Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos samo kad te hemije ne bi ostavljale TRAJNE posledice![]()
Знао сам одмах да закључци до којих долазиш не произилазе из истраживачких метода и статистичких података са територије Србије.
Прва књига се односи на узорак и испитивачке методе у Атланти, а
о другој се ради, о уџбенику за студенте Северне Каролине, а то значи истраживачки методи и статистика који су презентирани су намењени студентима, а ти бих их примењивао као валидне факте за примену "хумане" санкције како је зовете "хемијска кастрација".
A jел се у Атланти и Северној Каролини примењује таква "хумана" санкција ?
Gde je ova budala studirala pravo, u Saudijskoj Arabiji? Mozda bi mogli da uvedemo i kamenovanje za muskarce i zene koji cine preljubu ili da odsecamo ruke lopovima, i to bi davalo veoma dobre efekte, posebno kod povratnika, samo sto bi onda morali da se naviknemo na ministre bez ruku.![]()
Oво је званични статистички податак са интернет адресе Републичког јавног тужилаштва, и из њега може да се види да је број к.д. силовање исти 2006. и 2007., а да је број к.д. обљуба над дететом у опадању.
Података за 2008. нема .
Сад се поставља питање коме треба и из којих разлога овако нехумана санкција за коју се неки залажу, ако број к.д. силовање није у порасту, а број к.д. обљуба над дететом је у паду у Србији ?
Mani se tablica i statistike mnoge je žene sramota i strah da prijave silovanje jer ono za sobom vuče stigmu i večni beleg u našem društvu.
alo calibrn..nemoj iznositi podatke iz americkih studija..daj nam malo nase domace?
...daj SRPSKE a ne americke brojke
hoces da predstavis srbiju kao bolesnu naciju jel tebi to poenta //jel taj stav zagovaras?
iznosenjem takvih studija pravis medju ljudima veliku zabludu..
znaci ubuduce..mani nas sve ovde americkih statistika..
jer govorimo o srbiji..
pricas o trafikingu..o trafikingu GDE? u srbiji? daj mi brojke opet za SRBIJU..ima li temeljne studije..? koji je profil i na koji nacin prosecna SRPSKA zrtva trafinkinga zaglavi..?da li je neko spopadne nocu i ubaci u kola ili se zrtva SAMA javi na neki oglas koji nudi bolji zivot u inostranstvu..?
ja licno nisam cuo za neki vid otmice..mozda ima ..kazem da ja nisam cuo..ali sam gledao nekoliko dokumentarnih emisija na nasoj tv o tome..gde same zrtve trafikinga govore o tome..i mahom su sve te nesrecne zivotne price krenule sa necijom lepom pricom o boljem zivotu u inostranstvu bla bla i one se SAME pokupe spakuju i zapale..u lavlji kavez
a ja sam izneo MOJU PROCENU..i voleo bih da se uradi studija jer zelim da proverim koliko je moja procena tacna..imas li ti problem s tim? ako imas onda brate sta da ti kazem...ja ZNAM da ce po meni pljuvati na ovoj temi..
Па кад волемо![]()
nije nego oko takvih tema postoji euforija..
ovde bi ljudi koliko vidim lincovali svakog ko je uopste optuzen za silovanje ili ne daj boze pedofiliju..
po principu posteno mu sudimo pa da ga streljamo..
cinjenica je sledeca..svaka cura moze da prijavi bilo kog momka za silovanje..silovanja mozda bilo a mozda i nije..ali taj momak nikad vise nece moci da se opere..ako se i ispostavi da nije bilo silovanja on je obelezen
kod nas recimo postoji praksa da se dizu optuznice i udara u medijsku halabuku PRE nego se uospte obavi istraga i ustanove cinjenice i postave dokazi..
ne moze se suditi nekome samo na osnovu zelje javnosti da se nekome sudi i da se taj neko osudi..sudi sa na osnovu dokaznog materijala..
na tom linku pise skorpioni i OVK trgovali ljudima i to bas na prvoj strani..
a sad..znaci nisu krivi oni koji su se javili na neki oglas koji im je obecao bolji zivot? ok slazem se..ko ih je doveo u situaciju da traze bolji zivot u inostranstvu preko oglasa..?
to znaci da VLAST ima odgovornost jer je ljude dovela u bedan polozaj..ako cemo tako onda se mora traziti kompletna odgovornost..svih koji su ucestvovali u dovodjenju ljudi u takve nezavidne polozaje
SVAKO je odgovoran za ono sto radi..
kod nas se trafikingom od vajkada bavila albanska mafija i da su zrtve najcesce zavrsavale u italiji .i nekim arapskim zemljama..
dalje argumenat koji ja imam ne nalzai se u ne vladinim organizacijama za koje se ne zna za koga radi i ko ih finansira ..vec brate u knjigama i policijske srednje i vise skole
inace srpske kriminalne organizacije se trafikingom vrlo malo ili nimalo bave..o da bave se one iznudama reketima kradjama..drogom cak oruzjem....ali trafikingom i organizovanom prostitucijom..e tu su uglavnom neke nacionalne manjine..kao npr albanska
a ti kolega kcalibrn i dalje argumenotavano branis svoj stav..opet stranim studijama za strane zemlje..
poredis srbiju u kojoj se takvi slucajevi desavaju ..sa zemljama u kojima se to o cemu ovde diskutujemo redovno desava da se vise niko nesto ni ne cima..
poznat je slucaj onog "monstruma" iz austrije..brujale novine i mediji danima o tome..onaj sto drzao silovao cerke u podrumu ..samo zbog radikalnosti tog slucaja..
ja se slazem da takve ljude treba odstraniti ..recimo zatvoriti ih u neku instituciju da kraja zivota..tapaciranu celiju dva sa dva u kojoj nece moci nikoga da povrede pa ni sebe same
ali pre toga mora se raditi na otklanjanju uzroka takvih pojava..sto za srbiju jos uvek nije kasno da pocne da cini..
a ja vam kazem i odgovorno tvrdim sledece..ovde se poziva na strojenje pedofila..ok..znate li vi da je pod broj jedan to pozivanje na nasilje sto je protiv pravilnika foruma..dalje takav nacin razmisljanja..SE SUSTINSKI NE RAZLIKUJE OD NACINA RAZMISLJANJA JEDNOG PEDOFILA ILI JEDNOG SILOVATELJA..
ne ratujem ja na ovoj temi za prava pedofila ili siledzija..ratujem za ljudskost koju svi koji pozivaju na linc ..jednostavno nemaju..thats a fact
dalje..sta cemo sa "zavodjenjem maloletnika"?
na ovom forumu narocito pdf ljis..ima dosta toga da se procita..i moze se izvuci neki zakljucak tipa ako cura ima 15 vec je sramota da je nevina..
zakonski se smatra da cura tek sa 16 godina moze da pristane na seksualni odnos..ona sa 15 zakonski ne moze..iako je recimo pristala..to potpada pod zavodjenje maloletnika..i podlozno je krivicnoj odgovornosti..pa bez obzira da li je taj baja imao 16 ili 26
...
Devojčicu silovale drugarice Majka jedne od devojčica koje su mi maltretirale bratanicu me je zvala posle toga i rekla mi je doslovce: „Evo vam je pa joj vi sudite. Ja imam još jednu ćerku i znam šta bih ja uradila da se njoj nešto tako desi" ...
nije izlisan..ovakva stvar kada se desi otvara PITANJA..sa kojim ocigledno niko NE ZELI ili nema hrabrosti da se suocisvaki komentar je izlisan