Počelo je oslobađanje EU od rusofoba, zastajanja više u tom pravcu neće biti

nesko101

Elita
Poruka
20.731
Autorska
Istorija s ponavlja gledajući Francusku danas a i druge zemlje u EU isto tako čeka.Proces je nepovratan jer narodi EU žele da se oslobode uticaja USA jer neće više niko da gine za njih čak ni narod u samIm SAD.
Mi Srbi možemo isoristiti ovu situaciju da učvrstimo našu poziciju i pokažemo svetu da smo dovoljno jaki da,se nikoga više ne plašimo.

Autorska
Istorija s ponavlja gledajući Francusku danas a i druge zemlje u EU isto tako čeka.Proces je nepovratan jer narodi EU žele da se oslobode uticaja USA jer neće više niko da gine za njih čak ni narod u samIm SAD.
Mi Srbi možemo isoristiti ovu situaciju da učvrstimo našu poziciju i pokažemo svetu da smo dovoljno jaki da,se nikoga više ne plašimo.

Jesi li ti video rezultate izbora, neško?

Autorska
na zapadu se nista ne menja. I dalje Rotschild vlada celicnom pesnicom.
Ta "pobeda" pa potom debakl "desnicara" u Francuskoj je strateska igra Rotschild-sistema. Svaki dogadjaj na zapadu govori da je pod kontrolom Mamona.
Nema spasa za gradjane zapada. Mi, slobodni svet, moramo samo paziti da se to zlo Rotschild, ne preseli u neki drugi region u svetu i da tamo pusti seme zla ko sto je to uradio sa zapadom.

Back