Uraghan Domaćin Poruka 3.917 17.12.2024. u 11:15 - Počeli su i bukvalno da nas gaze! #201 dlugomir: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...a-sa-Futoske-odredjen-pritvor-do-30-dana.html Kliknite za proširenje... Sada partijskom brigadiru moraju objasne zasto nisu poneli fantomke. Predstava i farsa, bice na slobodi za par dana. Da su sendvicarski-bezmozgasi poneli fantomke ne bi bili ni tih par dana u zatvoru.
dlugomir: https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...a-sa-Futoske-odredjen-pritvor-do-30-dana.html Kliknite za proširenje... Sada partijskom brigadiru moraju objasne zasto nisu poneli fantomke. Predstava i farsa, bice na slobodi za par dana. Da su sendvicarski-bezmozgasi poneli fantomke ne bi bili ni tih par dana u zatvoru.
DarkMoon Legenda Poruka 51.720 17.12.2024. u 11:42 - Počeli su i bukvalno da nas gaze! #202 pop80: lepo deca, neki srednjoškolci u Zemunu ponela motke neko pokušao da prođe i razlupali mu auto Kliknite za proširenje... Munze Konza nema zezanja.
pop80: lepo deca, neki srednjoškolci u Zemunu ponela motke neko pokušao da prođe i razlupali mu auto Kliknite za proširenje... Munze Konza nema zezanja.
dlugomir stari roker Moderator Poruka 234.089 17.12.2024. u 16:42 - Počeli su i bukvalno da nas gaze! #203 Nadam se da tuče na ulicama ipak neće postati redovna pojava.
Zlatko 01 Iskusan Poruka 6.914 20.12.2024. u 00:56 - Počeli su i bukvalno da nas gaze! #204 kada se setim demonstracija 9 marta, 1991g,ovo je limunada za njih...ovi napredni, sto ulecu kolima, izgubili bi glavu od demonstranata... Poslednja izmena od moderatora: 20.12.2024.
kada se setim demonstracija 9 marta, 1991g,ovo je limunada za njih...ovi napredni, sto ulecu kolima, izgubili bi glavu od demonstranata...
DarkMoon Legenda Poruka 51.720 20.12.2024. u 12:59 - Počeli su i bukvalno da nas gaze! #205 Zlatko 01: kada se setim demonstracija 9 marta, 1991g,ovo je limunada za njih...ovi napredni, sto ulecu kolima, izgubili bi glavu od demonstranata... Kliknite za proširenje... Definitivno ...studenti su meki ovi danasnji, zbog toga je vucic naredio da se proglasi kraj polugodista jer ga je strah od srednjeskolaca.
Zlatko 01: kada se setim demonstracija 9 marta, 1991g,ovo je limunada za njih...ovi napredni, sto ulecu kolima, izgubili bi glavu od demonstranata... Kliknite za proširenje... Definitivno ...studenti su meki ovi danasnji, zbog toga je vucic naredio da se proglasi kraj polugodista jer ga je strah od srednjeskolaca.
DarkMoon Legenda Poruka 51.720 20.12.2024. u 13:00 - Počeli su i bukvalno da nas gaze! #206 Onaj Zemunac razbi soferku onom manijaku kad je poceo da gazi ljude, tako bi ih i ja uradio.
dlugomir stari roker Moderator Poruka 234.089 20.12.2024. u 22:53 - Počeli su i bukvalno da nas gaze! #207 Zlatko 01: kada se setim demonstracija 9 marta, 1991g,ovo je limunada za njih...ovi napredni, sto ulecu kolima, izgubili bi glavu od demonstranata... Kliknite za proširenje... Dobro, ali mora se priznati i da je tada bila policija sa suzavcima i vodenim topovima. Mene su ispolivali 9. marta.
Zlatko 01: kada se setim demonstracija 9 marta, 1991g,ovo je limunada za njih...ovi napredni, sto ulecu kolima, izgubili bi glavu od demonstranata... Kliknite za proširenje... Dobro, ali mora se priznati i da je tada bila policija sa suzavcima i vodenim topovima. Mene su ispolivali 9. marta.
Zlatko 01 Iskusan Poruka 6.914 21.12.2024. u 01:38 - Počeli su i bukvalno da nas gaze! #208 dlugomir: Dobro, ali mora se priznati i da je tada bila policija sa suzavcima i vodenim topovima. Mene su ispolivali 9. marta. Kliknite za proširenje... ja sam stigao sa krusevackom grupom, nezaboravni dan i velika prilika, koja se nije ostvarila...
dlugomir: Dobro, ali mora se priznati i da je tada bila policija sa suzavcima i vodenim topovima. Mene su ispolivali 9. marta. Kliknite za proširenje... ja sam stigao sa krusevackom grupom, nezaboravni dan i velika prilika, koja se nije ostvarila...
dlugomir stari roker Moderator Poruka 234.089 21.12.2024. u 15:19 - Počeli su i bukvalno da nas gaze! #209 Zlatko 01: ja sam stigao sa krusevackom grupom, nezaboravni dan i velika prilika, koja se nije ostvarila... Kliknite za proširenje... Da, nažalost. Sve bi bilo drugačije da jeste.
Zlatko 01: ja sam stigao sa krusevackom grupom, nezaboravni dan i velika prilika, koja se nije ostvarila... Kliknite za proširenje... Da, nažalost. Sve bi bilo drugačije da jeste.