Počelo postavljanje novogodišnje rasvete u Beogradu

комшија

Stara legenda
Banovan
Poruka
95.367
NO COMMENT!

http://rs.n1info.com/a419106/Vesti/Pocelo-postavljanje-novogodisnje-rasvete-u-Beogradu.html

Počelo postavljanje novogodišnje rasvete u Beogradu

novogodisnja-rasveta

Postavljanje novogodišnje dekoracije počelo je danas u Beogradu, a do kraja godine ostalo je više od tri i po meseca. Prošle godine novogodišnja rasveta postavljena je krajem septembra i stajala je na ulicama narednih šest meseci.

Kada je u martu bivši gradonačelnik Beograda Siniša Mali upitan o tome zbog čega novogodišnja dekoracija u Beogradu stoji šest meseci, rekao je "A zašto da ne". Mali je tada rekao i da ne razume zašto bi, kao ranije, moralo da se radi tako da se novogodišnja rasveta postavi 25. decembra i za deset dana skine.

"Beograd je evropska metropola i mi moramo da budemo konkurentni. Ljudi kada odlučuju gde će proslaviti Novu godinu, o tome ne donose odluku 25. decembra, već u junu, julu", kazao je tada Mali.

DmzASQdX4AAQG4-.jpg

Ево га највећи Вучкољуб на Крсти.

Него, није из Србије, већ је усташа из Херцеговине, па не може да се учлани у СНС да ботује за АлеВуа.

Nas dragi U-Boat (svaka slicnost sa Ustasama je slucajna mislio sam na nemacke podmornice iz WW2, majke mi).

Ево га највећи Вучкољуб на Крсти.

Него, није из Србије, већ је усташа из Херцеговине, па не може да се учлани у СНС да ботује за АлеВуа.

Natrag u kavez majmune

- - - - - - - - - -

Nas dragi U-Boat (svaka slicnost sa Ustasama je slucajna mislio sam na nemacke podmornice iz WW2, majke mi).

Jesu sleteli?

Back