- Poruka
- 234.022
Zaboravili su da stave maske i pokriju registarske tablice.Izgleda da predsedniku nisu odradili posao kako valja, pa ih se odrice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravili su da stave maske i pokriju registarske tablice.Izgleda da predsedniku nisu odradili posao kako valja, pa ih se odrice
da li su uhapseni?Напредно
Не, зашто би хапсили своје.da li su uhapseni?
lepotanLjudi, evo ovog hrabrise koji je pretio da nije dovoljno tukao
lepotan
"Променићеш га"lepotan
ni spoljasnje mu ne manjkaIma unutrasnju lepotu...
"Родићеш му сина, краља кокаина"...ni spoljasnje mu ne manjka![]()
ni spoljasnje mu ne manjka![]()
palis se na cudne muskarce."Родићеш му сина, краља кокаина"...
ni ja,salim seAko tako kazes, dobro
Ja licno mu ne bih dao
Ти си рекла да је леп, тако немој ту да се правиш...palis se na cudne muskarce.
pa salila sam se..Ти си рекла да је леп, тако немој ту да се правиш...
Несрећа са надстрешицом је толико исполитизована, да ни власт ни демонстранти немају никаквог респекта према жртвама и њиховим породицама.Те жртве су само монета за поткусуривање у надгорњавању ко је крив , саме жртве ништа не значе ни једнима ни другима.Da je neko tvoj stradao pod nadstrešnicom, ne bi ti zastupao legalizam, u to sam siguran.
Ali pošto na sreću nije, može ti se da sviraš kujcu.
Поготово не власти, где ничији живот није важан.Несрећа са надстрешицом је толико исполитизована, да ни власт ни демонстранти немају никаквог респекта према жртвама и њиховим породицама.Те жртве су само монета за поткусуривање у надгорњавању ко је крив , саме жртве ништа не значе ни једнима ни другима.
Ali taj sistem u kome se nema respekta ni prema kome, pa ni prema žrtvama, ste upravo vi socijalisti postavili. Ova sadašnja opozicija je zapravo ono što je preostalo od kritičkog mišljenja prema vlasti nakon svih premlaćivanja, ubistava, otkaza i proterivanja iz zemlje koje vi i radikali bez bedža sprovodite već 35 godina.Несрећа са надстрешицом је толико исполитизована, да ни власт ни демонстранти немају никаквог респекта према жртвама и њиховим породицама.Те жртве су само монета за поткусуривање у надгорњавању ко је крив , саме жртве ништа не значе ни једнима ни другима.
А шта би се то радикално променило да садашња опозиција смени Вучића? Они се не би уграђивали у све послове, запошљавали своје страначке кадрове, не би шуровали са криминалцима, не би држали тужилаштво под контролом извршне власти ?Ali taj sistem u kome se nema respekta ni prema kome, pa ni prema žrtvama, ste upravo vi socijalisti postavili. Ova sadašnja opozicija je zapravo ono što je preostalo od kritičkog mišljenja prema vlasti nakon svih premlaćivanja, ubistava, otkaza i proterivanja iz zemlje koje vi i radikali bez bedža sprovodite već 35 godina.
Da ste nakon pada komunizma radili na uspostavljanju zdravijeg društva, danas bi sve bilo bolje. Ne, vi ste svoje ucenjene pristalice i kriminalce slali na demonstrante isto kao što to danas radi ovaj vaš učenik. Ovakvo srpsko društvo je vaša zaostavština.
U pravu si da se ništa radikalno ne bi promenilo. Ja nisam za to da trenutna opozicija bude ta opcija koja će da zameni vladajuću garnituru. Ali sam isto tako svestan da, ukoliko se ne bude pojavila neka nova opoziciona snaga, ću morati da ozbiljno razmislim da zapušim nos i na sledećim izborima glasam za ono što je u ponudi. Jer boljeg od toga nema, a ni goreg od SNS-SPS kriminalaca ne može biti.А шта би се то радикално променило да садашња опозиција смени Вучића? Они се не би уграђивали у све послове, запошљавали своје страначке кадрове, не би шуровали са криминалцима, не би држали тужилаштво под контролом извршне власти ?
Па они су то све радили до 2012 године, и сада да им верујемо на часну реч да то неће поново радити.
Па запушили смо нос 2012 године и гласали за Тому и СНС, да нас избаве од ДС и Тадића, а сада треба поново да запушимо власт и гласамо за деривате ДС да нас спасе од СНС и Вучића?U pravu si da se ništa radikalno ne bi promenilo. Ja nisam za to da trenutna opozicija bude ta opcija koja će da zameni vladajuću garnituru. Ali sam isto tako svestan da, ukoliko se ne bude pojavila neka nova opoziciona snaga, ću morati da ozbiljno razmislim da zapušim nos i na sledećim izborima glasam za ono što je u ponudi. Jer boljeg od toga nema, a ni goreg od SNS-SPS kriminalaca ne može biti.
Ako je uzrok problema buržoazija, kako onda objašnjavaš sličan odnos prema politici i u vreme KPJ. I tad se u politiku ulazilo zbog lične koristi, na radničkim savetima stalno svađe oko toga ko će da dobije stan. Nešto drugo je tu u pitanju.Па запушили смо нос 2012 године и гласали за Тому и СНС, да нас избаве од ДС и Тадића, а сада треба поново да запушимо власт и гласамо за деривате ДС да нас спасе од СНС и Вучића?
Не може да се појави нека нова опозиција, карте су већ подељене, Вучић на РТС, Пинк, Хепи а Ђилас и екипа на Н1 и Нова С.Ако неко ту непозван и улети, онда га једна од ових екипа апсорбује или га сви заједно маргинализују.Нико нов ту не може да улети јер му требају и новац и медији, а то неће дозволити ни власт ни садашња опозиција.
Ти стварно мислиш да се у буржоаској либералној демократији тек тако појављују нове политичке странке(а да су релевантне), па свуда у капиталистичким земљама се на власти смењују 2 екипе.
I ovde su razlupali auto nekom taksisti koji je pokušao da prođe pre par nedelja.lepo deca, neki srednjoškolci u Zemunu ponela motke
neko pokušao da prođe i razlupali mu auto