Побуна Вагнера против Русије! Ка Москви маршира 25.000 војника - "борци и ја уништићемо свакога ко нам стане на пут"

AMERIKO SMRADE.jpg

Можда је Пригожинова прича и истинита али цео утисак квари убачени пропагандни
материјал слободне Европе. У сваком случају ако преузму овакви попут Пригожина
тек тад смо наебали, јер како сам рече 'дедице немају муда да употребе тактичко нуклеарно оружје'.
У преводу 'ја имам и знам људе који имају' а где је тактичко ту је и стратешко.
Можда је ипак бољи овај контролисани рат од општег којег би водио Пригожин.
Такође број младих војника који су терали технику говори у прилог да се деловало наврат-нанос
без доброг и коначног плана. Какви год да су лоши стратези и официри и какви год да су им разлози
урадили би то боље ако су већ планирали. Та ситница руши целу Пригожинову причу.
Из неког разлога војна вежба је преокренута у СВО, што сведоче и заробљени младићи.
Шупља му је и прича о тајкуском настојању да по сваку цену продуже виталност својим телима а самим
тим и живот. Какве то везе има са ратом у Украјини? Могли су једноставно отићи на клинике у којима се
сервисирао Ротшилд. Не помињање имена, цело излагање чини нестабилнијим а као што рекох уметци
слободне Европе стављју потпис пропагандне машинерије.

Можда је Пригожинова прича и истинита али цео утисак квари убачени пропагандни
материјал слободне Европе. У сваком случају ако преузму овакви попут Пригожина
тек тад смо наебали, јер како сам рече 'дедице немају муда да употребе тактичко нуклеарно оружје'.
У преводу 'ја имам и знам људе који имају' а где је тактичко ту је и стратешко.
Можда је ипак бољи овај контролисани рат од општег којег би водио Пригожин.
Такође број младих војника који су терали технику говори у прилог да се деловало наврат-нанос
без доброг и коначног плана. Какви год да су лоши стратези и официри и какви год да су им разлози
урадили би то боље ако су већ планирали. Та ситница руши целу Пригожинову причу.
Из неког разлога војна вежба је преокренута у СВО, што сведоче и заробљени младићи.
Шупља му је и прича о тајкуском настојању да по сваку цену продуже виталност својим телима а самим
тим и живот. Какве то везе има са ратом у Украјини? Могли су једноставно отићи на клинике у којима се
сервисирао Ротшилд. Не помињање имена, цело излагање чини нестабилнијим а као што рекох уметци
слободне Европе стављју потпис пропагандне машинерије.
Znači, razlog što su rusofili Križe bili uplašeni za vreme puča, je što su se sekirali kako će Kolektivni Zapad proći pod još groznijim ruskim predsednikom

Znači, razlog što su rusofili Križe bili uplašeni za vreme puča, je što su se sekirali kako će Kolektivni Zapad proći pod još groznijim ruskim predsednikom
Шта нас либо рацку за Запад. Камо лепе среће да их сатру торнада, клизишта, вулкани, пожари и поплаве.
Господ рече да је освета у његовим рукама. Забринули смо се да се Русија не забави о свом јаду, без ње смо угасили.
Не мора Русија ништа да ради, само да је ту и да повремено спречи нестанак и понижење Србије и српског народа.

Забринули смо се да се Русија не забави о свом јаду
Znači ipak je Putin garant vaše mentalne stabilnosti

I nije tačno da će njegovim odlaskom "samo biti još bolji provod za rusjake"

Znači ipak je Putin garant vaše mentalne stabilnosti

I nije tačno da će njegovim odlaskom "samo biti još bolji provod za rusjake"
Небитно ко је на челу Русије, битно да постоји и да је јака.

Back