Po kom zakonu imaju prava da stavljaju 5G antene na stambene zgrade?

ova gornja je 5g ova donja za sve ostalo
Evo ovako: primetio sam da su 5G antene postavili i na stambene zgrade, faktički ljudima iznad stanova, pa me zanima da neko ko se bolje razume u prava napiše po kojoj zakonskoj osnovi imaju prava to da rade.

Koliko znam, zgrade su imovina u vlasništvu stanara (vlasnika stanova). Kako neko ljudima bez njihove saglasnosti može postavljati 5G antene na njihovu imovinu? Na koji način se to postavljanje 5G antena na stambene zgrade može pravno oboriti?
ne moze niko bez vase saglasnosti da stavi antene na zgradu ,
N sastanku kucnog saveta se iznosi na glasanje i kao za sve stvari vezane za zgradu treba preko 50 posto potpisa .
Provajder mobilne za tu uslugu placa zgradi mesecnu kiriju iznajmljivanja prostora

Jel ima neko neku sliku kako izgleda ta 5G antena,mozda ih ima i negde u mojoj okolini ali ja neznam ni kako izgledaju?

Ova gornja je 5g donja je za sve ostalo i za sve ostale frekvencije
Huawei oprema
5g.jpg

Prilozi

• 106032098_387409112219135_4773935244800091480_n.jpg
    106032098_387409112219135_4773935244800091480_n.jpg
    101,7 KB · Pregleda: 3
da ti pravo jažem, ja se ne opterećujem tim g teorijama jer šta god ibilo i kako god delovalo ja to ne mogu da promenim. .ali ne može niko da me ubedi da nema nikakvog štetnog dejstva kad se nekome u dvorištu nalazi repetitot ili stub dalekovoda.
ne mogu da se načudim onima koji to dozvole ukoliko je postavljen naknadno, po njihovom zauzeću lokacije, ili koji grade kuće pored istih ako je dalekovod već postavljen.
kaluđerica je puna toga.
baš me zanima koliko im plaćaju tj dal im uoošte EPS plaća

Dalekovodi mnogo vise smetajui stete nego G antene,pa makar bila i 12G.Ali to ovde ne mozes da objasnis,ovo ti je mesto gde ljudi veruju da vanzemaljci zive u supljoj zemlji sa rezervnim suncem,i da ce nanocipovi iz vakcina da nas ubijaju ili pretvore u robote :D

otkud ja to znam?
kad god su pominjane one priče o antenama kod barajeva postavljane su slike koje liče na to.
ja ih nisam viđala ranije.
Ma rekoh ti,ljudi svasta pisu...Evo ti primer na vrhu stranice,kako covek 'zna' koja je antena za 5G.A pojma nema da mi necemo dobiti opremu jos sigurno godinu-dve.

Dalekovodi mnogo vise smetajui stete nego G antene,pa makar bila i 12G.Ali to ovde ne mozes da objasnis,ovo ti je mesto gde ljudi veruju da vanzemaljci zive u supljoj zemlji sa rezervnim suncem,i da ce nanocipovi iz vakcina da nas ubijaju ili pretvore u robote :D

Ma rekoh ti,ljudi svasta pisu...Evo ti primer na vrhu stranice,kako covek 'zna' koja je antena za 5G.A pojma nema da mi necemo dobiti opremu jos sigurno godinu-dve.
s obzirom da da izbacuju Huawei iz Evrope lagano, javice se visak opreme kod proizvodjaca ,aj pogodi gde ce da zavrsi

Back