Pocela kampanja na netu Rio Tinto

U momentima kad je opozicija bila ujedinjena i najjača, gospodin Hil se nesebično umešao u korist predsednika pa "ljubazno zamolio" Lazovića i Grbovića da razbiju koaliciju i izađu na izbore i pošteno izgube. Sad je opozicija razbijena na atome, praktično ne postoji. Predsedniku i ekipi je otvoren put na nekoliko koruptivnih godina bez ometanja. Tako da je usluga gospodina Hila bila izdašna i veoma vredna. Sad se očekuje od predsednika da "plati". Nema džabe ni kod babe ;)

Господин Хил овде представља најмоћнију силу света, те се може закључити да та подршка стабилности нашег руководства помало потиче и из компатибилности наше суверене и независне политике са интересима Сједињених Држава. То није лоше, јер су мир и стабилност најбитнији.
У америчком предузетничком духу је да се уз очување општег интереса оствари и понеки лични профит.

Господин Хил овде представља најмоћнију силу света, те се може закључити да та подршка стабилности нашег руководства помало потиче и из компатибилности наше суверене и независне политике са интересима Сједињених Држава. То није лоше, јер су мир и стабилност најбитнији.
У америчком предузетничком духу је да се уз очување општег интереса оствари и понеки лични профит.

Како ти лепо упакујеш Америчку подршку наоружавање вашем Брозу озни и кноју и америчку издају Дражи.

Ово што си написао само једно значи: довели смо вас 1944 на власт и наши сте.

Razlika izmedju robota i ljudi je sto roboti nemaju usta, ali na mestu gde su usta imaju zvucnike koji emituju celovecernji program.
1721122543389.png

Znate sta su meni rekli kad sam pitao zasto sve poljoprivredne apoteke naprave web sajt a nema nigde cene preparata, a i masa proizvodjaca tj trgovaca tako radi..

Kazu pa svejedno , zvaces telefonom da pitas..
Hocu tuki da zovem...
A znam jos gore od mene koji sigurno nece ni da pomisle da zovu...

Kaze ne znamo da li ces da uzmes 1 vrecu ili 20 vreca...
Pa napisi cenu za jednu vrecu , a pa onda ce ovi sto i inace zovu telefonom da pomisle da je ta cena i za 20 vreca, pa ce da odustanu...nama su bitniji kupci koji

zovu i cenkaju se kad ne pise koja je cena
da moraju da se pojave, a kad su vec dosli ako su umorni onda ce da kupe ako je malo veca cena, vidis im po kolicini znoja na licu...
Pipnes ga da vidis koliko uopste zna koje su cene pa mu zavalis...ako hoce da ima bez obzira na cenu..

Dakle u krvi , jos kao beba se naviknu da rade prevare a ne trgovinu...ucene a ne plasman...

Nisam hteo da pitam ono sto se meni desava cesto a to je da pokupe informacije na mom sajtu a onda odu i kupe kod drugog misleci da je i njihova roba iz malezije, indonezije ili hong konga....kao srbija je mala...a ono sipak, bude neka kina za plakanje..

Uopste mi se ne raspravlja sa prepametnima, jer znam da postoji cirkus, osobe koje gledaju sta je na akcijama i idu i kupuju po komad dva , pola kg, samo ono sto je na akciji....
To je suprotno od onog sto oni misle, ali stvarno kad pitas za cene npr hromiranog celika...ako si firma, cena je 4x skuplja nego ako si obican gradjanin...
Nekako se svima vise isplati kad su firme i kupci vise plate i prodavci usluge vise naplate...

O pa da postoji ceneteka, , ocigledan dokaz da neko gleda cene pre nego sto ode da kupuje..
Dali ste ODLIČAN primer - poljoprivrednu apoteku.
Mnogi su bankrotirali zbog seljačke logike "ja da zaradim a ti jok"
Ali nisu se prodavci vodili tom logikom nego poljoprivrednici
Ako je negde 50 dinara jeftinije ima i kilometre kolima da predje a znamo pošto litar benzina.

Medjutim seljana je takva i tu ne možeš ništa sem da se prilagodiš seljačenju
Dakle dok ti neko ne uplati ti ne naručuješ iz Madjarske ništa.

Ako me niste razumeli daću vam seljački primer nad primerima kako rade seljaci čak i kad zarade malo u inostranstvu
Seljačina sa parama je nešto najgrdje, kancer svakog društva

Šta mislite, šta je seljačina uradila ako tri različita servisa traže istu osovinu i prednji disk za Grand Chrokee istog dana a treba da se pošalje za Petrovac na Mlave?
Tamo svi vozedu Grand Cherokee, slučajnos?

Još je i dobro dok su u Petrovac na Mlave
Kad naidju takvi u Beograd to je onda Sodoma i Gomora
Ulete u prodavnicu i konzumiraju proizvode a na kasi zavitlavaju kasirku sa karticom za koju znaju da nemaju sredstava.
I to u najboljem slučaju jer "neće oni da propanu ako ja malo izem od ovoga"

Poslednja izmena:

Back