Почела кампања "Београд не може да чека": Милан Ст. Протић о томе ко би најбоље водио град

Пропали политичар, пропали опозиционар, пропали дипломата, пропали амбасадор, Милан Ст. Протић, једном речју тотална пропалица, прича о томе ко би најбоље водио Београд.

Нека хвала. Увођењем њега у целу причу опорба ће само још више изгубити подршку у народу. Што и није тако лоша чињеница.

Protić je pametan čovek, ako je odlučio da se politički aktivira, to je lepa vest
Лепа је вест што ће опозиција још више изгубити подршку сад кад су активирали пропалог Протића. :ok:

Prema rečima Jovanovića, kampanja ne treba da zameni postojeće političke aktere, već da bude jedna vrsta kape, ispod koje ima mesta za sve dobronamerne ljude.

Интересантно. Наш прецедник покушава да направи неки Народни покрет за Србију, а ови неки Народни покрет за Београд?

Glupo je sto uopste pricamo , svi znamo da ljudi u Srbiji ne razlikuju dupe od glave i da nemaju nos za dobrog politicara, a plus i imaju narav da ne zele nekog ko dobro uredjuje ili nezavisnije pravi odnose u politici...

Ovde se sada namerno prave odnosi da su sto vise isprepleteni jer onda se moraju ispostovati, suvise zavisi dil od dila...

Pokvarenost naroda je ogromna, pa se neki tese da su samo malo pokvareni , a nisu , dok drugi smatraju da su pokvareni onoliko koliko treba da bi opravdali novac koji su dobili..

Лепа је вест што ће опозиција још више изгубити подршку сад кад су активирали пропалог Протића. :ok:
Upravo ... kćeri poslao u Švajcersku a on se ovde qurcebata :D

Mislim da ima kompleks manje vrednosti, u odnosu na svoje koliko-toliko, uspešne pretke.

Mislim da ima kompleks manje vrednosti, u odnosu na svoje koliko-toliko, uspešne pretke.
Апсолутно. И не само тај. Лик је тешко искомплексиран, све се прави паметан, свима држи неке лекције, све се позива на претке, а он лично сам у животу ништа није урадио.
Обична пропалица.

Мада, добро је што је активиран, то ће само оборити подршку прозападној опорби, а то је за Србију добра вест.

Ja bih bolje vodio Bg od svih ovih , ali tu ima jedan problem...ja nisam zainteresovan da se zaebavam sa neotesanom stokom Beograda....

Treba ti 3 godine da rasteras gamad , da tek pocinje da se nazire mladi zelenis ispod naslaganog smeca.....

Ne zaboravite sadasnju poziciju , autokrata koji lupa sakom o sto , masa dupeuvlakaca koji angazuju ljude sa maskama koji ce eliminisati usred bela dana nepozeljne ljude iz odredjenih lokacija...fali samo da se kolima izlazi i heklerima crta po zgradama beograda..mada iskren da budem, video sam otmicu u sred dana kod fontane krimosi i neka zena poludrogirana ili skroz omamljena...

Ali mi i dalje imamo Velju Nevolju kao drugara Vucica, i Vulina i imamo nerasciscene racune u policijskom vrhu...

Лепо си ти уочио невоље будућег градоначелника,
али ми је интересантно да не схваташ да се овај тренутни
бори баш са побројаним проблемима ...

Апсолутно. И не само тај. Лик је тешко искомплексиран, све се прави паметан, свима држи неке лекције, све се позива на претке, а он лично сам у животу ништа није урадио.
Обична пропалица.

Мада, добро је што је активиран, то ће само оборити подршку прозападној опорби, а то је за Србију добра вест.

Протић ништа није урадио ?!
Како си ти неупућен ...

Не би тако размишљао да му видиш имовинску карту.

И још искомплексиран ?
Хахахахаа !!!!

Лепо си ти уочио невоље будућег градоначелника,
али ми је интересантно да не схваташ да се овај тренутни
бори баш са побројаним проблемима ...
Ne, zato sto ja sam sam, a oni su u ekipi....

Ne, zato sto ja sam sam, a oni su u ekipi....

Схватио си своју слабост ?

То је добро, јер у току је светско екипно првенство,
нема места за усамљене будале.

Схватио си своју слабост ?

То је добро, јер у току је светско екипно првенство,
нема места за усамљене будале.
Pa nisam siguran da te bas razumem...
Sasvim je ok imati plan i projekat kao pojedinac i onda razvijati i ostvarivati taj plan..

Medjutim ako imas hostile okruzenje, onda se ne moze govoriti o tome...

Svi ovi nemaju nikakve razvojne planove, samo drp ciljeve i namere, uskogrudo razmisljanje i ko prvi taj popljacka sve..

Nemam simpatije za takve trke i hajde da ih pustimo...

Tacno je da je to savremeni trend, ako nas je 20 onda cemo brzo doci , brzo popljackati i posle nek se ebu ostali...
I tako se sve odigrava godinama...

Sad mi ti kazes da tako mora ili da tako podrzavas, i ja kazem dobro ...
Nista novo ...

Ali to ne znaci da ja imam bas naklonjeno misljenje takvom resavanju i ponovnom resavanju stvari...

Pa nisam siguran da te bas razumem...
Sasvim je ok imati plan i projekat kao pojedinac i onda razvijati i ostvarivati taj plan..

Medjutim ako imas hostile okruzenje, onda se ne moze govoriti o tome...

Svi ovi nemaju nikakve razvojne planove, samo drp ciljeve i namere, uskogrudo razmisljanje i ko prvi taj popljacka sve..

Nemam simpatije za takve trke i hajde da ih pustimo...

Tacno je da je to savremeni trend, ako nas je 20 onda cemo brzo doci , brzo popljackati i posle nek se ebu ostali...
I tako se sve odigrava godinama...

Sad mi ti kazes da tako mora ili da tako podrzavas, i ja kazem dobro ...
Nista novo ...

Ali to ne znaci da ja imam bas naklonjeno misljenje takvom resavanju i ponovnom resavanju stvari...

Ма ти ћеш наравно да им ј еб еш мајку где те не чују ...

Back