Nije samo Tito, nego i dobar deo Srba koji su radi nekih privilegija prihvatili Tita i koje nije bilo briga ni za Srbiju ni za Srbe.Ti bivši Srbi su trebali od Jasenovca da budu trajno otpisani.Tito je zahebao Srbe.
Nije samo Tito, nego i dobar deo Srba koji su radi nekih privilegija prihvatili Tita i koje nije bilo briga ni za Srbiju ni za Srbe.Ti bivši Srbi su trebali od Jasenovca da budu trajno otpisani.Tito je zahebao Srbe.
Nije ovde reč o nečijoj zasluzi već o ponovnoj titioizaciji Srbije.Apsolutno zasluzena pobeda, iako je licno meni Tara bila favotit, sve cestitke Zagrebu i svim ljudima dobre volje bez obzira na vjeru i naciju
Recimo, Srbin general u Pavelićevoj NDH ti je draži od Motorcyclista.Od 1991 srbima u hr je oduzeto desetine hiljada stanova, otpustani s posla, danas onaj mali deo tamo su gradjani drugog reda...
Sirenje fasizma je stalno, mrznja prema srbima...
Kod nas su 1992 kupili stanove pod istim uslovima kao i srbi, rade danas u drzavnoj firmi, uzivaju...
Najlošiji srbin je drazi od najboljeg hrvata.
Nije ovde reč o nečijoj zasluzi već o ponovnoj titioizaciji Srbije.
Eto šta nam rade !Pa verovatno su mnogi Hrvati glasali za nju jer je ona bila jedina njihova ucesnica, a Srbi nisu glasali za jednog kandidata, pa su se glasovi u Srba rasprsili na vise kandidata i eto ti ovog rezultata. Kakva titioitizacija.
Eto šta nam rade !
Zašto ćutiš Srbijo ??
Od 1991 srbima u hr je oduzeto desetine hiljada stanova, otpustani s posla, danas onaj mali deo tamo su gradjani drugog reda...
Sirenje fasizma je stalno, mrznja prema srbima...
Kod nas su 1992 kupili stanove pod istim uslovima kao i srbi, rade danas u drzavnoj firmi, uzivaju...
Najlošiji srbin je drazi od najboljeg hrvata.
Autorska
Malo je Srba koji vide ovo a i oni koji lično vide misle da je normalno i ako je za ovo vreme strašno jer tako i mogu strane službe da vršljaju po Srbiji.
Izvinjavam se razumnim hrvatima ako misle da ih mrzim ali shvatite ja najgoreg Srbina više volim od najboljeg hrvata.
To što vas ne gledam po principu dobar ili loš je isključivo vaša zasluga i hitlerov fašizam koji bestidno širite.
Mnogi će reći pa šta ima veze e pa vidite da ima jer hrvati u globalu imaju cilj da utiču na Srbe iako ih mnogo manje ima od Srba.Razmislite Srbi posle ovoga koji medij gledate.
Nije ovde reč o nečijoj zasluzi već o ponovnoj titioizaciji Srbije.
Oćeš ti reći koja hrvatica il svi treba da pogađamo?Ti se pališ kao lampaš televizor.Ti si bre stvarno neka budala.Poseti psihijatra zaista dobronameran savet.
TajčiOćeš ti reći koja hrvatica il svi treba da pogađamo?
PS
Budala ti tatko što te tako vaspitno zapustio.
Pa neško peško.Daklem saćuseusrati.
Romska hrvatica pobedila na šund tv natjecanju.
Ko bre ta sranja uopšte gleda ?
I posle ja lud i ja da idem kod psihijatra.....Pa neško peško.
Njeno dupe je dokaz da su Srbi titoistiRed je i da se zna o kome se radi, kada je već otvorena cijela ova nebitna tema. Za dotičnu nisam nikad čuo, niti znam tko je. Na internetu piše da se zove Iva Grgurić.
![]()
Ciganće jes trćkasto, al da ne bi forumske temilice, verujem da bi mi promakla njena pojava u moru sličnih .Njeno dupe je dokaz da su Srbi titoisti
Meni su sve te droljice bez identiteta kao jaje jajetuCiganće jes trćkasto, al da ne bi forumske temilice, verujem da bi mi promakla njena pojava u moru sličnih .