Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina , ali htela sam da vidim kako se osećate kada pobedite u ljubavi.U stvari šta je to pobeda u ljubavi , da li je to da se vi osećate da ste pobedili ili kada se draga osoba oseća pobednikom vašom zaslugomPobeda je tako relativna stvar![]()
Da ne meri se pobedom ali kada nam je ljubavni život sređen i kada smo srećni lakše stižemo do drugih pobeda.Znaš na poslu smo dobili neke dnevnike da pišemo svaki dan o pobedama na poslu.Možda je to glupost a možda i nije pa sam pokušala da kroz ljubav vidim kako stići do pobede.Normalno ako smo zaljubljeni i srećni onda nam i posao ide od ruke , i to je jedna vrste pobede.A i ja sam izgleda pogrešno postavila temu gde je romantika , izviniiiiLjubav se ne meri "pobedom"![]()
Da ne meri se pobedom ali kada nam je ljubavni život sređen i kada smo srećni lakše stižemo do drugih pobeda.Znaš na poslu smo dobili neke dnevnike da pišemo svaki dan o pobedama na poslu.Možda je to glupost a možda i nije pa sam pokušala da kroz ljubav vidim kako stići do pobede.Normalno ako smo zaljubljeni i srećni onda nam i posao ide od ruke , i to je jedna vrste pobede.A i ja sam izgleda pogrešno postavila temu gde je romantika , izviniiii![]()
Da li mogu da ga prebacimNemas sta meni da se izvinjavas, mozda si i na pogresnom pdf-mu postavila temu, moguce, pozdrav![]()
Da li mogu da ga prebacim![]()
Da ga prebacis, ne znam pitaj moderatora
![]()