PerinaSvastika
Zainteresovan član
- Poruka
- 469
Često u takvim brakovima ima nasilja.Ljudi se i udaju/zene iz interesa, ne znam sto bi se to posebno prebacivalo nekim interesnim grupama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Često u takvim brakovima ima nasilja.Ljudi se i udaju/zene iz interesa, ne znam sto bi se to posebno prebacivalo nekim interesnim grupama.
Ne treba da "smaknu" oni nikog, jer i to je ubistvo, na stranu sto najcesce "diktator" nije neustavan, i dokle god ima takvih koji razmisljaju kao ti, dotle ce biti i diktatora.Medjunarodno pravo je pogazeno kada UN nije poslala trupe da smakne neustavnog diktatora i masovnog ubicu u SRJ.
A što izostavljaš prozapadne diktatore, kakav je npr. Aca Pussylips?Po kom pravu antizapadne diktatorcine i ostali kriminalni iranski, ruski i kineski rezimi; mogu da diktatorski vladaju i ubijaju svoj narod?
Mislis, Aca placenik KGB-like domace Sluzbe?A što izostavljaš prozapadne diktatore, kakav je npr. Aca Pussylips?
Не могу по праву,
Али по вршењу моћи могу
Онај твој ортак Вук Драшковић би рекао
Не могу по сили права,
али могу по праву силе.
Dobar je pravilnik, posebno je dobar Dodatni pravilnik, malo zdudan ali načelno dobarpo pravilniku kao sto ga ima krstarica
Dobar je pravilnik, posebno je dobar Dodatni pravilnik, malo zdudan ali načelno dobar
Najviše mi se dopada:
- Ne odgovaramo za sadržaj (samo brišemob šta se nama ne svidja)
- NE PLAĆAM (ni moderatore)

mora prvo da mu stavis najizbaceniji organ u masinu za mlevenje mesa za koju kazes da je to zena koja vrsi nuzduКакав правилник?!?
Како да вас деце комунизма, тероризма и диктатуре нема правилника.
Признај...![]()

Molim da se navedu konkretne pravne norme po kojima Gadafi moze da ubija ljude po kucama, a Sadamov sin da otima devojke po bagdadskom univerzitetu, i niko im nista nije mogao?
Dok nije dosla zla Amerika, i nema vise, pa pa diktatori.
Oni su svetski teroristi.Dobro kažeš, diktatori su kao porodični nasilnici. Onda su SAD kao ulični siledžija, napadaju svakoga ko neće da im se skloni s puta.
Po kom pravu antizapadne diktatorcine i ostali kriminalni iranski, ruski i kineski rezimi; mogu da diktatorski vladaju i ubijaju svoj narod?
Da, baš se pitam zašto su bombardovali sopstvenu školu i ubili 165 djevojčica.Po kom pravu antizapadne diktatorcine i ostali kriminalni iranski, ruski i kineski rezimi; mogu da diktatorski vladaju i ubijaju svoj narod?
Da, i ja se pitam zasto je Mule/Revolucionarna Garda koljacki okupatorski rezim pobio milion devojcica za vreme svoje vladavine.Da, baš se pitam zašto su bombardovali sopstvenu školu i ubili 165 djevojčica.
Da, i ja se pitam zasto je Mule/Revolucionarna Garda koljacki okupatorski rezim pobio milion devojcica za vreme svoje vladavine.
Kako diktatori tako mogu da ubijaju svoj narod, zasto to rade?
.........i pored svojih americkih gradjana , gde dnevno ubiju na hiljade dece, zena, ......ubijaju po celom svetu.Po pravu medjunarodnog suvereniteta drzava.
Istom onom koji "demokratske" SAD ne postuju nikada.
U Rusiji bez 20 miliona nije.I mi se pitamo zašto su na Epstinovom ostrvu silovane
i pojedene 2 miliona devojčica.
U Rusiji bez 20 miliona nije.
To onda SIGURNO znaci da po Rusiji toga nema, jeste.Nema snimaka za Rusiju a tvoja reč i nema neku težinu.