Po rođenju Dorćolac, po ubeđenju Srbijanac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
76.805
1648733566238.png

PO ROĐENJU DORĆOLAC, PO UBEĐENJU SRBIJANAC
Stariji Jusufspahić oženio lepu Gordanu, ima troje dece! Bio muftija, sad je ambasador


Za sebe kaže da je po veri musliman, po rođenju Beograđanin i Dorćolac, a po ubeđenju Srbijanac. Takođe je izjavio da govori srpskim jezikom i da je srpski patriota koji pripada Alahu.

1648733547445.png


30.03.2022.

BEOGRAD - Otac je troje dece, dva sina i ćerke, a supruga mu je lepa Gordana. Za sebe je vazda govorio da je po veri musliman, po rođenju Beograđanin i Dorćolac, a po ubeđenju Srbijanac. Takođe je jednom prilikom izjavio da govori srpskim jezikom i da je srpski patriota koji pripada Alahu.

Bio je muftija beogradski a sad je ambasador Srbije u Saudijskoj Arabiji, u Rijadu. Kao i njegov mlađi brat, muftija beogradski Mustafa Jusufspahić, koji je i glavni vojni imam, te major Vojske Srbije, važi za poznatog Beograđanina i još poznatijeg Dorćolca.

Muhamed Hamdi Jusufspahić sin je i jedno od troje dece čuvenog i poštovanog pokojnog muftije beogradskog Hamdije Jusufspahića.

Rođen je u Beogradu 28. novembra 1968, predsednik je Vrhovnog sabora Islamske zajednice Srbije i ambasador Republike Srbije u Saudijskoj Arabiji, kao i bivši muftija srbijanski i zamenik reis-ul-uleme Islamske zajednice Srbije.

Odrastao je na Dorćolu i jedno je od troje dece Hamdije Jusufspahića, koji je u to vreme bio muftija beogradski, i egipatske Arapkinje Nabile, koja je diplomirala u prvoj generaciji Islamskog fakulteta i bila prvi islamski teolog u Jugoslaviji.

Osnovnu školu završio je u Beogradu, medresu (islamsku srednju školu) u Sarajevu, Fakultet islamsko-arapskih nauka takođe u Sarajevu, a zatim je magistrirao na islamskim studijama u Kairu.

Početkom devedesetih godina prošlog veka oženio se Srpkinjom Gordanom, sa kojom ima dva sina, Amara i Ahmeda, i ćerku Saru.

1648734027221.pngAmbasador Jusufspahić jednom prilikom je gostujući na RTS da se u Srbiji obožavaju kolači i pevači a ne Bog.

Za sebe kaže da je po veri musliman, po rođenju Beograđanin i Dorćolac, a po ubeđenju Srbijanac. Takođe je jednom prilikom izjavio da govori srpskim jezikom i da je srpski patriota koji pripada Alahu, te da je bio lični prijatelj sa pokojnim predsednikom Slobodanom Miloševićem i da jeste lični prijatelj sa liderom srpskih radikala Vojislavom Šešeljem i drugim bivšim predsednicima Srbije. Kad je reč o položaju muslimana u Srbiji, Jusufspahić smatra da su oni u Srbiji slobodni i uživaju sva prava, može se pročitati na Vikipediji.

link

Србијанче, огњу живи, ко се теби још не диви! Браво за нашег Србијанца Мухамеда! Нека му је срећно службовање у пријатељској нам краљевини!
 
Poslednja izmena:

Stevcina zabica

Stara legenda
Supermoderator
Poruka
96.647
Србијанче, огњу живи, ко се теби још не диви! Браво за нашег Србијанца Мухамеда! Нека му је срећно службовање у пријатељској нам краљевини!
covek je vec 4 godine ambasador u Arabiji a ti mu zelis srecno sluzbovanje :dash:

tema ide pod kljuc
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.