Počela je proizvodnja Samsung Galaxy F62 telefona

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
28.229
Počela je proizvodnja Samsung Galaxy F62 telefona


Samsung je započeo sa proizvodnjom Galaxy F62 telefona, u svojim postrojenjima u Indiji. Prema navodima izvora, očekuje se da će ovo biti jedan od najtanjih telefona južnokorejske kompanije.


Galaxy F62 je već neko vreme u pripremi, a tržište Indije je među prvima na kojima bi telefon trebalo da se pojavi. Telefon, sa oznakom modela SM-E625F, se već pojavio na Geekbenchu, koji otkriva njegov čipset, RAM i operativni sistem.

Prema informacijama sa Geekbencha, Samsung Galaxy F62 će koristiti Exynos 9825 čipset, uz 6GB RAM-a i Android 11 OS. Sugeriše se da će ovaj telefon iz gornjeg srednjeg segmenta imati AMOLED ekran, više kamera senzora, veliku bateriju sa podrškom za brzo punjenje i 4G LTE konekciju. Ostatak specifikacija telefona još nije poznat, ali se očekuje da će uskoro početi da se pojavljuje još detalja.

Pojavile su se i informacije o objavi Samsung Galaxy M12 modela. Telefon je dobio Bluetooth SIG i Wi-Fi Alliance sertifikate za modele sa oznakama SM-M12FG/DS i SM-F12G/DS. Veruje se da će Galaxy M12 biti rebrendirani Galaxy F12. Očekuje se Infinity-V displej od 6.5 i 6.7 inča, četiri kamere i 7000mAh baterija.

Izvor: 91Mobiles
 

Back
Top