ПОЧЕЛО ЈЕ !!!

Čemu zgražavanje kad je i sam to izjavio u prvom obraćanju posle proglašenja pobede - Srbija će nastaviti evropski put...ne kapiram u čemu je problem. Ili ste računali na Nikolićevu čuvenu prevrtljivost... :lol:

Kao informisan covek i prosveceni Evropljanin JA racunam na neminovnu propast EU ... ne kapiram zasto te to toliko boli ... racunala si na tisucljetnu EU ??? :lol:

Zašto to ne pitaš i ove koji se jaljaju sa nekih drugih kontinenata....a..da, ne smeta ti, istomišljenici ste... :lol:

Njih ne pitam zato sto se ne javljaju sa tako egzoticnih i slabo ispitanih mesta kao ovaj ... pa znamo ko tamo vlada .....

al na Novom Zeladu racunam za predsednika biraju kapitena ragbi reprezentacije .. gledo sam neku emisiju na ,, Discovery ,, ...

:cool:
četvrtak 24.05.2012 | 13:21
Vukajlović uskoro na slobodi

Izvor: Tanjug Beograd --
Direktorka RZZO Svetlanu Vukajlović, optužena za malverzacije prilikom nabavke vakcina protiv svinjskog gripa, biće pušetna iz pritvora uz jemstvo.
Iz pritvora će uz polaganje garancija biti pušteni i bivša direktorka "Jugohemije" Smiljka Mileusnić-Adžić.
Specijalni sud u Beogradu odlučio je da iz pritvora pusti i direktora "Detapa" Ljubomira Pavićevića koji je bio uhapšen kada i Svetlana Vukajlović, zbog sumnji u zloupotrebe prilikom nabavke vakcina.
Direktor "Jugohemija farmacija" Vladimir Gravar, ranije je pušten iz pritvora.

Vukajlovićeva, Mileusnić Adžić i Pavićević će, prema rečima portarolke Specijalnog suda Maje Kovačevićeve, iz pritvora izai pošto upišu hipoteke na stanove koje njihove odbrane zalažu kao jemstvo da neće pobeći i da će se odazivati svim pozivima suda.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=05&dd=24&nav_category=16&nav_id=612340

Njih ne pitam zato sto se ne javljaju sa tako egzoticnih i slabo ispitanih mesta kao ovaj ... pa znamo ko tamo vlada .....

al na Novom Zeladu racunam za predsednika biraju kapitena ragbi reprezentacije .. gledo sam neku emisiju na ,, Discovery ,, ...

Ja mislim da su oni podanici iste krune, zašto ih razdvajaš i rušiš njihovo pravo na podaništvo...? :lol:

pa ovo je banana drzava, kako ne shvatas???

srbija-banana država.jpg

Сви поздрав застави :mrgreen:

Back