јанпи
Elita
- Poruka
- 17.718
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U momentima kad je opozicija bila ujedinjena i najjača, gospodin Hil se nesebično umešao u korist predsednika pa "ljubazno zamolio" Lazovića i Grbovića da razbiju koaliciju i izađu na izbore i pošteno izgube. Sad je opozicija razbijena na atome, praktično ne postoji. Predsedniku i ekipi je otvoren put na nekoliko koruptivnih godina bez ometanja. Tako da je usluga gospodina Hila bila izdašna i veoma vredna. Sad se očekuje od predsednika da "plati". Nema džabe ni kod babe
Господин Хил овде представља најмоћнију силу света, те се може закључити да та подршка стабилности нашег руководства помало потиче и из компатибилности наше суверене и независне политике са интересима Сједињених Држава. То није лоше, јер су мир и стабилност најбитнији.
У америчком предузетничком духу је да се уз очување општег интереса оствари и понеки лични профит.
Ti bi trebao više da brineš o tome što svakog nleegalnog ciganina u Evropi proglase za Bugarina i pošalju u BugarskuPodrška za Rio Tinto
Je suis Rio
Ti bi trebao više da brineš o tome što svakog nleegalnog ciganina u Evropi proglase za Bugarina i pošalju u Bugarsku
"Dokle ćete da targetirate novinare nezavisnih medija..."? - pitaju sa N1.
Dali ste ODLIČAN primer - poljoprivrednu apoteku.Znate sta su meni rekli kad sam pitao zasto sve poljoprivredne apoteke naprave web sajt a nema nigde cene preparata, a i masa proizvodjaca tj trgovaca tako radi..
Kazu pa svejedno , zvaces telefonom da pitas..
Hocu tuki da zovem...
A znam jos gore od mene koji sigurno nece ni da pomisle da zovu...
Kaze ne znamo da li ces da uzmes 1 vrecu ili 20 vreca...
Pa napisi cenu za jednu vrecu , a pa onda ce ovi sto i inace zovu telefonom da pomisle da je ta cena i za 20 vreca, pa ce da odustanu...nama su bitniji kupci koji
zovu i cenkaju se kad ne pise koja je cena
da moraju da se pojave, a kad su vec dosli ako su umorni onda ce da kupe ako je malo veca cena, vidis im po kolicini znoja na licu...
Pipnes ga da vidis koliko uopste zna koje su cene pa mu zavalis...ako hoce da ima bez obzira na cenu..
Dakle u krvi , jos kao beba se naviknu da rade prevare a ne trgovinu...ucene a ne plasman...
Nisam hteo da pitam ono sto se meni desava cesto a to je da pokupe informacije na mom sajtu a onda odu i kupe kod drugog misleci da je i njihova roba iz malezije, indonezije ili hong konga....kao srbija je mala...a ono sipak, bude neka kina za plakanje..
Uopste mi se ne raspravlja sa prepametnima, jer znam da postoji cirkus, osobe koje gledaju sta je na akcijama i idu i kupuju po komad dva , pola kg, samo ono sto je na akciji....
To je suprotno od onog sto oni misle, ali stvarno kad pitas za cene npr hromiranog celika...ako si firma, cena je 4x skuplja nego ako si obican gradjanin...
Nekako se svima vise isplati kad su firme i kupci vise plate i prodavci usluge vise naplate...
O pa da postoji ceneteka, , ocigledan dokaz da neko gleda cene pre nego sto ode da kupuje..
Tatalovićka bi mogla malo medikamente da uzme cmizdri kako je bila mobingovana a ovde nema trunke poštovanja kad ko govori