- Poruka
- 235.119
To je njegova stvar.Objasni mu, navrzo ko smrt na babu.
A nema ni decu, a prica o deci.
Smejurija![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je njegova stvar.Objasni mu, navrzo ko smrt na babu.
Smejurija![]()
Pa nek prica sebi, nemoj meni da se obracaTo je njegova stvar.
Od sada kamenice u dzep. Za stakla i soferke ubica.
Vrati se nazad pa vidi ko je koga prvi citirao.Objasni mu, navrzo ko smrt na babu.
Smejurija![]()
Vrati se nazad pa vidi ko je koga prvi citirao.
Mrzim revolucionare od kuce.Na ulicu pa skidaj *****.
Ali mozda ces morati i malo krvariti.I ***** ima bodlje.
Pa najlakse reci sns-ovac i zavrsiti.Ajde, paljba, SNS-ovac.
Koliko vas je, bre, odakle ničete više?!
Al gotovi ste!!!
Kakav peper sprej tu se uzima kamencuga i skocis na haubu i udri po staklu.
Ovo ulijetanje autima na protestante postaje sve cesce.
Nadam se da ce ti ljudi koji protestuju postavljati ubuduce neka starija auta ispred sebe.Ili neka u prvim redovima stoje gov.na iz opozicije.
Najbolje da se potuku politicari iz pozicije i opozicije i svi izginu.
I onda da biramo na izborima nesta novo.
Ma kakvo vanredno stanje svi na ulice, dosta su nas zatvarali ko stoku, pre 4 godine i nikad vise.Ove brljotine vode u uvođenje vanrednog stanja.
Namešteno i predviđeno
Kakva crna Marinika i Đilas?Puna podrska za svaku borbu protiv kriminalnog, narko rezima, u kome svaki clan ima za cilj iskljucivo licno bogacanje i pljacku drzavnog novca. Sve i da je "namesteno", "rezirano", "zamena marioneta okupatora", to i treba da se desi. Nece biti vece satisfakcije nego videti lopove i kriminalce iz ove vlasti u zatvoru. Pa nek dodju Marinika i Djilas kao druge marionete, pa cemo da vidimo kako ce da vladaju. Ako i oni zakazu, i njih cemo u zatvor.
Zatvaraće vas opet.Ma kakvo vanredno stanje svi na ulice, dosta su nas zatvarali ko stoku, pre 4 godine i nikad vise.
Pa vidim da se oni isticu kao neke vodje opozicije, zato sam napisao to. Naravno da ne bih voleo ni njih da vidim na celu drzave.Kakva crna Marinika i Đilas?
Pa oni su ista priča
Pa bio sam, ustvari i veoma blizu.Pa nek prica sebi, nemoj meni da se obraca
A i ti - izadji na ulice, Novi Sad ti gori!
Nema od toga nista.Zatvaraće vas opet.
To je ista ekipa.Pa vidim da se oni isticu kao neke vodje opozicije, zato sam napisao to. Naravno da ne bih voleo ni njih da vidim na celu drzave.
Puna podrska za svaku borbu protiv kriminalnog, narko rezima, u kome svaki clan ima za cilj iskljucivo licno bogacanje i pljacku drzavnog novca. Sve i da je "namesteno", "rezirano", "zamena marioneta okupatora", to i treba da se desi. Nece biti vece satisfakcije nego videti lopove i kriminalce iz ove vlasti u zatvoru. Pa nek dodju Marinika i Djilas kao druge marionete, pa cemo da vidimo kako ce da vladaju. Ako i oni zakazu, i njih cemo u zatvor.
u pecenjariPa bio sam, ustvari i veoma blizu.![]()