Pocelo je - prvo prikljucak za struju...

dunavko

Primećen član
Poruka
673
posle odluke da se sirokim narodnim masama omoguci da lakse dobiju,tacnije receno KUPE prikljucak za struju,pocele su guzve za prijave.ova vest je sustinski najvaznija za prost narod u poslednjih 50 godina a imam utisak da nesto nije medijski propracena.razne su price zasto je vlada donelu takvu odluku,te prodaje se eps,te ovo ono.moja teorija je da je neko uradio ono sto sam ja pokusavo pre dvadesetak godina da skupimo pare,angazujemo advokata i tuzimo drzavu srbiju za narusavanje osnovnih ljudskih prava i to sudu u strazburu.neko je to mozda uradio ali to vise nije vazno.ja pripadam generaciji koja je gradila elektro sistem srbije kroz davanja jedne ili vise dnevnica pa i cini mi se i neki samodoprinosi su bili.decenijama je u srbiji dobijanje prikljucka za struju bilo uslovljeno posedovanjem gradjevinske dozvole odnosno placanjem dazbina za komunalije.moralo je da se plati za te famozne komunalne prikljucke bez garancije da ces ih ikada dobiti.tu je voda,kanalizacija,struja,putevi itd..u zavisnosti od zone u kojoj nesretnik gradi objekat bio je ucenjen da plati i do 2000 dinara po kvadratnom metru!!! te pare su uplacivane na racun opstine i tamo su negde odlazile ali nisu za ono zasto su i trebale.ta ucena i kradja,jer kako to drukcije nazvati,je bila i ostala najveca u istoriji srbije!!! evo,radujem sa da je to pocelo sa strujom i nadam se da ce to da se nastavi i sa kanalizacijom i vodovodom,naravno,tamo gde to postoji.
 
nece se ovi parizera najesti
sve su ZUTI pokrali
:hahaha:

ovo je takav spin i takva uvreda na zdrav razum da za sada nema dalje.
OVI su majstori da izmisle nova cuda.

Da li znas recimo da je ceo potez od Pancevackog mosta u Beogradu do Koteza
a ima kuca ima zgrada, salon automobila , privrednika koliko ti dusa iste
sve nelegalno !!! Sve su "privremene dozvole.

Ovo je potez da se svi oni sad "popisu" pa ce biti veselo sa prvim kisama
kada im se septicke jame opet budu izlivale po putu.

A gde smo a da u 21. veku .... Srbijo medj sljivama i elektricnim brojilima
 
Hoces da kazes da meni nece da naplate km kabla do sljivaka, a taj isti km ce da naplate i komsiji i komsiji i komsiji i komsiji.....istu stvar ce naplatiti bar 10torici....?

Ili samo placam prikljucak a oni razvijaju mrezu?????

jedi parizer ne sekiraj se
svak radi svoj posao.
da nije x10 parizer ne bi bio 299,99mona vec
1.238,99malih

uozbiljite se kolega molim vas
ne dovodite me u situaciju da vase postove prijavljujem

:D
 
sustina je da neko ucenjuje gradjane i uskracuje im osnovno pravo na zivot - struja.i to se radi organzovano vec decenijama pod svim politickim partijama koje su bile na vlasti.i niko da se pobuni,bar organizovano.a ne ovi .... koji blokiraju auto put.posle ovog poteza ovaj je neunistiv.
 

Back
Top