SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Šta mislite...
da li Bog prisiljava ljude da čine dobro?
?
?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ко те атестирао?
пахомије ил качавенда?
ил би ти њих јахао?

Ne...Šta mislite...
?
Zašto ljudi biraju zlo?
Nevernicima ne trebaju bozji zakoni da bi bili moralni
Vernicima trebaju bozji zakoni da bi bili amoralni.
Eve zasto. Jedna pricica. Ispovest jednog vernika.
Svakoga dana sam molio boga da mi pokloni biciklu, kad sam video da se to nece desiti, ukrao sam biciklu i molio boga da mi oprosti.
Zakjucak, bog cini da ljudi izaberu zlo
A jel vazi da su svi ateisti zli? Sto onda u svim statistikama (bila je takva tema) verujuci su gori od ateista?То опет не значи да су сви верници такви.
Такође, ако се икад будеш молио да ти поклони бицкли, ауто, кућу од 100 квадрати, најбољу рибу итд. знај да се то никада неће десити ако не постоји баш неки добар разлог за то услед чега ћеш бити ближу Њему самоме.
Šta mislite...
?
ZAŠTO LJUDI BIRAJU ZLO?
???
A jel vazi da su svi ateisti zli? Sto onda u svim statistikama (bila je takva tema) verujuci su gori od ateista?
ZATO STO IH BOG CINI GRESNIM.
Svakoga dana sam molio boga da mi pokloni biciklu, kad sam video da se to nece desiti, ukrao sam biciklu i molio boga da mi oprosti.

A ti se molis za bicklu znaci?Pa sta ce ti Bog za to?Idi pomoli se Djilasu ce ti kupi da ne kukas.....![]()
Бајс плус 
A ti se molis za bicklu znaci?Pa sta ce ti Bog za to?Idi pomoli se Djilasu ce ti kupi da ne kukas.....![]()
И добићеш уграђен бус плус апарат на њемуБајс плус
![]()

ZATO STO IH BOG CINI GRESNIM.
Да ли ти верујеш у Бога?
Statistike su dostupne potrazi. Broj razvoda vise vernika, Kriminal veci kod vernika....itd.Сви људи су зли. КО је радио те статистике, дај један пример?
Да ли ти верујеш у Бога?
Citaj postove bre. Ne pise da sam ja molio nego neki koji veruje u boga.
A ti si prisustvovao ispovesti znas sta je on ispovedio?![]()

Da se pomolio nekom hirurgu dao bi mu i bajpas.....![]()

Statistike su dostupne potrazi. Broj razvoda vise vernika, Kriminal veci kod vernika....itd.
Vidim i znam jedinog boga Univerzuma vecitog i neustivog.

Ne biraju slobodno jer su naslijedili neke osobine od predaka .DA LI LJUDI BIRAJU SLOBODNO (PO SVOM IZBORU) DOBRO ILI ZLO?
Po vasoj Bibliji bog je svakome predodredio sudbinu, dali ce krasti, ubijati, silovati. Nema tu izbora, ako takav bog postoji.Dobro pitanje!
Ako osporavate postojanje Boga, zašto optužujete Boga da je odgovoran za Vaš lični izbor?
???
Ne biraju slobodno jer su naslijedili neke osobine od predaka .
Sin lopova ce vjerovatno isto tako biti lopov .
Ne biramo ni fizicki izgled , a ni koeficijent inteligencije .