Победа комуниста на изборима у Непалу!

oktobar49

Primećen član
Poruka
745
9ucTwJA.jpg


Извор: https://www.dtnext.in/News/World/20...nist-Party-wins-big-in-National-Assembly-.vpf

Владајућа Комунистичка партија Непала (НКП),сестринска партија НКПЈ у Србији, однела је још једну убедљиву победу на изборима за Народну скупштину.НКП је освојила 16 од 18 мандата у свих седам провинција у овој земљи.Избори су одржани 23.јануара,а односили су се на места ротирајућих чланова скупштине.

НКП сада контролишe 50 од 59 места у Народној скупштини,као и 174 од 275 посланичких места у представничком дому.Председница Непала је другарица Биђа Деви Бандари која је на то место изабрана испред Комунистичке партије.
 
Još jedna velika pobeda slobodoljubivog nepalskog naroda protiv međunarodnog imperijalizma. Drugovi Nepalci će uz dijalektički materijalizam uspeti da okrenu tok istorije a biciklizacija će napraviti jedan novi tehnoološki skok . Najbolje bi bilo da krstini komunisti u znak podrške drugovima iz Nepala biciklima dođu do njih a najbolje bi bilo da se i ne vrate.
 
Opet ogavna raspala titoslovenska stoka sanja o svetskoj revoluciji...

Pa gde si ti internet p*ckice...:ajmo:
Jel znas da sam razmisljao ovih dana o tebi zasto si stalno ulogovan,a nikad nista ne komentarises.

Razmisljao sam i onome sto si nedavno napisao kako mi je neka "ozbiljna glava" zapretila i objasnila na forumu "srpska tribina" kako stoje stvari,pa sam se ja kao ukenjao... :rida: Ne znam,nisam mogao da setim ko bi tako ozbiljan mogao biti na forumu na kome ne pisu navijaci godinama..
Ali sam se setio neceg drugog...Setio sam se kad je Dragan Supurovic (osnivac UF87) usao u raspravu 2017 god sa jednim od nasih,pa kad je tvoj ljubljeni internet huligan Vendi (nickname 1958) uleteo,a ovaj ga oterao u p*cku lepu materinu rekavsi mu da se ne mesa u ozbiljne razgovore,posle cega je ovaj uvredjeno automatski prestao da drobi.:hahaha1:
Jel ti i Vendi svoje komplekse zelite meni da prisijete?!?!?

Ajde ako si se predomislio da sednes sa Vendijem u autobus 73, dodjes u nepostojeci blok 11 za 15 min (tu je Opstina Novi Beograd), a ako bas bude gusto,mozete da uletite u policijsku stanicu koja je odmah iza i kao po obicaju isplacete se inspektorima... u tome ste najbolji... :rida:
 
Pa gde si ti internet p*ckice...:ajmo:
Jel znas da sam razmisljao ovih dana o tebi zasto si stalno ulogovan,a nikad nista ne komentarises.

Ne znam, ali me ne čudi, pošto si ti biće koje egzistira samo na internetu, stoga ti nije baš jasno kako se neko drugi ne ponaša prema pravilima koja ti primenjuješ. U svakom slučaju, možda te Nepalci izmame da kojim slučajem izađeš iz rupe u koju si se sakrio, a nama ostalima pomognu da pronađemo tu rupu na mapi :kafa:
 

Back
Top