Pocela izgradnja gasovoda kojim ce Rusija snabdevati Kinu!!!

Е тако!!! :ok:

А Меркелова нека и даље чеше своју нацистичку гузицу и договара се против Русије са Хусеином Обамом...

Nikad se Merkelova nije dogovarala protiv Putina, naprotiv, Nemacka je skoro jedina zemlja danas u EU koja postuje Rusiju i ne potcenjuje njen znacaj bas zato sto je i sama jaka.

@ tema

Ako je ovo tacno, lepo, treba se osloboditi EUropskog jarma po svaku cenu.

Neka im je sa srecom!!!

Zasto?:dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Nikad se Merkelova nije dogovarala protiv Putina, naprotiv, Nemacka je skoro jedina zemlja danas u EU koja postuje Rusiju i ne potcenjuje njen znacaj bas zato sto je i sama jaka.

Ne, nego zato sto u Frankfurtu cirkulisu ruske pare, pa su ostavili moral po strani, bitno im je samo da zarade.

Kultura i istorija totalitarizma tesko da nekog moze bilo sta da natera, osim na silu. Vise kulture te ispuni kada odgledas najkomercijalniji holivudski film.

него...да ли си се коначно одлучио где смо ми по питању културе?
На европском, оријенталном или византијском "талону"???

Свашта си тврдио ками (ками!!! :hahaha:) па да видимо шта данас мислиш?

"Osim"??

Pa to je za zapadne pojmove sve.

Ne, glavni zapadni uticaj je kulturoloski.

- - - - - - - - - -

него...да ли си се коначно одлучио где смо ми по питању културе?
На европском, оријенталном или византијском "талону"???

Свашта си тврдио ками (ками!!! :hahaha:) па да видимо шта данас мислиш?

Sta sam bre svasta tvrdio? Mi smo najzabaceniji i najmalogradjanskiji deo zapadne civilizacije, je li to treba po 1000-i put da ti crtam?

Ne, glavni zapadni uticaj je kulturoloski.

- - - - - - - - - -

Sta sam bre svasta tvrdio? Mi smo najzabaceniji i najmalogradjanskiji deo zapadne civilizacije, je li to treba po 1000-i put da ti crtam?

Па добро...није Лесковац баш толико лош.

А тврдио си све што сам поменуо...у зависности од теме.
да смо део
-Европског културног простора
-Византијског културног простора
- Оријенталног културног простора

па рекох да питам - шта тренутно мислиш?

Па добро...није Лесковац баш толико лош.

А тврдио си све што сам поменуо...у зависности од теме.
да смо део
-Европског културног простора
-Византијског културног простора
- Оријенталног културног простора

па рекох да питам - шта тренутно мислиш?

Ne lupetaj.

Само те питам - Које је твоје тренутно важеће мишљење обзиром да често мењаш своје ставове.

П.С.
Ја лично волим Лесковац.
Поготово кафану Мажестик код техничке школе "раде металац" (Раде IRON MAIDEN). Клопа је супер, поготово гурманске пљеске и телећа глава (када год је једем помислим на те.. једног форумаша) .......... али немој случајно да се зезнеш па да одеш до клоње............

Poslednja izmena:
Gde sam pisao bilo sta drugo od prethodne poruke koju si citirao?

на форуму пдф.......... годинама их понављаш

П.С.
Ја лично волим Лесковац.
Поготово кафану Мажестик код техничке школе "раде металац" (Раде IRON MAIDEN). Клопа је супер, поготово гурманске пљеске и телећа глава (када год је једем помислим на те.. једног форумаша) .......... али немој случајно да се зезнеш па да одеш до клоње............

Back