiju, a sve pod parolom borbe za demokratiju itd.... pa hajde njih da zatvorimo, ili ajde da organizujemo glasanje pa da vidimo koji od medija imaju podrsku a koji nemaju.... Da rezimiram: Samo trziste je merodavno koji mediji rebaju da postoje a koji ne, tako da dokle god neko kupuje taj, slozicu se sa nekima, toalet papir, trebalo bi da nesmetano rade. Ali da ponovim Isto kao Mira i Sloba, vec vidjeno samo je parola drugacija...........:bye:

Eto to je sustina!!!:ok:

A,vidim i da su ''demokrate'',onako precutno presle preko ovoga,niko da citira post!

Znaci,licemeri i podguzne muve rezima,zacepite!!!:whistling:

Eto to je sustina!!!:ok:

A,vidim i da su ''demokrate'',onako precutno presle preko ovoga,niko da citira post!

Vidi, navedeni citat...
Samo trziste je merodavno koji mediji rebaju da postoje a koji ne, tako da dokle god neko kupuje taj, slozicu se sa nekima, toalet papir, trebalo bi da nesmetano rade.
...je samo sramota sredine. :cool:
To "tržište" i jeste problem ove zemlje i naroda.

Toliko nebuloznih tekstova pljuvaca po Kuriru nisam procitao ni u ovim ali ni ostalim tabloidnim novinama. Sramota za zemlju koja ima takve gradjane. Zabole me za Raju i ostale ali treba dozvoliti slobodu medija a odgovornost snosi svako od nas- izvor informisanja, novinar...
...pa zasto unistiti Kurir ili bilo koji drugi list ako hiljadu, milion puta postavi pitanje- sta je sa obecanim akcijama od 1.ooo evra, ko je nasilno upao, zapoalio Skupstinu, unisti najbolje domace banke, rasprodao imovinu i zaduzio zemlju tri i vise puta u poslednjih deset godina. Koliko je ljudi ostalo na ulici i ... ima milion toga. To u neko ranije vreme nije bilo. Ne treba da mi odgovaraju mrzitelji proslosti, potrebni su mi odgovori o, trezvenih i umnih ljudi koji imaju objasnjenje. Pljuvace po novine i novinare ne prihvatam.

Neeee, nije. Nikako. Nije prodao ni Krajinu, ma jok.Ni Telekom, ne.

...gde su pare od prodaje Krajine, daj informaciju pa da "osinemno" po prodavacima. Sto se tice Telekoma, pa Srbija je vecinski vlasnik, Grcka ima nekog udela, Italijanima su vracene pare. Kamo srece da smo Fabrike duvana ostavili, bar, u drzavne ruke. ne bi bilo rupe u budzetu i toliko odliva love u Ameriku.

Tako sto je instaliran i podrzavan od strane neprijatelja Srbije, tako sto deluje suprotno interesima Srbije, tako sto primenjuje represivne mere prema disidentima...
Jel ti sad malo jasnije?
***** ti drzavu u kojoj je nepismeni gastarbajter iz okoline Smedereva, Raja Rodic neki disident :dash:
u pravu ste ti i moj drug Jarry , pa to prosto mora da propadne :sad2:

Pa objasni to na konretnom primeru, secamo se da imas firmu u delawaru, otud valjda i ovakav žal za kolegom i komsijom rajom rodicem:mrgreen:
Treba da plati, treba da ga oderu i njega i svakog ko utaji porez.
Skoro si na sličan način ovde zakukao i nad teškom sudbinom krimosa Joce Amsterdama, sad žališ za rajom rodićem ccc:lol:

Tri.... osnovane svaka za 50 dolara.... a donose ogromne profite, koje hrabri svercer sa pestera, kome je Beograd bio prevelika metropola, iskoristio za sverc nafte i prasica preko Gazivoda.... a sve u bratskom dogovoru sa vasim vekovnim prijateljima Albancima...

Back