Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 92.185
Људи не знају погодити ни у којој епохи се налазе, а блебећу по неком личном наративу...
...
"Зашто мрзим Крстарицу?"
...
"Зашто мрзим Крстарицу?"
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može Ustav i naziv ali kad se skine djavolja vlast i opozicija .Žvaće se Ustav srpskog naroda iz Srbije,Timoka i Morave ili Ilindendski UstavВи?
Ево, да набрајам без гуглања, Синиша Мали, Горан Весић, Ана Брнабић, Милићка амбасадорка у Загријебу, Кнежевић, Јованов, Марјан Ристичевић, Гордана Чомић, Небојша Бакарец, Шормаз (он је накнадно изашао), Зока Министарка, Млађан Динкић, породица Владана Батића, Вук Драшковић (мада, он формално није био део ДОС-а), Веља Илић док се није покарабасио са Вучићем, Ненад Чанак и ЛСВ, отпораш Марко Ђурић, амбасадор Шунатовац (Шунтавац), глумац Лечић, Драган Ј. Вучићевић, Кена...
ајде, доста је. Могао бих да наставим.
Дакле, све ДОС-овци код Вучића у власти.
А пробај ти из главе да набројиш пола од овог броја, људе који су у то време били у СРС, а данас су било какав ****** у власти.
Свети Иштван, тј. Стефан...Тко је господин?
То ћеш морати у Угарској кошеранији...naš maćarski svetac
Знам!!! Донећемо Устав на дан 27. јануар, те ћемо наш устав назвати
СВЕТОСАВСКИ УСТАВ!!!
Ништа се не сикирај...Veliku ste sprdacinu i lopovluk vi demokrate napravili s tim, kao i sa svim.
Знам!!! Донећемо Устав на дан 27. јануар, те ћемо наш устав назвати
СВЕТОСАВСКИ УСТАВ!!!
Извела би измену и увела "петооктобарски дан жалости", дан када је групица страних плаћеника на чели са Коштуницом и Ђинђићем а уз помоћ страних сила успела да изврши државни удар и уништи државу .
Дан жалости би се сваке године обележио пуштањем сирене у час када је руља упала у скупштину и сви би стајали мирно и кајали се за оно што су урадили народу ..наравно пре тога би живе починиоце овог гнусног злочина извела пред лице правде
Svidja mi se, deluje kao naziv Ustava kojim se vaspostavlja monarhijaSisojevski Ustav!
Свети Сисоје Велики је Мисирски подвижник из пустиње...Svidja mi se, deluje kao naziv Ustava kojim se vaspostavlja monarhija
Он се призива током егзорцизама...Talalejski ustav
Svidja mi se, deluje kao naziv Ustava kojim se vaspostavlja monarhija
gospodjica Bekvalac.
Koji mi tj vi?То, ако га напредњаци буду доносили.
Ако га ми доносимо, може Светосавски Устав.
Ко још има предлог?
Зар се она није удавала?
Бринем да је не ословимо погрешно.
Pa valjda je razvedena, sto znaci da je opet gospodjica
Valjda, jugoslovenska državnost. Tada niste dali da bude neka Srbija...Тако је другарице Славенска!
Може се и сними и филм о томе како је петог октобра урушена Србска Државност!
Који ,,ми"??Valjda, jugoslovenska državnost. Tada niste dali da bude neka Srbija...