Po čemu su Čačani sve specifični... ???...

E, sto volim da cacnem ove sisice pa kad pohisterisu nista smesnije.... Pitaju mene odakle sam? He, he, ja sam jedan od retkih Cacana koji nemaju selo, znate ono kad a se subotom ili petkom uvece pokupite pa vas nema do nedelje uvece. Ja vam pricam ono sto jeste, osim sto sam godine proveo u Cacku i sto poznajem more ljudi proveo sam mnogo vremena i u svetu za razliku od vas koji niste mrdnuli pa je razumljivo ovaj grad vas svet a Beograd nesto neopisivo. U Cacku postoji jedina cast - lopovska cast, to vam je kad lopovu kazete da je lopov a on vam zbog toga razbije glavu. Tako ste se i vi uskoprcali u fazonu " ko o cemu - ***** o postenju ". I sta? Cacani najbolji ljudi. Kako ko, ja vam govorim sta me snalazi kad odem kod ljudi koji zive u drugim delovima sveta a koji su imali posla sa Cacanima. Jos me drze na oku da ne maznem nesto.

Moj drug poceo da se bavi nekim poslom i otisao kod najveceg uvoznika robe u Srbiji koja je potrebna za taj posao. Covek lepo narucio kafu, posedeli malo i ovaj ga pita odakle je. Moj drug mu kaze da je iz Cacka. Ovaj mu kaze: sinko, popij tu kafu, odmori malo pa kuci. Cacanima vise nista ne prodajem, ne zameri. Zaebo me: Misko, Perica, Joco, Rade i bukvalno svi koji su dosli po tu robu a bave se istim poslom. Decko otisao k'o posran kuci.

Gledam onu seriju o starim Cacanima i jedna emisija je bila o jednom medju prvim taksistima u Cacku. Covek je ispricao anegdotu kako je ga je usred noci mrtav pijan covek zamolio da ga odveze u Novi Beograd. Ovaj upali auto i pocne da okrece po okolini, kruznom putu i ode na Ljubic kej i kaze liku: Novi Beograd. Ovaj izadje i plati cifru. Upisa se covek od smeha. Eto, anegdota....

Dobro, grebici su stekli i opravdali svoje cenjeno ime u svetu. A sta je sa onom drugom vrstom Cacana koje ne mozete cuti i koji ne dizu dreku tipa " Cacani, Cacani, najjaci smo najjaci?". Koliko je kvalitetnih umetnika i genijalnih ljudi otislo odavde ne ponoseci se preterano na mesto odakle su potekli? Kada dizete dreku nikad ih ne pominjete. U stvari, ni sami nemate pojma zbog cega ste tako " posebni " ali znate zbog cega su posebni braca Teofilovic i drugi i to precutkujete. Niste isti samo sto oni cute a vi se cujete. Pa, podforum su hteli za malo da vam zatvore od beskorisnih nebuloza, cak su se za plinske membrane u'fatili k'o majmun za bananu. Citate li vi sebe? Da li vam je uopste jasno sta ja vama ovde pricam?

Ja verujem da je ovde jedini problem nedostatak inteligencije kod tebe i stvojih " istomisljenika ". Za tupavost je karakteristicno da prva pozuri da se eksponira, pokusava da bude sarmantna, interesantna pa onda lupeta, lupeta, pa onda neko hoce da zatvori ovaj besmisleni skup, pa ga banuju, pa ga odbanuju pa on i dalje lupeta.... Onda dodje neko i iznese neke cinjenice koje su neumoljive i jasne kao dan pa onda oni plljunu par puta i kao teletabisi zaigraju na livadici kao - rasturaju te dzovancici - teletabisi... Stvarno licite na teletabise a mene je sramota sto se zavlacim ovde. Jedno je pravilo se postovalo vekovima: ne mesaj se sa dzovanima. Neka zatvore ovaj dzovanski podforum.

pazite post ovog king7 :lol:

Posto nemam gde da postavim temu niti kome da se obratim mislim da je ovde mesto na kome cu saopstiti da cu najverovatnije tuziti krstaricu i nekoliko clanova foruma zbog konstantnog vredjanja istih, vredjanja pravilnika i nereagovanja odgovornih na ove pojave.

ako neko može da mi protumači o čemu priča ovaj ludak, neka to učini odmah ili neka zauvek ućuti

mislim da to jadno dete ni samo sebe ne razume

jedino u čemu se slažem sa ovim kretenoiznim King7 likom je to da je Utata najveći kreten na celoj Krstarici

sve ostalo je diskutabilno

A sta to znaci biti pametan na Krstarici?
Jel postoji neko drustvo,neka Krstina mensa,sta? :confused:

Kako vi pojedini smatrate ovaj forum jednim vaznim faktorom svog zivota,prijavljujete korisnike zbog vredjanja pravilnika krste???

(ko je pobogu,citao pravilnik Krstarice.Ja nisam znao ni da to postoji?)

Vidim,njih milion se prave pametni,samo guglaju i radi im copy/paste.
Jel neko prima platu za ucestvovanje na forumu?

Jbt,ovo je cak pdf regioni.
Svoju pamet ostavite za stvari van Krstarice,ovo je ionako losa propaganda,niko nikog ne yebe tri posto.

Keep it simple 8)

Back